Astro&Marta Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='Magda i Saga']Halę mamy od 5 stycznia. Nie jestem pewna deklaracji Darka. Już w tej chwili jest nas 6-cioro, więc ok. Reszta niech się nie martwi. Zostawimy część przeszkód i w weekendy chcemy na placyku biegać jak warunki pozwolą. Macie dwoje instruktorów, a właściwie dwie Chciałam sie zapytać gdzie będą przechowywane przeszkody? Dali jakąś komórke do schowania? Rozumiem ze do 5tego mam wykombinować cos z zajeciami, żeby dać rade chodzić. Się pomyśli. Ja w grudniu chyba całkowicie wypadne z trenigów. A co z wigilią agilitową?? Quote
Magda i Saga Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Przeszkody będa przechowywane na ujeżdżalni, pochowane za bandy. Wigilię robimy juz w styczniu. Przed pierwszymi halowymi zajęciami chciałabym zebrac kasę za cały czas, wyjdzie ok 100 od osoby Quote
PATIszon Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Magda i Saga napisał(a):Wigilię robimy juz w styczniu. To bedzie wigilia prawoslawna ;) Quote
Magda i Saga Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Dzwońcie do mnie. Padł mi telefon i straciłam wszystkie kontakty, przynajmniej narazie. Wreszcie będę miała niski rachunek:diabloti: W niedzielę 11:30. Będę ostatecznie pytać kto sie zrzuca na halę. Quote
Edyta & Regis Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Gosia&Fuks napisał(a):Jutro jest trening? Tak. 11.30. Quote
DarTim Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Kilka najbliższych zajęć, ile nie wiem, bez nas. Timon złapał jakieś paskudztwo i musi się z tego "wylizać". Mam nadzieję, że długo to nie będzie trwało. Wszystkim życzę wesołego po świętach i wszelkiej pomyślności na 2009r. Quote
Gosia&Fuks Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Jutro ktoś będzie na placyku? W zeszłym tygodniu choroba mnie dorwała Martę też... chyba ostatnio solidnie przemarzłyśmy, ale już jest ok :) Quote
Magda i Saga Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Gosiu! teraz się przerzucamy na soboty na godz. 11:30 czy zajęcia będa zalezy od pogody W każdym razie w niedziele nie, bo na drugi dzień mamy dośc cięzki trening na hali. Po wczorajszym ledwo chodzę. Quote
Edyta & Regis Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Magda i Saga napisał(a):Gosiu! teraz się przerzucamy na soboty na godz. 11:30 czy zajęcia będa zalezy od pogody W każdym razie w niedziele nie, bo na drugi dzień mamy dośc cięzki trening na hali. Po wczorajszym ledwo chodzę. Bardzo mi się ten termin podoba. A ja chyba na wczorajszym treningu wreszcie pozbyłam się przeziębienia:loveu:. Nie ma to jak inhalacje z trocin i końskich kup:evil_lol: Quote
Gosia&Fuks Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Magda i Saga napisał(a):Gosiu! teraz się przerzucamy na soboty na godz. 11:30 czy zajęcia będa zalezy od pogody W każdym razie w niedziele nie, bo na drugi dzień mamy dośc cięzki trening na hali. Po wczorajszym ledwo chodzę. W takim razie niestety znowu mnie nie będzie w sobotę muszę być w szkole i nie da rady się zwolnić... lekcje :( Quote
Astro&Marta Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A czy "niehalowi" mogą mieć mały trening również w niedzielę(albo inny dzień tygodnia)? Ja po swoich halowych treningach końskich też ledwo chodzę ;) i pilnowałam żeby krzywdy naszym przeszkódkom nie zrobili. Quote
Magda i Saga Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Ja nie mogę jutro przyjść, ale udostępnię klucze jak ktoś planował pobiegać, dzwońcie to się umówimy Quote
Magda i Saga Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Mam niezły katarus, nie wiem czy się jutro zwlokę. Chciałabym, bo Cu by się palisada, slalom i huśtawka przydała. czy ktoś się wybiera? Quote
Astro&Marta Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 My chyba z racji sesyjno- leczniczych wypadamy do polowy lutego. Pewnie tyle nie wytrzymam ale raczej na 100 musze odpuscic ten weekend. Quote
Gosia&Fuks Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Postaram się przyjść bo mi się pies rozleniwia Marta też się rozleniwiła ale mam nadzieję, że dam radę ją jakoś wyciągnąć:evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Gosia, to na razie masz jedyną nadzieję w Ewie i Edycie, bo ja nie nadążam z wycieraniem nosa. Kuruję się intensywnie, ale nie wiem czy dam radę. W kazdym razie po klucze można przyjść i przy okazji ciężarówke zobaczyć Quote
Astro&Marta Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Magda i Saga napisał(a):Gosia, to na razie masz jedyną nadzieję w Ewie i Edycie, bo ja nie nadążam z wycieraniem nosa. Kuruję się intensywnie, ale nie wiem czy dam radę. W kazdym razie po klucze można przyjść i przy okazji ciężarówke zobaczyć aż taka szeroka??? a ile tam wyszło miszczów?? czy to tajne?? ;) ja moge podjechac samą cieżarówke zobaczyć :) ;P Quote
Gosia&Fuks Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Magda i Saga napisał(a):Gosia, to na razie masz jedyną nadzieję w Ewie i Edycie, bo ja nie nadążam z wycieraniem nosa. Kuruję się intensywnie, ale nie wiem czy dam radę. W kazdym razie po klucze można przyjść i przy okazji ciężarówke zobaczyć To my może przyjdziemy pod Sekcję o 11.30 a jak by nie było to przynajmniej w końcu jakiś spacerek zrobimy ;) (Marta też będzie). Quote
Magda i Saga Posted January 16, 2009 Author Posted January 16, 2009 Taka bardzo szeroka to chyba nie jest, ale widać po niej. Dziś teoretycznie jest 42 dzień, więc jeszcze trochę czasu mamy. W USG widać było 3-4, ale w pierwszym przyłożeniu, więc może być więcej Quote
Astro&Marta Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Magda i Saga napisał(a):Taka bardzo szeroka to chyba nie jest, ale widać po niej. Dziś teoretycznie jest 42 dzień, więc jeszcze trochę czasu mamy. W USG widać było 3-4, ale w pierwszym przyłożeniu, więc może być więcej Jak na moje to juz 3ciego było widać. No to my trzymamy mocno kciuki i zapisujemy na ekipę socjalizacyjną ;) Quote
Melka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam wszystkich w tym wątku, a szczególnie Magdę :) Pewnie mnie już nie pamiętasz, ale w 2004 r. parę razy spotkałyśmy się na zajęciach :) Gratuluję, to co osiągnęłaś, to naprawdę duży sukces :loveu: Z chęcią bym dołączyła znowu do Was (Liczi ma duże predyspozycje do agility), ale niestety już nie mam tak blisko jak 5 lat temu ;) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkim wielu sukcesów :multi: Quote
Magda i Saga Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 Witaj Melka. Pewnie że cię pamiętam. Co z twoimi poprzednimi psiakami? Grzywek mile widziany i chętnie cię zapraszamy, ale myślę, że najlepszą drogą będzie zacząć kurs. Informacje znajdziesz na naszej stronie sekcyjnej. Link w podpisie. Co do dojazdu to jest bus do samego ośrodka z Fordonu Quote
Melka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Magda: Maksiu już wtedy nie był młody, odszedł za tęczowy most w wieku 11 lat :(Lora - rottweilerka przygarnięta przez nas w wieku 5 lat - ma już 11 lat - i ma się całkiem dobrze z moją Mamą w Bydgoszczy :) Chętnie bym do Was przyjechała, ale... mieszkam teraz w Bielsku, to 500 km od Bydgoszczy ;) Tutaj niestety nie ma sekcji agility, wiem, bo się dowiadywałam. Quote
Recommended Posts