Edyta & Regis Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 DarTim napisał(a):Zajęcia w niedzielę (16.11.2008) o godz. 14.30, jak nie będzie padał deszcz - czy ktoś reflektuje? My + 10 znaków Quote
DarTim Posted November 15, 2008 Posted November 15, 2008 Tłum nie wali drzwiami i oknami, no to będzie kameralnie - jak nie będzie padało. Quote
Edyta & Regis Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 DarTim napisał(a):Tłum nie wali drzwiami i oknami, no to będzie kameralnie - jak nie będzie padało. Na Leśnym pada:angryy:. Quote
Gosia&Fuks Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 U mnie już nie pada przychodzić czy nie? ...nie pada więc idziemy. Najwyżej zaliczymy już spacer. Quote
Astro&Marta Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Może jakiś trening w piątek przed zawodami?? Bo my niestety nie moglismy byc w niedziele. ;( Quote
Magda i Saga Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Chcemy z ewą w czwartek pobiegac o 15-tej, o ile nie będzie padało. taki krótki trening na przypomnienie stref. W piatek zaraz po pracy juz wyjeżdżamy. Quote
Gosia&Fuks Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Nas nie będzie siedzę w domu i odchorowuję ostatni trening, a gdybym cudem ozdrowiała, to będę siedzieć w szkole, ale na to specjalnie nie liczę, i w weekend jeśli coś będzie, to my na treningu też nie będziemy :( Quote
Astro&Marta Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 mi na taki krotkim treningu stref właśnie zalezało, no ale tak to jest jak sie na dogo nie patrzy... ;( trudno szelciak i tak pewnie nie wejdzie na kladke czy z treningiem czy bez. Quote
Marysia_i_gończy Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Astro&Marta napisał(a):trudno szelciak i tak pewnie nie wejdzie na kladke czy z treningiem czy bez. Hmmm... zastanówmy się... gdzie ja ostatnio słyszałam taki tekst...? :mad: Quote
Astro&Marta Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Hmmm... zastanówmy się... gdzie ja ostatnio słyszałam taki tekst...? :mad: no i nie wszedl a pozniej sie nie liczy, zreszta i tak na palisade dopiero za 3cim razem weszla. Quote
DarTim Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No to na frekwencję w najbliższą niedzielę nie ma co liczyć. Czy może jednak ktoś ma ochotę? Quote
Magda i Saga Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Ja mam chwilowy zakaz biegania, aż do wyzdrowienia, bo znowu nie mówię, nie czuję i pomału nie słyszę. Dlatego umawiajcie się sami na trening. Dla niezorientowanych: Oxi została Mistrzem Polski Agility 2008 w klasie M więc szacuneczek dla mojej kulawinki, puszczac przodem, ustępowac przy misce itd. obejdzie się bez czerwonego dywanu;) Quote
Gosia&Fuks Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Magda i Saga napisał(a): Dla niezorientowanych: Oxi została Mistrzem Polski Agility 2008 w klasie M WOW:crazyeye: GRATULACJE!!! :D:D:D Tylko czekać, aż Oxowe maluszki pójdą w ślady utytułowanej mamusi (biedna Marta będzie miała niezłą konkurencję w klasie:evil_lol:) ...a na trening chętnie przyjdziemy :) Quote
FikuMiku Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Magda i Saga napisał(a):Ja mam chwilowy zakaz biegania, aż do wyzdrowienia, bo znowu nie mówię, nie czuję i pomału nie słyszę. Magdo, dbaj o siebie! Takie nie słyszenie niestety potrafi sie przerodzić w poważną dolegliwość i na stałe uszkodzić aparat słuchu... (wiem b. dobrze z bliskiego otoczenia, a zaczelo się niewinnym przeziębieniem...) Quote
Magda i Saga Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Będę! Z ciężkim sercem chwilowo zawieszam bieganie na kołku. Biedny Cudaczek. Quote
DarTim Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Jak widać Magda próbuje się wymigać z najbliższego treningu po tym jak dzielna Oxa przegoniła Magdę na zawodach (a poważnie: Oxa - gratulacje, Magda - bież się w garść i nie rozczulaj się nad sobą). Musimy więc najbliższe niedzielne zajęcia ustalić z pominięciem Magdy. Sugeruję godzinę 11.00, o ile PT już się zakończyło (czy ktoś coś o tym wie?). Quote
Astro&Marta Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 o PT nic nie wiem ale na trening chętnie przyjde. Quote
Edyta & Regis Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='DarTim']Jak widać Magda próbuje się wymigać z najbliższego treningu po tym jak dzielna Oxa przegoniła Magdę na zawodach (a poważnie: Oxa - gratulacje, Magda - bież się w garść i nie rozczulaj się nad sobą). Musimy więc najbliższe niedzielne zajęcia ustalić z pominięciem Magdy. Sugeruję godzinę 11.00, o ile PT już się zakończyło (czy ktoś coś o tym wie?). A mógłbyś zasugerować godzinkę później? Quote
Astro&Marta Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Edyta & Regis napisał(a):A mógłbyś zasugerować godzinkę później? To ja poprosze z dwie wcześniej:P Bo jak trening na 12 to cały dzień w plecy jest. Quote
Edyta & Regis Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Astro&Marta napisał(a):To ja poprosze z dwie wcześniej:P Bo jak trening na 12 to cały dzień w plecy jest.To może chociaż na 11.30, bo mam Regisa w hotelu dla psów i dopiero jutro ok. 10 go odbieram:sad: Quote
Astro&Marta Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Edyta & Regis napisał(a):To może chociaż na 11.30, bo mam Regisa w hotelu dla psów i dopiero jutro ok. 10 go odbieram:sad: No nie gadaj ze Regisa w hotelu zostawilas, biedny. Ja wiem, że Astro i Regis nie bardzo ale nastepnym razem uderz do mnie jakos bym sobie poradziła. Ja jakos nie wierze takim miejscom, chyba, że to jakiś zaufany hotel. Ja niestety wypadam bo samochodu brak, może wpadne ze szczeniakiem busem na chwile. Ale o tej godzinie nie jezdzi o ile pamietam wiec ... ;( Quote
Magda i Saga Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 A ja jestem chora i nie mogę biegać. Kaszel mnie wykańcza. Za to mam dobrą wiadomość: Pudel z Pati dziś na zawodach w Opavie czy Ostravie zdały 3 egzamin i są w A2 :-) Quote
Marysia_i_gończy Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Gratulacje dla PATI i pudlowej! :multi::multi::multi: A Ty Magda kuruj się migusiem! :mad::) Quote
Edyta & Regis Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 [quote name='Astro&Marta']No nie gadaj ze Regisa w hotelu zostawilas, biedny. Ja wiem, że Astro i Regis nie bardzo ale nastepnym razem uderz do mnie jakos bym sobie poradziła. Ja jakos nie wierze takim miejscom, chyba, że to jakiś zaufany hotel. Ja niestety wypadam bo samochodu brak, może wpadne ze szczeniakiem busem na chwile. Ale o tej godzinie nie jezdzi o ile pamietam wiec ... ;( Dzięki Marta za dobre chęci. Hotel sprawdzony, a Regis tam tylko na 2 dni, bo Rafał wyjechany, a Gudi w najgorszym okresie cieczki:(. Patiszon: gratulacje!!! Darek:potwierdzisz godzinę? Quote
Recommended Posts