Rinuś Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kurde...nie będzie mnie :placz: w dodatku moje kumpele biorą udziałw tych zawodach skokowych... znowu mnie fajna zabawa ominie :shake: Quote
Talia Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 [quote name='Rinuś']Kurde...nie będzie mnie :placz: Mnie też nie:-( Quote
Gosia&Fuks Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja bym bardzo chciała być, ale nawet przy dojeździe pociągiem musiałabym znaleść kogoś pełnoletniego, żeby robił za opiekuna psa w pociągu, do tego z dworca jest na miejsce chyba 9km (piechotą iść?) a do tego sam pokaz późno i powrót nocą pociągiem (jeszcze trzeba te 9km na pociąg dojść i żeby jeszcze akurat jakiś jechał) to mi nie bardzo odpowiada :( Nie wiem, czy przez tydzień uda mi się coś wykombinować... Quote
Astro&Marta Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ja się nad tym zastanawiam..ale nie wiem czy nie wygra sopot. No i z dojazdem również problem...mi by sie dwaj opikunowie na pociąg przydali wiec odpada... Quote
DarTim Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witajcie na forum. A może by tak popracować trochę na treningu w niedzielę, a nie tylko żyć pokazami. Bez pracy nie ma kołaczy. Magda może jakaś sugestia co do godziny. Ja proponuję 18.00 Darek Quote
PATIszon Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Wszelki Duch! Ktoz to, ach ktoz zaszczycil nas swa osoba! Zdrowko, Darku! :drinking: Quote
DarTim Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Cześć Patrycja W świetle przebiegu ostatnich kilku zajęć pewnie jedynie na Ciebie będę mógł liczyć. Pozdrawiam. Liczę, że przy okazji nas odwiedzisz. Quote
DarTim Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Skoro poza moją propozycją nie ma żadnych innych sugestii co do godziny na dziś to zapraszam na 18.00. Kto żyw i się nie leni ten mile widziany. Quote
Edyta & Regis Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 DarTim napisał(a):Skoro poza moją propozycją nie ma żadnych innych sugestii co do godziny na dziś to zapraszam na 18.00. Kto żyw i się nie leni ten mile widziany. Skoro Ty mogłeś się zalogowac na dogo, to ja mogę przyjść na placyk:) Quote
Astro&Marta Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 No ja jednak zrezygnowałam. poczekam aż młoda wyzdrowieje całkowicie bo jeszcze kogo zarazi. Quote
Marta H Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Jak myślicie od którego miesiąca mogę z moją jamniczką chodzić na treningi "zapoznawcze" z torem? Quote
Astro&Marta Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 mysle ze socjalizacyjnie od kiedy skończy kwarantanne...( nie tylko z torem a całym światem) tak zeby pochodzić wsród ludzi, psów i dziwnych przedmiotów a później to na kurs :D Quote
Gosia&Fuks Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Będzie jeszcze jakiś trening przed sobotą? Jednak rodzice mnie zawiozą do Torunia i boję się, że wogóle nam nie pójdzie po tak długiej przerwie. Quote
Astro&Marta Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Też bym chętnie przyjechała. Nawet w tygodniu. Młodą posocjalizować, Astra zmeczyć bo frisbee się nie da przy tym wietrze, chodź dzisaj to by się pewnie i nasze hopki przewracały. Tak się wpadłam zapytać. Bo może by ktoś chcial... zamawiam identyfikatory dla psiaków grawerowane, rózne kolorki i kształty, cena niska. Jakby co to prosze na priva pokaże o co chodzi :D Quote
Magda i Saga Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 Zapraszam sekcję w niedzielę na 10-tą. Czuję, ze sama pobiegam, bo sekcyjni o tej porze śpią:diabloti: Quote
