ancia Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 mój pies od jakiegoś czasu ma oczka jakby za mgłą nie wiem czy ślepnie czy nie;/ i często drapie oczko łapką widać że mu przeszkadza byłam u weta to powiedziała że nic nie widzi;/ nie wiem czy jechać do innego? też zauważyłam że jak przyjezdzam ze sklepu to nie reaguje tak jak dawniej;/ dziś nawet byłam w sklepie wołałam misio a on nic dopiero jak podeszłam do niego to zaczął się cieszyć i merdać ogonem Quote
kinga_kinga7 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ancia napisał(a):mój pies od jakiegoś czasu ma oczka jakby za mgłą nie wiem czy ślepnie czy nie;/ i często drapie oczko łapką widać że mu przeszkadza byłam u weta to powiedziała że nic nie widzi;/ nie wiem czy jechać do innego? też zauważyłam że jak przyjezdzam ze sklepu to nie reaguje tak jak dawniej;/ dziś nawet byłam w sklepie wołałam misio a on nic dopiero jak podeszłam do niego to zaczął się cieszyć i merdać ogonem a w jakim wieku jest psiak? myślę,że powinnaś iść do innego weta Quote
kinga_kinga7 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ancia napisał(a):4 lata ma;) młody psiak,myślę,że powinnaś iść do innego weta,pies jest młody,a im szybciej tym lepiej:) Quote
Recommended Posts