Magda i Saga Posted November 13, 2005 Author Posted November 13, 2005 Ale fajnie wyszły te filmiki. Po raz 100-tny powtarzam, jak to dobrze, że zostawiłas ta Warszawę i przyjechałas do nas. Troche zaskoczyl mnie border ... nie czesto widzi sie ta rase na torze za czlowiekiem a nie przed bo nasz BorDarek szybko biega Quote
KasiaM. Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Witajcie, Jak fajnie obejrzec Was w monitorze.. super!!ale Wam zazdroszcze!!prosze o wiecej filmikow!! Od kiedy planujecie trenowac? wolalabym na zywo Was zobaczyc.. pozdrawiam wszystkich kasia z negra-kanapowcem Quote
Magda i Saga Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Cześć Biegamy w niedziele o 10-tej. Przyjedź bardzo zapraszam Zapraszam wszystkich zainteresowanych agility na KURS dla POCZĄTKUJĄCYCH. Zaczynamy 4 marca. Zapisy i info u mnie (0502640927) lub w oddziale związku. Wymagania od uczestników: podstawy posłuszeństwa i chęc do pracy :-))(to pierwsze dotyczy głównie psów) Quote
AniaP Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Szkoda, że Bydgoszcz nie jest bliżej :-( :bigcry: , bo pierwsza bym się zapisała. Quote
Astro&Marta Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 No to my spróbujemy:) zajecia od 11.03 , godz 10:) Quote
Saba Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Magda i Saga napisał(a):Cześć Zaczynamy 4 marca. No i co zaczeliście, bo nam zbyt śnieżno :lol: Quote
Magda i Saga Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Saba napisał(a):No i co zaczeliście, bo nam zbyt śnieżno :lol: Tak jak napisała Asto&Marta zaczynamy 11-04-2006 o godz 10 i nie boimy sie mrozów, śniegu(juz dobrze udeptany). Nie czekamy na wiosnę, bo podobno ma jej nie być w tym roku, a potem będzie duzo imprez itd Quote
Saba Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nie będzie wiosny :crazyeye: Nie bądź taką pesymistką :angryy: Quote
AniaP Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nie no, dziewczyny, nie żartujcie. :nono: 11-go kwietnia, to już musi być wiosna. :mad: Quote
Magda i Saga Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 AniaP napisał(a):Nie no, dziewczyny, nie żartujcie. :nono: 11-go kwietnia, to już musi być wiosna. :mad: A ci będzie 11 kwietnia?? Quote
Astro&Marta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 qrcze mam mały problem bo w sumie to mam jutro jechac(zajecia dla poczatkujacych) a nie wiem dokladnie gdzie...szybko sie zorientowalam:(ale dojazd z fordonu do myslecinka okropny ale mysle ze bedzie warto:) jezeli ktos wie to prosze o dokladniejsze dane:) Quote
Veris Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Kurcze..szkoda, że dopiero teraz widzę ten topic:roll:. Na następne szkolenia pewnie też się zapiszę, jak tylko z Borysem skończymy podstawowe komendy:p. Są już jakieś terminy następnego kursu?? Może pytanie jest głupiutkie:oops: ale...ile kosztuje cały kurs?? Quote
Saba Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Jak w Bydgoszczy nie wyjdzie zapraszam do Włocławka :razz: Zaczynamy jak śnieg zniknie. Quote
Veris Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Saba..u Was też agility?? Może też choćby podstawy obedience:p??? Chciałabym potrenować z Boryskiem pod okiem kogoś doświadczonego, bo sama jestem laik:lol:. Quote
Saba Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 nasza strona www.agility-psi-sport.strefa.pl obedience też może być, wedle zapotrzebowania. Ja chętnie poćwicze trzeba pogadać z Dorotą :lol: Quote
Veris Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Saba...to ja odrazu mam pytanko: Ile to kosztuje? Taki kurs?? Chciałabym z Borysem zacząć coś robić, ale nie wiem jak się do tego zabrać:oops: W naszym przypadku byłby to kurs od podstaw:p Quote
Saba Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Zajęcia prowadzi belgunia, nie wiem co planuje na ten rok, ale w zeszłym roku nie bylo jako takich kursów bo było za mało chętnych. Więc zajęcia były prowadzone wedle zapotrzebowania danego dnia. Opłaty nie bylo, tylko trzeba było mieć opłaconą składkę członkowską w płockim oddziale ZK Quote
Monia i Taja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Pozdrawiam wszystkich bydgoskich agilitowców na czele z Magdą:calus: Co z zajęciami w tym tygodniu? Czekam z niecierpliwością na info. Quote
Magda i Saga Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Cześć Zajęcia w środę o 19-tej, a w przyszłym tygodniu codziennie tylko godzine ustalimy 18 lub 19-tą. Hura temat znowu na górze Quote
PATIszon Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Magda i Saga napisał(a):Cześć Zajęcia w środę o 19-tej, a w przyszłym tygodniu codziennie tylko godzine ustalimy 18 lub 19-tą. Hura temat znowu na górze Hurara! A czemu sie laski nie chwala, ze kurs ukonczyly, dyplomy podostawaly....:mad: Quote
Monia i Taja Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 PATIszon napisał(a):Hurara! A czemu sie laski nie chwala, ze kurs ukonczyly, dyplomy podostawaly....:mad: A, bo my takie nieśmiałe ;) jesteśmy!!! Faktem jednak jest, że ukończyliśmu kurs agility II stopnia i dostaliśmy piękne dyplomiki i uczciliśmy to wszystko pod naszą wiatą :knajpa: i jesteśmy z siebie dumni. :multi: :multi: :multi: Wielkie podziękowanie dla Magdy za siłę spokoju i cierpliwość do nas :loveu: oraz dla Pati za wprowadzenie komendy "Przód, przód, przód!!!" oraz za sędziowanie :loveu: A wszystkim za świetną zabawę z naszymi czworonogami :painting: Do zobaczenia dziś na zajęciach :multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Magda i Saga napisał(a):Cześć Zajęcia w środę o 19-tej, a w przyszłym tygodniu codziennie tylko godzine ustalimy 18 lub 19-tą. Hura temat znowu na górze Pozwolę sobie wbić się w ten topik :razz: Ja myślę, że przy aktualnej pogodzie im później, tym lepiej... czyli optuję za 18:30, 19:00 :p Pozdrawiam i proszę trzymać kciuki za uniny ścięty opuszek! Marysia i Una Quote
PATIszon Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Pozwolę sobie wbić się w ten topik :razz: Ja myślę, że przy aktualnej pogodzie im później, tym lepiej... czyli optuję za 18:30, 19:00 :p Pozdrawiam i proszę trzymać kciuki za uniny ścięty opuszek! Marysia i Una Jasne, wszystko jest do dogadania. Co z tym opuszkiem? Mocno sie rozwalila? Quote
Marysia_i_gończy Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 PATIszon napisał(a):Co z tym opuszkiem? Mocno sie rozwalila? Ścięła sobie wierzchnią warstwę z największego opuszka, brrrr :-( Ale wet powiedział, że takie urazy goją się najszybciej i mam nie histeryzować ;) Jak jej to zawijam to nawet nie kuleje... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
PATIszon Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Marysia_i_gończy napisał(a):Jak jej to zawijam to nawet nie kuleje... Pozdrawiam Marysia i Una O to ciekawa opcja, bo moja zawsze najmocniej kuleje jak ja czyms zawine...nawet jak ma zdrowa lape :evil_lol: Quote
Recommended Posts