PATIszon Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 O bardzo przepraszam, jakie zbuki. mamy dwie bardzo młodociane i jeszcze jedną za bardzo młodociana w poczekalni, no i Ale po mikrodermabraziach :diabloti:, całkiem jak nową :turn-l:zbuki po face liftingu:eviltong: Quote
Magda i Saga Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 W niedziele o 15-tej wyjątkowo Quote
Magda i Saga Posted October 22, 2008 Author Posted October 22, 2008 Hej, szykuje się przebudowa strony i jej odświeżenie bo zbukami trąci:diabloti: W związku z powyższym wszyscy co nie napisali proszeni są o napisanie notatek i ewentualnie dodane swoich zdjęć z psami. W następny weekend (nie w ten) zrobimy grupowe zdjęcie więc obecność obowiązkowa. Zbieramy pomysły na to co jeszcze na stronie ma być. Ja miałam pomysł, żeby zrobić zakładkę z tymi co odeszli od nas:razz: i dlaczego. Jak ktoś ma filmiki ze startów lub fajne zdjęcia to dawać. Wyniki swoje prosze do Joli wysłać. Może założymy zakładkę o tym co nasze psy potrafią, nap sztuczki, wariactwa albo poważne umiejętności np pt lub obrona itp Ruszcie głowami. Może byśmy sobie forum utworzyli Quote
PATIszon Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Magda i Saga napisał(a):Hej, szykuje się przebudowa strony i jej odświeżenie bo zbukami trąci:diabloti: (...) Ja miałam pomysł, żeby zrobić zakładkę z tymi co odeszli od nas:razz: i dlaczego. Odeszli, coby bardziej zbukiem nie tracalo :eviltong: Quote
Magda i Saga Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 Nie, no pomału, nie wszyscy naraz, spokojnie, co sie tak wyrywacie z tą kreatywnością:mad: Quote
DarTim Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Ja dzisiaj niestety odpadam - choróbsko mnie eliminuje - chyba, że wpadnę na chwilę kurtuazyjnie. Magda, przyszły weekend jest 1-szo listopadowy, czy to nie pokrzyżuje Twoich planów dotyczących sesji foto? Quote
DarTim Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Patrycja, podoba mi się Twoja prowokacja, wpadnij do nas, ustawię torek jaki biegają tutejsze zbuki, ale nie płacz jak wymiękniesz. Quote
PATIszon Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 DarTim napisał(a):Patrycja, podoba mi się Twoja prowokacja, wpadnij do nas, ustawię torek jaki biegają tutejsze zbuki, ale nie płacz jak wymiękniesz. To moze spotkajmy sie w polowie drogi, w Lacku na MP Agility, zbuku :cool3: :smokin: Quote
Magda i Saga Posted October 26, 2008 Author Posted October 26, 2008 :diabloti::evil_lol:dobre, popieram, zrobimy zbukowisko...i drużynę poganiał ślepy kulawego Quote
PATIszon Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Magda i Saga napisał(a)::diabloti::evil_lol:dobre, popieram, zrobimy zbukowisko...i drużynę poganiał ślepy kulawego Jestem za!!! To co, domawiamy jeden pokoik ekstra?:cool3: :drinking: Quote
Astro&Marta Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 PATIszon napisał(a):Jestem za!!! To co, domawiamy jeden pokoik ekstra?:cool3: :drinking: Właśnie! Gdzie się Bydgoszcz lokuje na te zawody? Bo chyba musze coś zarezerowac a nie chce samotnie być. Quote
Magda i Saga Posted October 29, 2008 Author Posted October 29, 2008 W Białym Domku czy Dworku, Patrycja mi rezerwowała. My z Ewą jedziemy juz od piątku. W niedzielę o 15, bądzcie, bo spróbujemy zrobić zdjęcie zbiorowe. Uprzejmie proszę tych co nie napisali notatki o sobie, żeby wysłali tekst do Joli albo do mnie magda@datum.pl Wywołuję : Ala, Ewa, Darek, Gosia od Fuksa, Marta jedna i druga. Jak ktoś chce tekst zmienić to też proszę bardzo. W niedzielę biegamy ćwiczenia i torek sędziny z MP, warto być Quote
