Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Witam
Moja bardzo dobra znajoma - kiedyś sąsiadka - zwróciła się do mnie o pomoc w znalezieniu dobrego domu dla jej psa.

Witam, mam prośbę w związku z Nanookiem, otóż nie jesteśmy w stanie dalej sie nim zajmować. Chodzi smutny i piszczy, jest niewybiegany. Powodem tego jest tragiczna sytuacja w jakiej znalazla sie moja rodzina. Moj ojciec zginął w wypadku samochodowym pod koniec sierpnia zeszłego roku, tylko on pracował- był jedynym zywicielem rodziny... teraz ja i brat studiujemy zaocznie i pracujemy więc nie mamy na tyle wolnego czasu aby sie zając naszym husky. Ogrodzenie wkolo ogrodu jest nieszczelne i Nanook wdał się juz w 2 pogryzienia z psem sasiada. Teraz sasiad grozi nam ze go otruje albo zastrzeli gdyz ma pozwolenie na bron, a Nanook jest agresywny do psow. Natomiast z ludzmi nie ma problemu. Zwracam sie wiec z wielka prosba o namiary na jakiegos znawce rasy, ktory moglby sie nim zajac, kogos to by go wzial... ścigają nas dlugi odnośnie spadku i niespłaconych kredytów dlatego ja jestem zmuszona wyjechać za praca do Anglii i w ten sposob moj brat zupelnie nie bedzie w stanie zapewnić Nanookowi opieki. Prosze o pomoc.
Hodowca - z tego co wiem- nie chce psa z powrotem.
To naprawdę wspaniale zwierze i zasługuje na dobry dom. Pisząc coś więcej: Imię: Nanook Lodowy Dotyk
Dla znawcy razy
R=R ale pet

Trzeba go wykastrować – jednostronne wnętrostwo
Różnooki
Do ludzi jest mega sympatyczny
W domu oczywiscie sie slucha
Do innych psów mniej sympatyczny :-(
PROSZE SOBIE DAROWAĆ GŁUPIE I ZBĘDNE KOMENTARZE - PIES PRZEZ 3 LATA MIAŁ JAK W NIEBIE I WŁAŚCICIELE CHCĄ BY DALEJ TAK BYŁO!

Tel. do mnie: 504362741
Tel. Do właścicielki 696 77 50 66
Gadu-Gadu: 1832824
Lub na temat lub PW
Mail mi zdechł
Do dobrego domu psa można dowieźć byle by była pewna i wiadoma jego przyszłość!

Guest Reyes
Posted

Czemu nikt nie zauważył tego cuda? Podnosze!

Guest Reyes
Posted

Suuuuuper :multi: :multi: :multi:
Bardzo dziękujemy za oddzew!

Guest Reyes
Posted

Pw. napisane na forum pies wstawiony - nawet mam na nim konto ale nie pomyślałam...
---

W związku z reorganizacją serwisu Bezdomne Szpice, nasza działalność zostaje zawieszona na okres 2 tygodni. Za utrudnienia przepraszamy! Psy, które znajduja się w serwisie, uzyskają odpowiednią pomoc.

Heh :(

Guest Reyes
Posted

chicken napisał(a):
Czy on jest agresywny tylko do psow czy do suczek tez?

Właścicielka pisze że raczej tylko do samców :)

Guest Reyes
Posted

Może super!!! a możesz numer zmienić - podawajmy odrazu do wlaścicielki bo glupio wpisałam mój 696 77 50 66
<cmok>

PW wysłałam do szybszego_od_czegośtam... :lol:

Posted

Reyes napisał(a):
Może super!!! a możesz numer zmienić - podawajmy odrazu do wlaścicielki bo glupio wpisałam mój 696 77 50 66
<cmok>
:lol:

Juz ;);)
(10 znakow)

Guest Reyes
Posted

Komu komu pięknego syberiana bo ide do domu!!

Posted

Mysle ze ktos sie zglosi w sprawie ogloszenia. Nie napisalam ze to wnetr wiec uwazajcie na rozmnazaczy i mowcie ze musi byc wykastrowany bo i tak dzieci nie moze miec :diabloti: