Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiscie jak Fridunia :crazyeye: A ta sunia-kopia to jest rasowa? Moze Frida ma dolewke krwi blekitnej :???: Taki sam szorsciak jak ta na zdjeciu ;)

Posted

hehhee...mój tato już wymyślił że jakbyśmy ją wzieli to by była rasa:) tylko nie wzial pod uwage faktu ze to sunia
identos!
Hej dziewuszki, kamionka aktualna dalej? nikt nie zrezygnował?

• 2 weeks later...
Posted

Justynna napisał(a):

Hej dziewuszki, kamionka aktualna dalej? nikt nie zrezygnował?

Dziewczyny tak mi głupio :oops: bo juz sie sama nastawiłam na przyjazd do Kamionki a tu wczoraj wieczorem dostałam radosną ;) nowinę ze rodzina ze Szwajcarii zamierza nas odwiedzic od czwartku do niedzieli włącznie ............fajnie ,że przyjeżdzają ale czemu akurat 28 :placz:
Czyli ja niestety nie bede obecna na spotkaniu :shake: tak mi przykro ........

ale Wam życzę udanego grillowania i czekam na fotki z imprezy :multi:

• 3 months later...
Posted

No szaleńswo normalnie!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Moja rodzina przy Fridce przechodzi mega metamorfozę... Sami przygarnęli kota(kocicę). Znalaźli ją na podwórku. A w zasadzie to ona ich znalazła. Tato siedział sobie na ławce przed domem na fajce, a tu czuje że coś go liże po karku....patrzy a tu mały kotek. Zrobił oczka kota ze shreka i po butach. Od tygodnia jest z u nas w domku już...No i w sobotę mama jedzie do weta zakładać kartę i na szczepionko....szok!

Jejku, tylko nie wiem jak Sławek to przeżyje bo on jest max uczulony na sierść...:roll::roll:

Przesłałam Adze zdjęcia na maila jak będzie mieć czas to wstawi....

buzka

Posted

Justynko,
rzeczywisci Rodzinka nie do poznania :multi: A kocina nie mogla lepiej trafic i wiedziala kogo polizac na dzien dobry :fadein: madra kocina :loveu:

Co do Slawkowego uczulenia, to mozesz od czasu do czasu przetrzec kocinke wilgotna szmatka. Niektorzy tez kąpia koty, zeby sie pozbyc allergenow. A Slawek moze pokicha kilka godzin, a potem jego organizm sie przyzwyczai.

Posted

Jejku mam nadzieję....że się przyzwyczai.

A ja specjalnie jadę do domku w ten weekend, żeby zobaczyć nasz nowy nabytek...hehehe...bo jej jeszcze nie widziałam:( A! i ma na imię Fisza.

Aga, zdjęcia powinyy już dotrzeć:)

buziaki!!!!!

• 1 year later...