Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wpadniemy dziś na trening. Mam nadzieję, że aktualne. Niestety tylko na godzinkę bo tak mam busa(mam nadzieję, że będzie powrotny ale jeśli nawet będzie to na pewno przed 19)Jak nie to czeka mnie niezły spacer do domku ;)

Do zobaczenia ;*

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Wpadniemy dziś na trening. Mam nadzieję, że aktualne. Niestety tylko na godzinkę bo tak mam busa(mam nadzieję, że będzie powrotny ale jeśli nawet będzie to na pewno przed 19)Jak nie to czeka mnie niezły spacer do domku ;)

Do zobaczenia ;*

Jak najbardziej aktualne. Myślę, że dłużej niż półtorej godziny i tak nie pobiegamy, bo nadal sie jeszcze słaniam grypowo.

Posted

Ja też się słaniam i to z dnia na dzień coraz bardziej. To sie "posłaniamy" razem ;)
Mam nadzieję, że wpadnie ktoś jeszcze !? Moni z tego co wiem niestety nie będzie ;(
obstawiam, że busa powrotnego mam ok 18.40 albo wcale ;P

Posted

Niech żałują Ci, których nie było ;P
Bardzo dziękuje Pani Gimliego za całkiem sporą podwózke z utrudnieniami na drodze ;* Bo gdyby nie Jej dobre serduszko pewnie byłabym teraz w połowie drogi do domu... na pieszo ;)
Do zobaczenia w niedziele. Jednak prosiłabym jeszcze o jakieś dokładne info, bo chyba się zmieniła godzina rozpoczęcia zawodów?

Posted

Żadne tam serduszko ;) Jakbym Cię nie podwiozła to szybko byś nam uciekła do domu i Gimli nie miałby okazji socjalizować się z "potworem" :D Jak widzisz, to była zimna kalkulacja, a nie dobre serduszko ;)

Nam też było bardzo miło pobiegać :D Po 3 tygodniach przerwy mam dziś ogromną satysfakcję i wiele do przemyślenia (własnych błędów), ale za to nie mam psa :D - spod koca na kanapie wystają tylko uszy :lol:

A za "Panią Gimlego" to jedna z nas dostanie po uszach ;) Tylko musimy ustalić czy ja mówię za cicho czy Ty musisz zainwestować w przeciwsklerotyczne surówki z selera :evil_lol:

Dorota i uszy na kocu ;), czyli

Posted

Najwyższy czas zgłosic sie na Fort Cup 3, tym razem na hali w Pruszkowie. Liczba przyjmowanych ograniczona.
Trzeba tez juz pomyślec o Szczecinie. My z Alą jedziemy i spokojnie ktos nam się jeszcze w aucie zmieści.

Posted

Dużo ciekawych zawodów się szykuje ;) Jeżeli Struś wydobrzeje to jedziemy juz do Pruszkowa. Ale Szczecin i Łąck brzmią równie kusząco ;) Teraz lecimy na antybiotyk. ;*
Do zobaczenia jak się wygoimy!

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Proszę wszystkich sekcyjnych o składkę na niedziele. W zamian dostaniecie śliczne nalepki na autko. Godz : w samo południe:cool3:

A kursanci niech sie szykuja na EGZAMIN

Specjalne pozdrowienia dla Edyty (gdybyś potrzebowała mapę jak trafić na placyk, to dzwoń:-)

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Mapki nie potrzebuję, raczej jakiś solidny antybityk, złośliwcze:talker:

Trza sie hartowac i wiecej czasu na powietrzu spedzac, wtedy sie mniej choruje;p