Justynna Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 :crazyeye: ale jajca! na molosach znalazłam kopie mojej Fridy!!! tylko, że oklapnięte uszka ma! patrzcie babki. Quote
Ulka18 Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Rzeczywiscie jak Fridunia :crazyeye: A ta sunia-kopia to jest rasowa? Moze Frida ma dolewke krwi blekitnej :???: Taki sam szorsciak jak ta na zdjeciu ;) Quote
Justynna Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 hehhee...mój tato już wymyślił że jakbyśmy ją wzieli to by była rasa:) tylko nie wzial pod uwage faktu ze to sunia identos! Hej dziewuszki, kamionka aktualna dalej? nikt nie zrezygnował? Quote
ewatr Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Justynna napisał(a): Hej dziewuszki, kamionka aktualna dalej? nikt nie zrezygnował? Dziewczyny tak mi głupio :oops: bo juz sie sama nastawiłam na przyjazd do Kamionki a tu wczoraj wieczorem dostałam radosną ;) nowinę ze rodzina ze Szwajcarii zamierza nas odwiedzic od czwartku do niedzieli włącznie ............fajnie ,że przyjeżdzają ale czemu akurat 28 :placz: Czyli ja niestety nie bede obecna na spotkaniu :shake: tak mi przykro ........ ale Wam życzę udanego grillowania i czekam na fotki z imprezy :multi: Quote
Ulka18 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Pierwsze zdjecia z soboty Fridula w akcji...zdjecia niezmniejszone, zeby nie psu efektu :p Quote
Ulka18 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Kilka zdjec wspolnych z powitania i spacerku nad super rzeczka w sam raz dla piesow :multi: Quote
Ulka18 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Justynko, to jest ta sunia, ktora jest bardzo podobna do Fridulindy...zobacz, ona ma inne umaszczenie oraz inna krawatke : Quote
Justynna Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No szaleńswo normalnie!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Moja rodzina przy Fridce przechodzi mega metamorfozę... Sami przygarnęli kota(kocicę). Znalaźli ją na podwórku. A w zasadzie to ona ich znalazła. Tato siedział sobie na ławce przed domem na fajce, a tu czuje że coś go liże po karku....patrzy a tu mały kotek. Zrobił oczka kota ze shreka i po butach. Od tygodnia jest z u nas w domku już...No i w sobotę mama jedzie do weta zakładać kartę i na szczepionko....szok! Jejku, tylko nie wiem jak Sławek to przeżyje bo on jest max uczulony na sierść...:roll::roll: Przesłałam Adze zdjęcia na maila jak będzie mieć czas to wstawi.... buzka Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Justynko, rzeczywisci Rodzinka nie do poznania :multi: A kocina nie mogla lepiej trafic i wiedziala kogo polizac na dzien dobry :fadein: madra kocina :loveu: Co do Slawkowego uczulenia, to mozesz od czasu do czasu przetrzec kocinke wilgotna szmatka. Niektorzy tez kąpia koty, zeby sie pozbyc allergenow. A Slawek moze pokicha kilka godzin, a potem jego organizm sie przyzwyczai. Quote
Justynna Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Jejku mam nadzieję....że się przyzwyczai. A ja specjalnie jadę do domku w ten weekend, żeby zobaczyć nasz nowy nabytek...hehehe...bo jej jeszcze nie widziałam:( A! i ma na imię Fisza. Aga, zdjęcia powinyy już dotrzeć:) buziaki!!!!! Quote
Ulka18 Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Oto Fisza i Frida :loveu: :loveu: Fisza to szylkretka :iloveyou: Quote
t_kasiek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 cudownie !!!!!!!! zwłaszcza to ostatnie zdjecia :) :D:D:D jak ona wypiekniała....śliczna jest :) Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Ulka18']Oto Fisza i Frida :loveu: :loveu: Fisza to szylkretka :iloveyou: http://img143.imageshack.us/img143/8679/p1010073bc1.jpg Normalnie psio- kocia miłośc :klacz::iloveyou: super zdjecia prosimy o jeszcze :eviltong: Quote
Justynna Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Mówimy dzień dobry po...hmmm...dwuletniej przerwie.... Quote
Ulka18 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Frida nic sie nie zmienila :p Pięknie wyglada, sportowa sylwetka i cudne oczyska :loveu: Quote
Justynna Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Z tą sportową sylwetką to bym się kłóciła :) Tylko mnie nie ma w domu i mama jej daje np. serniczek :] Quote
Recommended Posts