Astro&Marta Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 [quote name='Magda i Saga']W Białym Domku czy Dworku, Patrycja mi rezerwowała. My z Ewą jedziemy juz od piątku. W niedzielę o 15, bądzcie, bo spróbujemy zrobić zdjęcie zbiorowe. Uprzejmie proszę tych co nie napisali notatki o sobie, żeby wysłali tekst do Joli albo do mnie magda@datum.pl Wywołuję : Ala, Ewa, Darek, Gosia od Fuksa, Marta jedna i druga. Jak ktoś chce tekst zmienić to też proszę bardzo. W niedzielę biegamy ćwiczenia i torek sędziny z MP, warto być Internet mi umarł, samochód też ale jakoś postaram się być :D Gorzej z tymi notatkami bo nie mam jak ich przesłać teraz właśnie napastuje tatowy firmowy komputer ale niestety musze leciec juz na zajecia. Może reanimuje moj komp to zaraz wysle. Quote
Gosia&Fuks Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A my z Martą czekamy ma natchnienie, trochę czasu i ładniejszą pogodę, żeby sobie móc fotki porobić. A z niedzielą mam nadzieję, że uda się jakoś dotrzeć, Marta z tego co wiem na pewno będzie, a ja będę marudziła rodzicom o szybki powrót od dziadków i mam nadzieję, że na trening zdążę. Quote
FikuMiku Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Czy mogę prosić szanownych Bydgoszczan o email do Ali od Catty? Sprawa gardłowa, że się tak wyrażę:cool3: Quote
Magda i Saga Posted November 1, 2008 Author Posted November 1, 2008 Bądźcie punktualnie, bo Wojtek przyjedzie z aparatem. 15-ta Quote
Astro&Marta Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Magda i Saga napisał(a):Bądźcie punktualnie, bo Wojtek przyjedzie z aparatem. 15-ta ja chyba nie dam rady ;( samochod nadal w rozsypce :( ale zobacze co da sie zrobic ... :D Quote
Magda i Saga Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 Gosia i Marta. Może byście powklejały trochę zdjęć z treningu i wogóle zostały nadwornym, treningowym fotografem, nie tylko waszych psów :-) Quote
Gosia&Fuks Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Magda i Saga napisał(a):Gosia i Marta. Może byście powklejały trochę zdjęć z treningu i wogóle zostały nadwornym, treningowym fotografem, nie tylko waszych psów :-) Aparaty które mamy (oba takie same wygrane za moją makietę w konkursie międzyszkolnym) chociaż podobno mają stabilizator obrazu na psy jakoś to nie działa, nawet na mojego wolnego, wielkiego i rudego, a co dopiero na rozpędzone pyrki (żeby nie było próbowałam):lol: Więc tylko filmiki (jakości takiej jak np. ten z Oxą czyli lekko mówiąc nienajlepszej) kręcimy żeby sobie potem powytykać co która mogła zrobić lepiej i pośmiać się z np. naszego kursowego biegania, albo przypomnieć np. niedzielną akcję Fuksa przy drugim przebiegu za slalomem:evil_lol: Jakiś czas temu zabrałam się za zbieranie na lustrzankę, ale chyba nic z tego nie będzie, bo wczoraj wydałam wszystko na klateczkę dla Fuksa:roll::lol: Quote
Magda i Saga Posted November 6, 2008 Author Posted November 6, 2008 No ale klateczka ważna rzecz. Ok, na fotografa mianujemy kogoś innego. Quote
Gosia&Fuks Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 A kiedy najbliższy trening? Możemy spróbować z Martą zrobić jakieś fotki, ale raczej nic ciekawego z tego nie wyjdzie, więc można już szukać innego fotografa:evil_lol: za to klateczka bardzo fajna :) Quote
DarTim Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Zajęcia w niedzielę (16.11.2008) o godz. 14.30, jak nie będzie padał deszcz - czy ktoś reflektuje? Quote
Recommended Posts