Magda i Saga Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Umówiłyśmy się z Ewą na 19-tą jutro. Zapraszamy. Wcześniej teren zajęty Quote
Edyta & Regis Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Magda i Saga napisał(a):Umówiłyśmy się z Ewą na 19-tą jutro. Zapraszamy. Wcześniej teren zajęty Nas jutro nie będzie:-(. Regis ma trochę skaleczoną łapę i muszę go oszczędzać, żeby do soboty było ok. Quote
PATIszon Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Powodzenia we Wrocku kochane Bydgoszczaki!:loveu: Quote
Edyta & Regis Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 PATIszon napisał(a):Powodzenia we Wrocku kochane Bydgoszczaki!:loveu: No co Ty, Pati? Ciebie nie będzie? Quote
Astro&Marta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 e to moze ja się skusze na trening?? bo jakos humor mam lepszy po wizycie we wrocku ;) szkoda ze na zawody sie nie zglosilam no ale trudno ;( a moze sie zmieszcze gdzies(z młoda tylko-ona grzeczna i nie kłaczy ) i jako widz pojade??Chyba ze astro sie gdzies wcisnie-on grzeczny i klaczy-ale juz troche mniej ;) Quote
PATIszon Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Astro&Marta napisał(a):e to moze ja się skusze na trening?? bo jakos humor mam lepszy po wizycie we wrocku ;) szkoda ze na zawody sie nie zglosilam no ale trudno ;( a moze sie zmieszcze gdzies(z młoda tylko-ona grzeczna i nie kłaczy ) i jako widz pojade??Chyba ze astro sie gdzies wcisnie-on grzeczny i klaczy-ale juz troche mniej ;) Jakos nie pasuje mi okreslenie "jakos sie wcisne" do 2 duzych psow :cool3: Quote
Astro&Marta Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 eee Czesia jest malutka. ale nawet z nia się nie wcisne wiec pozostaje mi kibicowanie z domuu...poza tym dwa razy w jednym tygodniu we wrocku to za duzo:P Quote
Gosia&Fuks Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 ...i co z weekendem? My jak zawsze chętni :razz: Quote
DarTim Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Co tu jest grane? Trochę mnie nie było, a tu jakaś niemoc. Zainteresowanie zajęciami wręcz znikome. Może mi ktoś wyjaśni o co tutaj chodzi? Na kogo można liczyć w niedzielę - proponuję godzinę 17.00? Quote
Gosia&Fuks Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Będziemy (my, czyli ja, Marta i dwa wyszczekane kundle ;)) Quote
Astro&Marta Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ja tez chętna. Co się dzieje?? Na zawody powyjeżdzali. Myslałam tez nad jutrem ale to musze ustalic czy mozemy. Quote
Gosia&Fuks Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Jutro? Też chętna:lol: Wypragli toru jesteśmy po tej kastracji i chcemy pięknie wykorzystać ostatnie chwile wakacji... jeśli tor by był wolny i trening miał by się odbyć, a brakowało by chętnych do taszczenia przeszkód to my czekamy na info:razz: ... a gdybym na dogo nie zaglądała (co jest mało prawdopodobne) to można pisać na gg: 8536655 lub kom. ;) Quote
Gosia&Fuks Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Jutro kończy się nam umowa na Internet nie wiem jak długo nie będę miała dostępu na dogo, więc wszelkie info. odnośnie treningów itp. proszę pisać na kom. 787269118 (dla tych, co jeszcze nie mają ;)). Quote
DarTim Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 No to postanowione. Kto żyw - niedziela 17.00. Quote
Astro&Marta Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 my srednio zywi i znowu zmartwieni ale przyjdziemy może ktos mnie uspokoi... Quote
Marysia_i_gończy Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Astro&Marta']my srednio zywi i znowu zmartwieni ale przyjdziemy może ktos mnie uspokoi... Co się dzieje? :calus: Quote
Astro&Marta Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Sama chciałabym wiedzieć... pewnie świruje ;) Quote
Magda i Saga Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 W niedziele na 10-tą. Będziemy robić reklamę przed zebraniem. Mam ochotę na mocny trening, za tydzień mnie nie ma bo jadę na zawody. Quote
Astro&Marta Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ja tez mam ochote, szczególnie ze humor lepszy ;D no i w koncu udalo mi sie zglosic na zawody, znaczy dobry człek mnie zgłosil ;D Quote
Rinuś Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 yy w tą sobote odbywa sie pierwsze spotkanie kursu??jesooo przegapiłam :shake: a myslałam ,żeby się jednak zapisać... bo dzisiaj byłam w stajni gdzie jeżdżę konno ,poszłam z Brutusem na łąkę i tam były przeszkody dla koni ustawione...troche je obniżyłam i postanowiłam sprawdzić czy będzie skakał...i ku mojemu zdziwieniu skakał cudownie :loveu: bez smyczy...tylko na samo chop i pokazanie ręki gdzie ma skoczyć...przeskoczył tak 5 przeszkód pod rząd... dzisiaj chyba była odpowiednia pogoda :p Quote
Astro&Marta Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 kursu jeszcze nie ma. W niedziele o godzinie 12 jest spotkanie organizacyjne, wiec nic nie przegapiłaś. Quote
Magda i Saga Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 Darku! Napisz o której sekcja biega w tym tygodniu. Kursanci w sobotę i w niedzielę o 16-tej Quote
DarTim Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Spotykamy się w sobotę i w niedzielę: "Świeżynki" 16.00, "Weterani" 17.30. Quote
Magda i Saga Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Uprzejmie donoszę, że Marta była II w A1(w duuużej stawce), Saga i Oxa wygrały open w sobotę:multi:(każda swój), a Kimi z Patrycją wygrały open w niedzielę:multi::multi::loveu: Quote
Recommended Posts