Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 194
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam panią w średnim wieku szukającą doświadczonej przez los suni, niewymagającej ruchu jak haszczak - chciałabym przedstawić jej sunie - ale napiszcie więcej - czego nie lubi, czego się boi, itd.
Poza tym nieśmiało proponuje konkurs na imię - Ślepka brzmi dla mnie jakoś tak smutno bardzo...

Posted

ja też nie lubię imienia Slepka, dlatego proponuję Nuka - tak trochę subiektywnie: był u mnie Dżeki razem z Mają, potem została tylko Maja i doszedł do niej Guciu, potem odeszła Maja (wszystko na przestrzeni 10 lat, żeby nie było, że ja wykańczam psy:eviltong: ) teraz mam Gucia i Toffiego, do Toffiego pasuje krówka, ale... więc po parze od Dżekiego - Nuka. A swoją drogą kto z was pamięta jeszcze tą bajkę??;) Co do Suni to ona generalnie boi się wszystkiego, czego nie zna, a szczególnie trudne są dla niej schody. Przez pierwszy dzień wnosiłam ją na rękach na 1. piętro. Myślę, że z czasem nauczy się chodzić po schodach/jeździć windą. Ale na początku będzie wymagała dużo cierpliwości i siły:cool3: Uwielbia pieszczoty. Nie lubi kotów, suchej karmy, i ciągania na smyczy. Wg mnie dla niej będą lepsze szelki niż obroż.

Posted

dzien dobry Nuka ;)

za 4 godziny konczy sie aukcja , wystawie następną jak bedzie trzeba :p

i dopiszę informacje o tych schodach , bo o kotach juz uzupełniłam !