Astro&Marta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Wpadniemy dziś na trening. Mam nadzieję, że aktualne. Niestety tylko na godzinkę bo tak mam busa(mam nadzieję, że będzie powrotny ale jeśli nawet będzie to na pewno przed 19)Jak nie to czeka mnie niezły spacer do domku ;) Do zobaczenia ;* Quote
Edyta & Regis Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Astro&Marta napisał(a):Wpadniemy dziś na trening. Mam nadzieję, że aktualne. Niestety tylko na godzinkę bo tak mam busa(mam nadzieję, że będzie powrotny ale jeśli nawet będzie to na pewno przed 19)Jak nie to czeka mnie niezły spacer do domku ;) Do zobaczenia ;* Jak najbardziej aktualne. Myślę, że dłużej niż półtorej godziny i tak nie pobiegamy, bo nadal sie jeszcze słaniam grypowo. Quote
Astro&Marta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Ja też się słaniam i to z dnia na dzień coraz bardziej. To sie "posłaniamy" razem ;) Mam nadzieję, że wpadnie ktoś jeszcze !? Moni z tego co wiem niestety nie będzie ;( obstawiam, że busa powrotnego mam ok 18.40 albo wcale ;P Quote
Astro&Marta Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Niech żałują Ci, których nie było ;P Bardzo dziękuje Pani Gimliego za całkiem sporą podwózke z utrudnieniami na drodze ;* Bo gdyby nie Jej dobre serduszko pewnie byłabym teraz w połowie drogi do domu... na pieszo ;) Do zobaczenia w niedziele. Jednak prosiłabym jeszcze o jakieś dokładne info, bo chyba się zmieniła godzina rozpoczęcia zawodów? Quote
tangerine74 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Żadne tam serduszko ;) Jakbym Cię nie podwiozła to szybko byś nam uciekła do domu i Gimli nie miałby okazji socjalizować się z "potworem" :D Jak widzisz, to była zimna kalkulacja, a nie dobre serduszko ;) Nam też było bardzo miło pobiegać :D Po 3 tygodniach przerwy mam dziś ogromną satysfakcję i wiele do przemyślenia (własnych błędów), ale za to nie mam psa :D - spod koca na kanapie wystają tylko uszy :lol: A za "Panią Gimlego" to jedna z nas dostanie po uszach ;) Tylko musimy ustalić czy ja mówię za cicho czy Ty musisz zainwestować w przeciwsklerotyczne surówki z selera :evil_lol: Dorota i uszy na kocu ;), czyli Quote
Magda i Saga Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Najwyższy czas zgłosic sie na Fort Cup 3, tym razem na hali w Pruszkowie. Liczba przyjmowanych ograniczona. Trzeba tez juz pomyślec o Szczecinie. My z Alą jedziemy i spokojnie ktos nam się jeszcze w aucie zmieści. Quote
PATIszon Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A ja mam chec na czekoladke w hali w Lacku.....:diabloti: Quote
Magda i Saga Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Biegamy w niedziele o 15:30 Quote
Astro&Marta Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Dużo ciekawych zawodów się szykuje ;) Jeżeli Struś wydobrzeje to jedziemy juz do Pruszkowa. Ale Szczecin i Łąck brzmią równie kusząco ;) Teraz lecimy na antybiotyk. ;* Do zobaczenia jak się wygoimy! Quote
Edyta & Regis Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Magda i Saga napisał(a):Biegamy w niedziele o 15:30 Magda: prawdopodobnie będzie wymieniona kłódka od furtki, więc trzba by ściągnąc od pana S. nowy kluczyk, bo nie wejdziemy. Quote
Magda i Saga Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Teraz zawsze biegamy w niedziele o 15:30. Ostatnio był tylko Darek i Grzegorz. Quote
Magda i Saga Posted October 19, 2007 Author Posted October 19, 2007 Przypominam wszystkim o zajęciach . W tym tygodniu biegamy normalnie, tj w niedziele o 15:30. Weźcie kase na składke. Quote
Edyta & Regis Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Rozumiem,że Wojtek dotrzyma słowa?;) Quote
PATIszon Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Cholera, ze tez mnie nikt nic nie obiecal :wallbash: Quote
Edyta & Regis Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 PATIszon napisał(a):Cholera, ze tez mnie nikt nic nie obiecal :wallbash: Jak to nie? A pudel to pies?:diabloti: Quote
PATIszon Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Jak to nie? A pudel to pies?:diabloti:Nie, suka :eviltong: Quote
Edyta & Regis Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 PATIszon napisał(a):Nie, suka :eviltong: Pies czy suka, sztuka jest sztuka:cool1: Quote
Magda i Saga Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Spoko, dotrzyma! Gęba nie cholewa. Tylko ja się musze wreszcie zdecydować! Quote
Astro&Marta Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 Chciałam się upewnić na którą jutro? Coś słyszałam o 12... . ?? ;) Quote
Edyta & Regis Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Astro&Marta napisał(a):Chciałam się upewnić na którą jutro? Coś słyszałam o 12... . ?? ;)Też tak słyszałam:) Quote
Astro&Marta Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 To chyba obie nie mogłyśmy źle słyszeć ;) Quote
ala4412 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 OOoo..nie wiedziałam ,że agility w Bydgoszczy urzęduje na dogomani:multi: Bardzo się cieszę ;) Quote
Magda i Saga Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Proszę wszystkich sekcyjnych o składkę na niedziele. W zamian dostaniecie śliczne nalepki na autko. Godz : w samo południe:cool3: A kursanci niech sie szykuja na EGZAMIN Specjalne pozdrowienia dla Edyty (gdybyś potrzebowała mapę jak trafić na placyk, to dzwoń:-) Quote
Edyta & Regis Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Mapki nie potrzebuję, raczej jakiś solidny antybityk, złośliwcze:talker: Quote
PATIszon Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Mapki nie potrzebuję, raczej jakiś solidny antybityk, złośliwcze:talker: Trza sie hartowac i wiecej czasu na powietrzu spedzac, wtedy sie mniej choruje;p Quote
Recommended Posts