Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda i Saga napisał(a):
tradycyjnie niedziela 15:30

Marta, a ty pyrani nie chcesz poznać? Ferstus już jutro odjeżdża do domu!

Jakoś tak średnio czułam się zaproszona... Poza tym, znajac mnie to bym bez malej pyrani do domu nie wróciła :) to do której mam jutro czas? Kurcze szofera mam na 10 zamówionego a treningu ni ma!

Posted

Pewnie koło 12-tej przyjadą po niego, to koło 13-tej pojedzie :-(
Wolałabym, żeby wszystkie razem odjeżdżały. Raz bym przeżyła, poszła do kina, czy coś, a tak to będę przeżywała 3 razy.
Jak się nie czułaś zaproszona, to przepraszam, czuj się :-) Teraz juz nie grozi ci, ze wyjdziesz z pyranią, bo wszystkie mają już właściciela.

Życzę kursantom wytrwałości i dobrej zabawy jutro, a właściwie to dzisiaj. Ze mną spotkacie się w niedzielę o 14-tej

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Pewnie koło 12-tej przyjadą po niego, to koło 13-tej pojedzie :-(
Wolałabym, żeby wszystkie razem odjeżdżały. Raz bym przeżyła, poszła do kina, czy coś, a tak to będę przeżywała 3 razy.
Jak się nie czułaś zaproszona, to przepraszam, czuj się :-) Teraz juz nie grozi ci, ze wyjdziesz z pyranią, bo wszystkie mają już właściciela.

Życzę kursantom wytrwałości i dobrej zabawy jutro, a właściwie to dzisiaj. Ze mną spotkacie się w niedzielę o 14-tej

Ale ja bym ją ukradła!! Więc to jeszcze mi grozi:P Do 12 nie dam rady :( Nie pozostaje mi nic innego jak tylko czekać aż się pojawią na torze.

Posted

czasami jak jestem w okolicach myśla na rowerze to podjeżdżam Was podpatrywac :evil_lol:
w zeszłym roku natrafiłam kiedy instruktorem był jakiś Anglik.... fajne wrażenia, widocznie sekcja zaawansowana, popatrzyłabym dłużej, ale czyjś piesek zaczął na mnie szczekać to pojechałam "w długą", żeby nie przeszkadzać ;)

Posted

agenciara napisał(a):
czasami jak jestem w okolicach myśla na rowerze to podjeżdżam Was podpatrywac :evil_lol:
w zeszłym roku natrafiłam kiedy instruktorem był jakiś Anglik.... fajne wrażenia, widocznie sekcja zaawansowana, popatrzyłabym dłużej, ale czyjś piesek zaczął na mnie szczekać to pojechałam "w długą", żeby nie przeszkadzać ;)

To może kiedyś wejdź na plac. Z bliska lepiej widać;)