Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My chętnie wpadniemy na pokaz o ile będę do życia bo 24 mam ostatnią maturę ;) Własnie chciałam sie zapytac czy nie ma treningu w sobote:(tj dzis bo niedziela znów odpada ale to już chyba ostatnia :)

Posted

Pokaz odbędzie sie w szkole podstawowej przy ul. Kcyńskiej, wjazd dla nas od str boiska ul. Strzelecka. Impreza zaczyna się o 10:30. Pani ze szkoły zaprasza nas na kawę i grila. Biegamy na trawce, dalej od sceny. Będzie woda i upominki dla piesków. Kto będzie mógł to w piatek ok 19 zapraszam na placyk po przeszkody. Jeżeli zabierzecie chociaz po 1 płotku to juz będzie ok. Spotykamy się na miejscu w sobotę o 10:15. Rozstawimy sie pobiegamy, pobawimy sie z dziećmi. Ok. 12-12:30 pakujemy sie do autek. Sprzęt mozemy odwieść od razu lub jeśli ktoś woli w niedziele na trening.
Biegają: Fiona, Regis, Astro, Catty, Kenia, Kim, Saga, Oxi i może Timon.
Kto przyjedzie w piątek o 19 po przeszkody?

Posted

i ja pogadam z mezem o hopkach, w koncu tam bede grilla robic...hehe
o fajnie ze Fionka bedzie, Kasia nie moze, pracuje, my nadal mamy psie dzieci...wiec ten jeden beagle jest na wage zlota . :evil_lol:

Posted

My chętni na każde bieganie!!! Tylko gorzej z dojazdem. Jeżeli dostane samochód to i ja mogę podjechać po przeszkody, ale szczerze wątpie. Więc proszę mnie traktować jako wariant awaryjny :)

Posted

W sobote 26 maja bralismy udzial w pokazie agility na terenie Zespolu Szkol nr 14 w Bydgoszczy podczas imprezy "Tecza Integracji"
Udzial brali Magda z Oxa i Saga, Ala z Catty, Monika z Fiona, Edyta z Regisem, Patrycja z Kenia i Marta z Astro...

Posted

Bylismy na pikniku integracyjnym. Biegalismy dla dzieci i z dziećmi (własciwie dzieci biegały z naszymi psami). Było bardzo gorąco i troche ciasno, ale miło i chyba wszyscy maja satysfakcje z udziału. Ekipa dopisała o duzo lepiej niz na treningu:diabloti: , jesteście super. Dziękuje za liczny udział i targanie przszkód własnymi samochodami, poświęcenie soboty. Powyższe zdjecia dotycza właśnie tej imprezy.

Posted

Magda: Czy mogłabym przyjść jakieś pół godzinki przed sekcją i gdzieś w kącie pobiegać trochę z seterem ( o ile zostanie mi udostępniony )? Chciałabym komuś udowodnić, że seter też pies i też potrafi słuchać i ile się włoży w niego choć trochę pracy:mad: .

Posted

Lepiej przyjdż na sekcję z seterem, bo psy na kursie sa jeszcze na etapie, jak się pojawia nowy to koniec pracy, koniec koncentracji. A na sekcji, zawsze sie znajdzie kawałek placykyu dla nowego. A jesli wolisz oddzielnie to masz do dydpozycji sobotę od 16

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Magda: Czy mogłabym przyjść jakieś pół godzinki przed sekcją i gdzieś w kącie pobiegać trochę z seterem ( o ile zostanie mi udostępniony )? Chciałabym komuś udowodnić, że seter też pies i też potrafi słuchać i ile się włoży w niego choć trochę pracy:mad: .

Magda i Saga napisał(a):
Lepiej przyjdż na sekcję z seterem, bo psy na kursie sa jeszcze na etapie, jak się pojawia nowy to koniec pracy, koniec koncentracji. A na sekcji, zawsze sie znajdzie kawałek placykyu dla nowego. A jesli wolisz oddzielnie to masz do dydpozycji sobotę od 16

Regisowa

zadzwon do mnie, albo cos to moze razem pobiegamy w sobote!!!
0/691 66 19 11