Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam bardzo serdecznie podziękować całej naszej ekipie za zaangażowanie w przygotowanie seminarium. Dzieki tym wszystkim, którzy przyjechali zapakowac i przewiwżć przeszkody w piatek, posprzatali na glaleryjce.
Dziękuję bardzo wszystkim tym, którzy pamiętali że na tej imprezie jesteśmy gospodarzami, dbali o Magdę, o porządek, pamiętali że po imprezie trzeba posprzatać, wyrzucić śmieci, odwieźć przeszkody, a najbardziej dziękuje tym którzy to zrobili padając ze zmęczenia. Warto dla was organizować imprezy!

Posted

Bardzo dziękujemy za wspaniale spędzone dwa dni :)
Wszystkie wyjechałyśmy z głowami pełnymi nowych doświadczeń i w ogóle pod ogromnym wrażeniem :)

Gdyby nie zimno, byłaby pełnia szczęścia dzięki sałatkom, ciastom i nawet własnoręcznie wypiekanemu chlebowi - po prostu jesteście super!

Mam troszkę zdjęć - bardzo słabej jakości, bo ciemno bylo niestety :( ale może ktoś się tam gdzieś zdoła wypatrzeć: http://picasaweb.google.com/chojnacka.magda/SemiZMagdaZioKowska1109?authkey=Gv1sRgCNmg4arj8529qgE&pli=1&gsessionid=yKfKODHrVePRgzeAKjbY4A#

Posted

Dzięki za świetny weekend!!! Nie będę rozpisywać się szczegółowo, bo na pewno o czymś bym zapomniała.

A wracając do szarej rzeczywistości kiedy będzie można poćwiczyć na placyku? Jutro biegamy?

Posted

Biegamy w sobotę o 10-tej. Jutro nie mogę za bardzo, bo Cu będzie po pobraniu krwi , nie wiem jak to się odbędzie, ile jej utocza i jak ona to zniesie, słowem raczej jej nie będe chciała męczyc treningiem. Wstępnie umawiałyśmy sie z Ewa na czwartek wieczorem przy lampie. Mogę was zgarnąc z pętli tramwajowej w Myślęcinku i tam odwiezć po bieganiu. Chyba ze będzie lało to nie bedziemy biegać. A w poniedziałek o 19-tej na hali.

Zelku! dziękuje za cudne zdjęcia Cudnej, jaka dynamika w ujęciu, wow. Ciesze się, ze do nas przyjechałas warz z koleżankami z tak daleka. mam nadzieję, ze jesteście zadowolone i pełne pomysłów na treningi. Chciałabym jak najszybciej powtórzyc imprezę, ale czy Magda znajdzie dla nas czas? Magdo prosimy!!!!!

Posted

Dziekuje Wam za zaproszenie mnie. Bylo mi bardzo milo z Wami trenowac ( szczegolnie, ze dbaliscie o moj zoladek tak, ze chyba po raz pierwszy w zyciu poczulam, ze jestem strasznie najedzona :)), fajnie sie trenuje z teamami, ktore maja tyle pasji i checi do pracy co Wy. I powiem szczerze, ze podziwiam dziewczyny z Krakowa za to, ze im sie chcialo jechac tak daleko na trening :)

Takze tak po amerykansku - keep up the good work!

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Biegamy w sobotę o 10-tej. Jutro nie mogę za bardzo, bo Cu będzie po pobraniu krwi , nie wiem jak to się odbędzie, ile jej utocza i jak ona to zniesie, słowem raczej jej nie będe chciała męczyc treningiem. Wstępnie umawiałyśmy sie z Ewa na czwartek wieczorem przy lampie. Mogę was zgarnąc z pętli tramwajowej w Myślęcinku i tam odwiezć po bieganiu. Chyba ze będzie lało to nie bedziemy biegać. A w poniedziałek o 19-tej na hali.

OK, hala raczej odpada, dzień nie ten i pora też nie bardzo pasuje. A w czwartek o której? Może dam radę się jakoś wyrobić :)

Posted

Sopot również dziękuje za możliwość uczestniczenia w seminarium :) Był nam bardzo miło spotkać się po raz kolejny z Bydgoszczanami, poznać Krakowian, a przede wszystkim trenować razem pod okiem Magdy.

My chcemy jeszcze raz!!! Jak tylko wyleczymy zakwasy :P

Posted

Neo&Anti napisał(a):
Szkoda że Bydgoszcz nie jest bliżej, chętnie bym pobiegał z wami.
A cóż to za transfuzja u Cudaczka się szykuje? Czy coś się stało?

Kraków chyba dalej jest :-0
Cudnej nic nie jest, ale postanowiłam zainwestować w poznanie jej poziomu przeciwciał wścieklizny, bo wybieram się latem na dłuższa wycieczkę po krajach Skandynawskich i chce ja zabrać, żeby trochę ogłady nabrała, zobaczyła kawałek świata. Może nabierze lepszych manier ;-)
A na bieganko możesz zawsze przyjechać, łóżko pod dachem się znajdzie. Tyle, że Magdy nie będzie:-(

Posted

Kochani Bydgoskakacze!

Z okazji Świąt życzę wszystkim cudnej Wigilii, spotkania z całą saga rodzinną i oxydacji na świątecznym spacerze (oby pogoda dopisała bo też się zamierzam wybrać).
Marcie i Edycie zwycięstwa w Zawodach Sylwestrowych, wszystkim szampańskiej zabawy.
Spotkamy się już w Nowym Roku, na poniedziałkowym treningu.
Pozdrawiam wszystkich.

• 1 month later...
Posted

Ja mam pytanie, Czy to jest w ogóle aktualne a jeśli tak to czy płaci się za zajęcia? Ja jestem z Olsztyna ale mam dobry dojazd pociągiem i bilety też nie są drogie :). Wiec... czekam na odpowiedź ;)

Posted

Teraz mamy zasypany placyk i zajęcia odbywaja się w poniedziałki wieczorem na krytej ujeżdżalni. Kurs dla chętnych rozpocząć swoja zabawę z agility rozpocznie się na przełomie marca i kwietnia, ale zgłaszac i zapisywac mozna się już u mnie. (502640927) Zajęcia będa w sobotę i niedzielę i oczywiście sa płatne.

Posted

Przepraszam, że ostatnio nie pokazywałam się na treningach.
Chciałabym wziąć udział w poniedziałkowym treningu na hali, ale mam problem z dojazdem.
Czy mógłby mnie ktoś zgarnąć z pętli tramwajowej w Myślęcinku tak około 18:45?