Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Hej , klubowicze, co z wami? Waruneczki na placyku całkiem dobre. Kto chory to rozumiem, ale reszta piecuchów wychodzic z domu i do roboty. Jesień i zima sa do szlifowania umiejetności, a nie do odkładania ich na półkę az do wiosny. Wiosna macie byc jak nowo naostrzone brzytwy, przecinaki. Do roboty. W następna niedziele o 12-tej proszę o cały komplet.:angryy:

Posted

cześc ciotki :D
słuchajcie... mam cocker spanielkę z którą chciałabym zacząć trenować agillity. i w zwiazku z tym mam pytania:
1.czy musze czekać do września, na rozpoczęcie nowego kursu?
2.gdzie odbywają sie treningi? czy tam gdzie zawody?
3.czy dużo ludziów i psów bierze w tym udział w Bydgoszczy? :D

Posted

Nowy kurs zacznie sie wczesna wiosną, prawdopodobnie w kwietniu. Zajęcia sa tam gdzie były zawody, w soboty i w niedziele, jednak droga do sekcji prowadzi przez kurs. Przyjdź kiedyś to pogadamy o tym jak najlepiej przygotowac psa do kursu. Część rzeczy możesz zrobić sama w domu.

Posted

miałam dzisiaj na torek przyjechać z jovanna, ale niestety sprawy rodzinne i przyjechac nie moglam :( nad czym ubolewam bardzo :(
jestem z Wyzyn... wiec trochce daleczko ;) ale jakby kto mnie i Diune mogl zabrac- bylo by super :) jak nie...moze od wiosny bedziemy autobusami jezdzic :cool3:

Posted

Magda bedzie mial kto pobiegac z moja sunia w niedziele ? Jestem po zabiegu i na razie zero wysilku, a chce zeby Angie posmigala . W niedziele ma urodzinki i cos sie jej od panci nalezy ;)
A tu Daszenka po raz drugi

Posted

No to ukończyłyśmy kurs agility, teraz trzeba zabrać się do roboty i dorównać pozostałym psiakom z sekcji.
Magda- dziękujemy za śliczny dyplom i pyszne przysmaki :lol: