Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym bardzo chciała być, ale nawet przy dojeździe pociągiem musiałabym znaleść kogoś pełnoletniego, żeby robił za opiekuna psa w pociągu, do tego z dworca jest na miejsce chyba 9km (piechotą iść?) a do tego sam pokaz późno i powrót nocą pociągiem (jeszcze trzeba te 9km na pociąg dojść i żeby jeszcze akurat jakiś jechał) to mi nie bardzo odpowiada :( Nie wiem, czy przez tydzień uda mi się coś wykombinować...

Posted

Witajcie na forum.
A może by tak popracować trochę na treningu w niedzielę, a nie tylko żyć pokazami. Bez pracy nie ma kołaczy.
Magda może jakaś sugestia co do godziny. Ja proponuję 18.00
Darek

Posted

Cześć Patrycja
W świetle przebiegu ostatnich kilku zajęć pewnie jedynie na Ciebie będę mógł liczyć.
Pozdrawiam. Liczę, że przy okazji nas odwiedzisz.

Posted

Skoro poza moją propozycją nie ma żadnych innych sugestii co do godziny na dziś to zapraszam na 18.00. Kto żyw i się nie leni ten mile widziany.

Posted

DarTim napisał(a):
Skoro poza moją propozycją nie ma żadnych innych sugestii co do godziny na dziś to zapraszam na 18.00. Kto żyw i się nie leni ten mile widziany.

Skoro Ty mogłeś się zalogowac na dogo, to ja mogę przyjść na placyk:)

Posted

Też bym chętnie przyjechała. Nawet w tygodniu. Młodą posocjalizować, Astra zmeczyć bo frisbee się nie da przy tym wietrze, chodź dzisaj to by się pewnie i nasze hopki przewracały.

Tak się wpadłam zapytać. Bo może by ktoś chcial... zamawiam identyfikatory dla psiaków grawerowane, rózne kolorki i kształty, cena niska. Jakby co to prosze na priva pokaże o co chodzi :D

Posted

[quote name='Magda i Saga']Zapraszam sekcję w niedzielę na 10-tą. Czuję, ze sama pobiegam, bo sekcyjni o tej porze śpią:diabloti:
Nie śpią, tylko popylają do Sopotu. A swoją drogą, cos ostatnio cudujesz z tymi godzinami treningów... Nie dałoby się ustalić jakiś stałych, jak za starych dobrych czasów?...

Posted

Odkąd mam konkurencję w postaci Darka, to mogę sobie trochę pocudować. Jednak wakacje się już kończą i wróci placykowy reżim godzinowy. Spoko, już niedługo. Narazie wolnoć Tomku w swoim domku, czego i tobie życzę:lol:
A teraz idę spać, bo jutro popylam do Sopotu.

Posted

Gosia&Fuks napisał(a):
A mnie wogóle nie będzie, nie zdążę wrócić z Poznania... :( Ale za to wczoraj zaliczyliśmy Toruń :D

No i za to zaliczenie Torunia bardzo Ci dziękuję Gosiu:)!
Masz fajnego psa!
Pokazy rozpoczęły się z godzinnym conajmniej opóźnieniem, bo tak wolno szły chyba te zawody hippiczne:)
Potem nam prąd zaniknął i tak przerywany złym nagłośnieniem i nie mogliśmy prowadzić dalej imprezy. Widzów było sporo, każdy z nas stresik zaliczył, bo miękki piach zamiast trawy - ehhh, co tu gadać, psy nas sporo wyprzedzały, gdy grzęźliśmy w nim po kostki ;)
A widzowie mieli ubaw! My niekoniecznie, ale luzik!
:)
Ogólnie podobalo się! Takie dostałam wieści od gospodarzy.

Pozdrawiam ekipę bydgoską, która nas nie mogła odwiedzić.
Szkoda...

Posted

Cieszę się, że chociaz Gosia sie wybrała. Miałaś Dorotko niezłą konkurencje w postaci Sopotu. Większość naszej ekipy była na wystawie. Szkoda, bo ja chetnie do Torunia bym pojechała, dwa kroki, a okazja pobiegania w nowym miejscu dla psów cenna.

Oxa ma juz certyfikat na bycie mamą na samych ocenach doskonałych, więc kończymy karierę wystawową, uf (nie kochamy wystaw) dostała NSR i BOB, za nie danie CACIB sędzia mnie przeprosił, ale krótsza Oxowa nózka mu na to nie pozwoliła bo jej przeszkadza w ruchu. OK, niech będzie, szkoda ze nie widział jej na torze:razz:

Za to w niedzielę zrobiłam sobie cudny trening, w asyście Róży. Tylko kładka była coś cięższa niz zwykle:diabloti:

Chciałabym jeszcze raz w tygodniu pobiegać, prawdopodobnie w środę, bo w czwartek wyjeżdżam na 2 tygodnie i wracam dopiero po zawodach we Wrocławiu. Czy ktoś się na nie wybiera?

Jak ktos chce ze mna pobiegać to prosze o kontakt.

Darek, wczoraj popłudniu przyjechał mój mąz po 2 tygodniach i przywióżł ze soba 5-cioro gości, więc biegałam między kuchnią a stołem:-(

Posted

fajnie musiało to wyglądać ;D a psom ten piasek nie przeszkadzal? Ja niestety należe do tych, którzy bardzo chcieli a nie mogli przyjechać :( ale nastepnym razem na pewno będziemy!

na trening to pewnie że my i myślę że nie tylko my ;P