Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Sproket trafił do schroniska jakieś dwa, trzy tygodnie temu...został przywieziony z okolic Lubawy do schroniska w Ostródzie przez Państwa, którym wskoczył do samochodu. Sproket był w kolczatce. Ma około 4 lat. Byłam z nim na spacerach...nie powiem, że pięknie chodzi na smyczy bo nie chodzi....ciągnie...ale nie tak jak psy, które nigdy nie widziały smyczy. Jest psem przyjacielskim, lubi towarzystwo ludzi i innych psów :) Kontakt Aga mail babeki@wp.pl tel 505222207 Quote
BoWa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jakby go ostrzyc, to może i do walijczyka byłby podobny, kto wie... Quote
Aga_Mazury Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dzwoniłam do lecznicy w Lubawie gdzie został znaleziony, dzwoniłam do schroniska w Iławie, któe jest blisko Lubawy...nikt go tam nie szukał...niestety Quote
Poker Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 jest bardziej sznaucerowaty niż ponkowaty,ale i tak śliczny.Może ktoś go jednak szuka,OBY. Quote
dzodzo Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 mi sie wydaje, ze jakby go ostrzyc to z niego wyskoczy terier walijski(ta maść typowa)-podnoszę pieskaczyka slivcznego!! Quote
AnkaG Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A ja w nim widzę sznaucera. Przeszukam internet czy nikt go nie szuka. Quote
Aga_Mazury Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Ja tak też pomyslałam, że sznaucer....ale kto wie co w nim drzemie ;) .. piękny jest...mam nadzieję, że się zgubił i ktoś go szuka...i szuka tak, że znajdzie...bardzo bym chciała Quote
Aga_Mazury Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 GoWa napisał(a):Znalazł się właściciel? niestety nie....:shake: szukamy nowego domku dla ślicznego kudłacza.... Quote
Aga_Mazury Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Taki piekny pies i nadal nie ma domu...siedzi w klatce z Marcelem....i do tego jeszcze nie był w ostatnia sobote na spacerku :( mam nadzieję, że w ta sobotę pójdziemy... zobaczcie jaki on jest piękny.....kto g pokocha? Quote
asia-s Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Wystawilam Sproketa na allegro Bedzie caly czas na pierwszej stronie z wyroznieniem pogrubieniem i podswietleniem aukcja: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=199749837 Mam nadzieje ze nie wyszlam przed szereg, cioteczki...:roll: Dajcie znac ciotki jak trzeba cos zmienic Quote
Matusz Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='asia-s']Wystawilam Sproketa na allegro Bedzie caly czas na pierwszej stronie z wyroznieniem pogrubieniem i podswietleniem aukcja: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=199749837 Mam nadzieje ze nie wyszlam przed szereg, cioteczki...:roll: Dajcie znac ciotki jak trzeba cos zmienic dziękujemy cioteczko ! :Rose::Rose: Quote
asia-s Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Czy cos nowego slychac u Sproketa:loveu: Na allegro pieciu obserwujacych:roll: Quote
Aga_Mazury Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Dzwoniła jedna osoba....Pan z Krakowa....zainteresowany...ma się zastanowić... Quote
asia-s Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 na allegro 8 obserwujacych, czy moze ktos sie kontaktowal w sprawie adopcji Sproketa? Za dwa dni koniec aukcji, wystawie nastepna Quote
Aga_Mazury Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Wczoraj dzwonił Pan z Siedlc (Siedlec)...ma dzwonić w przyszłym tygodniu.... jest zdecydowany..... gorzej ze mną...ja taka pewna nie jestem.... kojec i buda...spuszczany w nocy na podwórko....hmmm...zobaczymy czy Pan się zgodzi na kontrolę przedadopcyjną... Quote
Recommended Posts