Edyta & Regis Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 [quote name='Magda i Saga']Zapraszam sekcję w niedzielę na 10-tą. Czuję, ze sama pobiegam, bo sekcyjni o tej porze śpią:diabloti: Nie śpią, tylko popylają do Sopotu. A swoją drogą, cos ostatnio cudujesz z tymi godzinami treningów... Nie dałoby się ustalić jakiś stałych, jak za starych dobrych czasów?... Quote
Magda i Saga Posted August 8, 2008 Author Posted August 8, 2008 Odkąd mam konkurencję w postaci Darka, to mogę sobie trochę pocudować. Jednak wakacje się już kończą i wróci placykowy reżim godzinowy. Spoko, już niedługo. Narazie wolnoć Tomku w swoim domku, czego i tobie życzę:lol: A teraz idę spać, bo jutro popylam do Sopotu. Quote
Magda i Saga Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Czy ktoś sie jutro na 10-ta wybiera, czy nie? Quote
DarTim Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 No to konkurencyjnie proponuję 18.00. Na niedzielne dopołudnie mam już inne plany. Magda zapraszam, chętnie oddam się w Twoje ręce.:lol: Quote
Astro&Marta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 no kurcze gdybym wiedziała to bym przyjechała na tą 10tą ;( ale 18 też może być... Timon w końcu musi poznać małą dziewczynkę :P tylko wara mi od niej z jęzorem:P Quote
Gosia&Fuks Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 A mnie wogóle nie będzie, nie zdążę wrócić z Poznania... :( Ale za to wczoraj zaliczyliśmy Toruń :D Quote
belgunia Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Gosia&Fuks napisał(a):A mnie wogóle nie będzie, nie zdążę wrócić z Poznania... :( Ale za to wczoraj zaliczyliśmy Toruń :D No i za to zaliczenie Torunia bardzo Ci dziękuję Gosiu:)! Masz fajnego psa! Pokazy rozpoczęły się z godzinnym conajmniej opóźnieniem, bo tak wolno szły chyba te zawody hippiczne:) Potem nam prąd zaniknął i tak przerywany złym nagłośnieniem i nie mogliśmy prowadzić dalej imprezy. Widzów było sporo, każdy z nas stresik zaliczył, bo miękki piach zamiast trawy - ehhh, co tu gadać, psy nas sporo wyprzedzały, gdy grzęźliśmy w nim po kostki ;) A widzowie mieli ubaw! My niekoniecznie, ale luzik! :) Ogólnie podobalo się! Takie dostałam wieści od gospodarzy. Pozdrawiam ekipę bydgoską, która nas nie mogła odwiedzić. Szkoda... Quote
Magda i Saga Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Cieszę się, że chociaz Gosia sie wybrała. Miałaś Dorotko niezłą konkurencje w postaci Sopotu. Większość naszej ekipy była na wystawie. Szkoda, bo ja chetnie do Torunia bym pojechała, dwa kroki, a okazja pobiegania w nowym miejscu dla psów cenna. Oxa ma juz certyfikat na bycie mamą na samych ocenach doskonałych, więc kończymy karierę wystawową, uf (nie kochamy wystaw) dostała NSR i BOB, za nie danie CACIB sędzia mnie przeprosił, ale krótsza Oxowa nózka mu na to nie pozwoliła bo jej przeszkadza w ruchu. OK, niech będzie, szkoda ze nie widział jej na torze:razz: Za to w niedzielę zrobiłam sobie cudny trening, w asyście Róży. Tylko kładka była coś cięższa niz zwykle:diabloti: Chciałabym jeszcze raz w tygodniu pobiegać, prawdopodobnie w środę, bo w czwartek wyjeżdżam na 2 tygodnie i wracam dopiero po zawodach we Wrocławiu. Czy ktoś się na nie wybiera? Jak ktos chce ze mna pobiegać to prosze o kontakt. Darek, wczoraj popłudniu przyjechał mój mąz po 2 tygodniach i przywióżł ze soba 5-cioro gości, więc biegałam między kuchnią a stołem:-( Quote
Astro&Marta Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 fajnie musiało to wyglądać ;D a psom ten piasek nie przeszkadzal? Ja niestety należe do tych, którzy bardzo chcieli a nie mogli przyjechać :( ale nastepnym razem na pewno będziemy! na trening to pewnie że my i myślę że nie tylko my ;P Quote
Recommended Posts