Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Astro&Marta napisał(a):
kurde a mi się otwiera, ze to private clip ;( a jakiś Struś tam moze??Albo selciaczek omijający połowę przeszkód??

A to nie wiem czemu, filmy wrzucam jako "publiczne" :niewiem:

Szelke juz wrzucam

...wrzucilam.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Edyta & Regis']Pati: dzięki za filmik i dobre słowo;). Ten brak zmiany pod koniec, to faktycznie nie był dobry pomysł.
Tak jak sama slusznie zauwazylas, to byla dupa :evil_lol:

Posted

czesc dziewuchy ja jak zwykle jestem do tylu. Moja w ciazy znowu. A wczoraj widzialam przejezdzajac ok 13.00 tam mnostwo samochodow ! Czyzby tylu chetnych na kurs ? ;)

Posted

Trening super. A nas tam nie było (...no ale obowiązki towarzyskie).
Jestem dumna z Ewy i z May. Na "0" jest już gotowa tylko, żeby Ewa chciała biegać na zawodach. No ale jak Ewa nie będzie chciała biegać to May'a się zmarnuje. A May'a ma predyspozycje (po mamusi Catty) na świetny wynik. Brawo dla wszystkich pozostałych debiutantów. Ala (i Bogdan na doczepkę).

Posted

Patrycja, wiesz że mi strasznie żal tych wszystkich treningów na chwilę, rano czy tuz po pracy:-(
Dotrze do mnie dopiero po swiętach, jak będe się chciała z tobą umówić. Ewą się zaopiekuję, będziesz miała konkurencję w SO :-):-(
Wracaj do nas często.

Posted

Magda i Saga napisał(a):

Wracaj do nas często.

Na pewno wpadne sie pakowac po swietach i tak sobie mysle, ze zabiore Pudel ze soba, niech mi pomoze w pakowaniu :cool3:

A Ewy jako konkurencji juz sie boje.....:razz:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Przepraszam, pomyliłam się Ewa raczej w MO pobiega, więc ja będe miała konkurencję.

No cos Ty, Maja jest ze 2 cm wieksza od Kimulca!
Moim zdaniem to eS-ka jak w morde szczelil!

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
PATIszon: I z kim ja teraz będę się wymieniać złośliwymi uwagami, co? i kto mnie będzie opierdalał,że mam się wyprostować?:placz:

Mozemy kontynuowac tutaj :loveu:
A poza tym ostatnie dwa treningi, na ktorych mialam okazje Cie obserwowac nie daly mi zbyt duzo powodow do opierdalania.... :niewiem:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Edyta, spoko. Na mnie możesz liczyć. Z przyjemnością cię poop.....:diabloti:
A jeśli mówimy o zyskach to jakieś transferowe by nam się należało:razz:

Z przyjemnością jeszcze? No wiesz, nie spodziewalam się po Tobie:stop:. Transferowego pewnie nie dostaniemy, ale istnieje szansa, że jak Patiszon parę razy głośno powie, co myśli to ją nam zwrócą z dopłatą:diabloti:

Posted

Witam serdecznie
Orientujecie się kiedy zaczyna sie kolejny kurs agility w Bydgoszczy? Niestety na ten który teraz trwa spóźniłam się i podejrzewam że nawet jakbym wcześniej o nim wiedziała to mój pies i tak nie mógłby brać udziału bo za młody jest jeszcze (prawie 6 miesięcy).

Posted

Czy to ty pisałaś do mnie wiadomość ze strony? 6 miesięcy to nie jest za mało. Ważne jak pies się zachowuje, czu macie kontakt. Były dopiero 2 spotkania, jeszcze możesz to nadrobić, szczególnie, ze mogę się z toba spotkac oddzielnie. Pomyśl, sama znasz lepiej swojego psa

Następny kurs zaczyna się we wrześniu, będzie info tu i na stronie.

Posted

Całkiem możliwe że to ja pisałam. Nawet zapisałam sobie numer telefonu żeby się skontaktować ale w ciągu dnia czasu nie mam a po 21 jakoś tak nie wypada dzwonić.
Dopiero 2 spotkania:crazyeye: a ja myślałam że kurs zaczął się 9.03 i odbywał się w każdą niedzielę i z obliczeń tyle mi tych niedziel wyszło
I znając życie ten wrześniowy na pewno będzie się pokrywał z PT :evil_lol:
Kontakt mamy dobry, zaczynamy szkolenie klikerowe. jedynym problemem jest to że inny pies jest dla niej większą pokusą niż ja czy smakołyk - i boję się tego że zamiast uczyć się skakać przez hopki itp będzie mi biegać za innymi psami.

Posted

A czemu teraz nie robisz PT?
Napewno się będzie pokrywał terminami, choć nie godzinami, bo mamy jeden plac do dyspozycji. 3-go było spotkanie organizacyjne, potem Święta i tak wyszło, ale sporo juz umiją, pojedyncze hopki, tunelki, rękaw, strefy leżące na ziemi. No jakby co, to w sobotę o 14-tej jest kolejny dzień kursu, jednak lepiej by było chociaż raz umówić się oddzielnie, żeby nadrobić. Gdybyś się zdecydowała to dzwoń.

Posted

Nie robię bo posłuchałam kogoś "mądrego" który twierdził że takie kursy są tylko dla psów rasowych nie sprawdziłam tego i tak wyszło. Zła jestem na siebie.