Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Witam Moja bardzo dobra znajoma - kiedyś sąsiadka - zwróciła się do mnie o pomoc w znalezieniu dobrego domu dla jej psa. Witam, mam prośbę w związku z Nanookiem, otóż nie jesteśmy w stanie dalej sie nim zajmować. Chodzi smutny i piszczy, jest niewybiegany. Powodem tego jest tragiczna sytuacja w jakiej znalazla sie moja rodzina. Moj ojciec zginął w wypadku samochodowym pod koniec sierpnia zeszłego roku, tylko on pracował- był jedynym zywicielem rodziny... teraz ja i brat studiujemy zaocznie i pracujemy więc nie mamy na tyle wolnego czasu aby sie zając naszym husky. Ogrodzenie wkolo ogrodu jest nieszczelne i Nanook wdał się juz w 2 pogryzienia z psem sasiada. Teraz sasiad grozi nam ze go otruje albo zastrzeli gdyz ma pozwolenie na bron, a Nanook jest agresywny do psow. Natomiast z ludzmi nie ma problemu. Zwracam sie wiec z wielka prosba o namiary na jakiegos znawce rasy, ktory moglby sie nim zajac, kogos to by go wzial... ścigają nas dlugi odnośnie spadku i niespłaconych kredytów dlatego ja jestem zmuszona wyjechać za praca do Anglii i w ten sposob moj brat zupelnie nie bedzie w stanie zapewnić Nanookowi opieki. Prosze o pomoc.Hodowca - z tego co wiem- nie chce psa z powrotem. To naprawdę wspaniale zwierze i zasługuje na dobry dom. Pisząc coś więcej: Imię: Nanook Lodowy Dotyk Dla znawcy razy R=R ale pet Trzeba go wykastrować – jednostronne wnętrostwo Różnooki Do ludzi jest mega sympatyczny W domu oczywiscie sie slucha Do innych psów mniej sympatyczny :-( PROSZE SOBIE DAROWAĆ GŁUPIE I ZBĘDNE KOMENTARZE - PIES PRZEZ 3 LATA MIAŁ JAK W NIEBIE I WŁAŚCICIELE CHCĄ BY DALEJ TAK BYŁO! Tel. do mnie: 504362741 Tel. Do właścicielki 696 77 50 66 Gadu-Gadu: 1832824 Lub na temat lub PW Mail mi zdechł Do dobrego domu psa można dowieźć byle by była pewna i wiadoma jego przyszłość! Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czemu nikt nie zauważył tego cuda? Podnosze! Quote
baszunia Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hop hop hop szukam kogos kto sie zaopiekuje moim haszczakiem Quote
chicken Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ojej ojej... Chcecie to dam ogloszenie na gratka.pl Jesli tak to dajcie znac na PW Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Suuuuuper :multi: :multi: :multi: Bardzo dziękujemy za oddzew! Quote
beka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 http://stake-out.org/ - forum zaprzęgowców i http://bezdomne.szpice.zahoryzontem.org/ - strona adopcyjna może tam umieście piesia aha szybszy_od_dylizansu (nick z dogo) zaimuje sie adopcjami szpiców wyślijcie mu pw Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jaki cudny haszczak! I jeszcze to wspaniałe umaszczenie... Quote
chicken Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Czy on jest agresywny tylko do psow czy do suczek tez? Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Pw. napisane na forum pies wstawiony - nawet mam na nim konto ale nie pomyślałam... --- W związku z reorganizacją serwisu Bezdomne Szpice, nasza działalność zostaje zawieszona na okres 2 tygodni. Za utrudnienia przepraszamy! Psy, które znajduja się w serwisie, uzyskają odpowiednią pomoc. Heh :( Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 chicken napisał(a):Czy on jest agresywny tylko do psow czy do suczek tez? Właścicielka pisze że raczej tylko do samców :) Quote
chicken Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/562727_oddam_3_letniego_psa_z_rodowodem_w.html Moze byc? Nie dostalam PW :roll: Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Po prostu dominancik, tak jak mój Orient... Mówią, ze kastracja w takiej sytuacji pomaga... Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Może super!!! a możesz numer zmienić - podawajmy odrazu do wlaścicielki bo glupio wpisałam mój 696 77 50 66 <cmok> PW wysłałam do szybszego_od_czegośtam... :lol: Quote
chicken Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Reyes napisał(a):Może super!!! a możesz numer zmienić - podawajmy odrazu do wlaścicielki bo glupio wpisałam mój 696 77 50 66 <cmok> :lol: Juz ;);) (10 znakow) Quote
Gonitwa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nie, no po prostu napatrzeć się na to cudo nie mogę... Quote
Guest Reyes Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Komu komu pięknego syberiana bo ide do domu!! Quote
szybszy_od_dylizansu Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jeśli dasz radę go przewieźć w okolicę Warszawy psa przyjmę do siebie i będę szukał dla niego nowego dobrego domu. Quote
chicken Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Mysle ze ktos sie zglosi w sprawie ogloszenia. Nie napisalam ze to wnetr wiec uwazajcie na rozmnazaczy i mowcie ze musi byc wykastrowany bo i tak dzieci nie moze miec :diabloti: Quote
Recommended Posts