Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Maleństwo już bezpieczne i kochane w nowym domku !!!

Okrucieństwo nie zna granic. Taką kruszynkę przerzucono przez płot na ogród po którym biegał pies. Na szczęście nic sie nie stało i kruszynka cała i zdrowa trafiła do schroniska,, jest już odrobaczona i odpchlona, a w najbliższych dniach zostanie zaszczepiona. Sandy ma ok.7 tygodni i jest gotowa na to, by zamieszkac ze swoją rodzinką. To urocza kochana suczynka, w tej chwili waży zaledwie 2,5kg i kiedy dojrzeje będzie małym pieskiem. Teraz potrzebuje jeszcze opieki i miłości , przytulania bo jest wielkim pieszczochem.
Kontakt becia66@onet.eu tel.606262450 lub 727906679

Edited by Becia66
Posted

ogłoszenia pilnie potrzebne, bardzo pilnie....
Kiedyś Klaudia obiecała że sie dołączy do ogłoszeń, miała zrobić dla Elvisa i Homera, że to żaden problem ale jak widać ją to przerosło albo jest z tych co obiecują i nic z tego nie wynika. Może ty ją majuska zdyscyplinujesz, bardzo nam ktoś dodatkowy potrzebny, Figa wyjechała na 2 tygodnie, widzę Karolcia ostro udziela sie w Orzechowcach i pewnie odbije sie to na naszych ogłoszeniach. Oczywiście nie piszę tego z wymówką bo psiaki w Orzechowcach równie potrzebują domków jak nasze czy każde inne. Mamy tyle podrośniętych wolontariuszek i naprawdę nie wiem, czemu żadna z nich nam nie chce pomoc w tym względzie. Wystarczy żeby każda z nich wzięła tylko jednego psa na siebie...

Posted

I jeszcze rzeszow24, też do aktywacji, robię powoli, ale robię ;) nie sorry to jakieś Lento mi się zrobiło, jakim cudem nie wiem :evil_lol: no ale jest, za raz strzelę na Rzeszów. Nie to jednak jak ten rzeszów ;)

Posted (edited)

I jeszcze rzeszowiak, coś jeszcze dorobię :)
Edit: I morusek! no mam nadzieję, że małej lada dzień się poszczęści!! :)
Edit: I gumtree, sanok24, cafeanimal, brzozowiak

Edited by Agula99
Posted

Becia66 napisał(a):
I jeszcze Sandy

Beciu, zdjęcia śliczne! Myślę, że jak przyjadę w kolejny weekend, to już gdzieś będzie grzać swoje tłuściutkie pupisiątko:lol:
I jak ktoś mógł pozbyć się takiej słodyczy...

Posted

ariete2503 napisał(a):
Myślę, że jak przyjadę w kolejny weekend, to już gdzieś będzie grzać swoje tłuściutkie pupisiątko:lol:

Nie jestem tego taka pewna. Własnie weszłam na tablicę, a tam zatrzęsienie szczeniaczków, do wyboru do koloru i wcale niebrzydszych od naszej Sandy...:shake:

Posted

Jestem. Sandy prześliczna.:loveu::loveu: Widzę, że Agula zrobiła ogłoszenia, ale ja swój pakiet zrobię wieczorem.
Beciu trzeba się wszędzie udzielać, ale nikogo ani niczego nie zaniedbam, obiecuję! :)

Posted

karolciasz28 napisał(a):

Beciu trzeba się wszędzie udzielać, ale nikogo ani niczego nie zaniedbam, obiecuję! :)

wiem Karolciu, jestem pełna podziwu dla ciebie i z góry dziękuję.

Posted

Becia66 napisał(a):
Pani spod Lublina pyta, czy można by małą wysłać kurierem...

Łooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, a mózgu kurierem czasem nie przesyłają, trzeba było powiedzieć że mamy kilka zbędnych :evil_lol: