Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda i Saga']Halę mamy od 5 stycznia. Nie jestem pewna deklaracji Darka. Już w tej chwili jest nas 6-cioro, więc ok. Reszta niech się nie martwi. Zostawimy część przeszkód i w weekendy chcemy na placyku biegać jak warunki pozwolą.
Macie dwoje instruktorów, a właściwie dwie
Chciałam sie zapytać gdzie będą przechowywane przeszkody? Dali jakąś komórke do schowania?
Rozumiem ze do 5tego mam wykombinować cos z zajeciami, żeby dać rade chodzić. Się pomyśli. Ja w grudniu chyba całkowicie wypadne z trenigów. A co z wigilią agilitową??

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwońcie do mnie. Padł mi telefon i straciłam wszystkie kontakty, przynajmniej narazie. Wreszcie będę miała niski rachunek:diabloti:

W niedzielę 11:30. Będę ostatecznie pytać kto sie zrzuca na halę.

• 2 weeks later...
Posted

Kilka najbliższych zajęć, ile nie wiem, bez nas. Timon złapał jakieś paskudztwo i musi się z tego "wylizać". Mam nadzieję, że długo to nie będzie trwało. Wszystkim życzę wesołego po świętach i wszelkiej pomyślności na 2009r.

Posted

Gosiu!

teraz się przerzucamy na soboty na godz. 11:30
czy zajęcia będa zalezy od pogody
W każdym razie w niedziele nie, bo na drugi dzień mamy dośc cięzki trening na hali.
Po wczorajszym ledwo chodzę.

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Gosiu!

W każdym razie w niedziele nie, bo na drugi dzień mamy dośc cięzki trening na hali.

Bardzo mi się ten termin podoba. A ja chyba na wczorajszym treningu wreszcie pozbyłam się przeziębienia:loveu:. Nie ma to jak inhalacje z trocin i końskich kup:evil_lol:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Gosiu!

W takim razie niestety znowu mnie nie będzie w sobotę muszę być w szkole i nie da rady się zwolnić... lekcje :(

Posted

A czy "niehalowi" mogą mieć mały trening również w niedzielę(albo inny dzień tygodnia)?
Ja po swoich halowych treningach końskich też ledwo chodzę ;) i pilnowałam żeby krzywdy naszym przeszkódkom nie zrobili.

Posted

Gosia, to na razie masz jedyną nadzieję w Ewie i Edycie, bo ja nie nadążam z wycieraniem nosa. Kuruję się intensywnie, ale nie wiem czy dam radę. W kazdym razie po klucze można przyjść i przy okazji ciężarówke zobaczyć

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Gosia, to na razie masz jedyną nadzieję w Ewie i Edycie, bo ja nie nadążam z wycieraniem nosa. Kuruję się intensywnie, ale nie wiem czy dam radę. W kazdym razie po klucze można przyjść i przy okazji ciężarówke zobaczyć

aż taka szeroka??? a ile tam wyszło miszczów?? czy to tajne?? ;) ja moge podjechac samą cieżarówke zobaczyć :) ;P

Posted

Magda i Saga napisał(a):

To my może przyjdziemy pod Sekcję o 11.30 a jak by nie było to przynajmniej w końcu jakiś spacerek zrobimy ;) (Marta też będzie).

Posted

Taka bardzo szeroka to chyba nie jest, ale widać po niej. Dziś teoretycznie jest 42 dzień, więc jeszcze trochę czasu mamy. W USG widać było 3-4, ale w pierwszym przyłożeniu, więc może być więcej

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Taka bardzo szeroka to chyba nie jest, ale widać po niej. Dziś teoretycznie jest 42 dzień, więc jeszcze trochę czasu mamy. W USG widać było 3-4, ale w pierwszym przyłożeniu, więc może być więcej

Jak na moje to juz 3ciego było widać. No to my trzymamy mocno kciuki i zapisujemy na ekipę socjalizacyjną ;)

Posted

Witam wszystkich w tym wątku, a szczególnie Magdę :) Pewnie mnie już nie pamiętasz, ale w 2004 r. parę razy spotkałyśmy się na zajęciach :) Gratuluję, to co osiągnęłaś, to naprawdę duży sukces :loveu: Z chęcią bym dołączyła znowu do Was (Liczi ma duże predyspozycje do agility), ale niestety już nie mam tak blisko jak 5 lat temu ;) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę wszystkim wielu sukcesów :multi:

Posted

Witaj Melka. Pewnie że cię pamiętam. Co z twoimi poprzednimi psiakami?
Grzywek mile widziany i chętnie cię zapraszamy, ale myślę, że najlepszą drogą będzie zacząć kurs. Informacje znajdziesz na naszej stronie sekcyjnej. Link w podpisie. Co do dojazdu to jest bus do samego ośrodka z Fordonu

Posted

Magda: Maksiu już wtedy nie był młody, odszedł za tęczowy most w wieku 11 lat :(Lora - rottweilerka przygarnięta przez nas w wieku 5 lat - ma już 11 lat - i ma się całkiem dobrze z moją Mamą w Bydgoszczy :) Chętnie bym do Was przyjechała, ale... mieszkam teraz w Bielsku, to 500 km od Bydgoszczy ;) Tutaj niestety nie ma sekcji agility, wiem, bo się dowiadywałam.