jovanna Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 to moze ja was odwiedze hmmmm.... mala bedzie juz w nowym domku....a duza by moze troche sie ozywila zanim potwierdzimy lub wyeliminujemy ostatecznie ciaze ;) Quote
AniaP Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Paskuda_Bandzior napisał(a):z gośćmi :multi: :cool3: Yhm, tylko obowiązkowo codziennie rano i wieczorem paciorek o ładną pogodę, bo jak widzę ten śnieg z deszczem, który w tej chwili pada, to... :placz: Quote
Magda i Saga Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Uwaga, uwaga Zaczynamy nowy kurs dla początkujących. Pierwsze zajęcia 31 marca 2007 o 15-tej. Zainteresowanych zapraszam na stronę www.agility.bydgoszcz.pl i proszę o pilny kontakt Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 AniaP napisał(a):Yhm, tylko obowiązkowo codziennie rano i wieczorem paciorek o ładną pogodę, bo jak widzę ten śnieg z deszczem, który w tej chwili pada, to... :placz: Też o tym myślałam :angryy: Zobaczymy co będzie :cool3: Quote
Kasia R Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Będziemy w niedzielę po dłuższej przerwie, mam nadzieję, że z Daszką nie nabawimy się zakwasów! Quote
Astro&Marta Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Jakaś imreza sie szykuje widac:) Bedzie wesoło. A my juz sie steskniliśmy za Panią Trener:) I nie możemy sie doczekac:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A jak będzie znośna pogoda to imprezka taka, że poznaniaki przyjeżdżają :multi: (Na szczęście dla Astro - bez Bandziorka;) ) Quote
Astro&Marta Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Astro po mału uczy się bronić(ciagle go ktos atakuje...ostatnio jak go zasłonilam to nawet mnie ugryzl jakis pies). Ale lepiej nie kusic losu. Dlaczego bez Bandziorka?? My mam nadzieję dotrzemy. A pogoda bywała gorsza:) Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Bandziorek jest po operacji :-( Już jakieś trzy tygodnie, ale muszą się wszytskie ranki pooperacji zagoić. Do jutra ! :multi: Quote
Astro&Marta Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Bidula z Bandziorka:( niech sie ładnie goi:)kto zamowil taka ładną pogode?? Byle nam tunelki nie odfrunęły... Quote
AniaP Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Astro&Marta napisał(a):kto zamowil taka ładną pogode?? Byle nam tunelki nie odfrunęły... No my, my zamówiłyśmy taką ładną pogodę :p , a jutro ma już trochę mniej wiać. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Słoneczko ślicznie świeci :loveu: A Bandziorek się łądnie goi i dzisiaj nawet był na porządnym spacerku :eviltong: Quote
Polna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Mam ogromną prośbę. Może macie wzór pisma jakie wystosowaliście do zk o założenie sekcji agility ? Bardzo mi na tym zależy. ;) Quote
jovanna Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dziewczyny mam foty, ale wkleje jutro ...;) Quote
Magda i Saga Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Polna, nie mam takiego pisma. Juz nie pamiętam jak to było, ale raczej przez rozmowy. Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Słuchajcie chciałam baaaaaardzo podzękować za trening :multi: Magda dziękuję w imieniu poznańskiej ekipy, że mogliśmy przyjechać do Was i razem z Wami biegać. Kinga prosiła, żeby przekazać podziękowania także od niej :cool3: Ja dziękuję za wypożyczenie Sagi :evil_lol: Super się z nią biegało i strasznie się cieszę, że chociaż trochę sobie po torze pobiegałam :multi: Podzrowienia dla Sagowej :loveu: To był naprawdę miło spędzony czas :multi: A co ze zdjęciami to się okaże :eviltong: Quote
Magda i Saga Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 To przyjeżdżajcie częściej i liczniejszym składem. Na zdjęcia czekamy bardzo i może na filmiki jakieś bo Pati kręciła Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 To ja zacznę kilkoma zdjęciami:lol: Asti na kładce: Ania i Asti: Fiona: Ponownie Asti: Mam też sagę i Oxi :cool3: A może Pati ma filmik jak biegnę z Sagą? :cool3: EDIT: Oxa na slalomie: Dino i jego zapas : Asti na huśtawce: Kenia - strefa na kładce: Oxi na kładce: Dino na kładce: Quote
Magda i Saga Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Fajnie, Pati chwilowo [poszła na placyk poćwiczyć z pudlową, jak wróci to mam nadzieje wstawi. I Jola obiecała foty Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kolejna porcja - jest kilka Oxi :evil_lol: Dasha na huśtawce: Kinga (Taura) i Dino - strefa! Dasha: Oxi na kładce: Oxi hopka :) Dino na huśtawce: EDIT: Jeszcze dwie Sagi: Saga na palisadzie: Saga i Magda: Mam więcej, ale teraz brak czasu żeby wstawić. Bądźcie cierpliwi :lol: Jeszcze potem coś dorzucę! Quote
Paskuda_Bandzior Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Kolejna porcja: Astro Tak odpoczywali poznaniacy;-) Skacze Dasha, siedzi Fiona ;) Saga i Magda: Imienniczka poznanianki - Asti 2 ;-) Quote
Recommended Posts