MALWA Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 gluchypies napisał(a):Przelałam właśnie dla Azira 122 złote z bazarku: http://www.dogomania.pl/forum/threads/248988-Rozliczam-dla-maluszka-cz-2-do-9-grudnia-godz-21-dla-olkuszaków bardzo proszę o potwierdzenie na wątku, gdy dojdą. Dziękuję, jeszcze nie mam................. Quote
gluchypies Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Zrobię bazarek dla Azira, tylko muszę pomyśleć jeszcze jaki - raczej cegiełkowy, bo nie mam za bardzo czasu teraz na zajmowanie się fantami. Ale na pewno coś wymyślę, musimy mu pomóc. Powysyłam też zaproszenia na wątek, to straszne, że ma tak mało stałych deklaracji! Quote
zozola77 Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 (edited) i ja zagladam po dłuzszej przerwie do Azira.. edit: MALWA pewnie nie zuwazyłas dlatego przypomne, bo nie widziałam na pierwszej stronie wątku, ze oda stycznia moja deklarcje zwiekszam o 5 złotych..czyli będe wpłacac na psiaka od tego miesiąca 10 zł (post 587 z 12.12) Edited January 3, 2014 by zozola77 Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 gluchypies napisał(a):Zrobię bazarek dla Azira, tylko muszę pomyśleć jeszcze jaki - raczej cegiełkowy, bo nie mam za bardzo czasu teraz na zajmowanie się fantami. Ale na pewno coś wymyślę, musimy mu pomóc. Powysyłam też zaproszenia na wątek, to straszne, że ma tak mało stałych deklaracji! Dziękuję pięknie! Może do bazarku cegiełkowego lub zaproszeń wykorzystasz tekst, który zawarłam na wątku Bafiego i Grafisia? Tam jest szczegółowo opisane co mamy i ile na co potrzeba. Tylko zdjęcie zamieściłam mało aktualne. Może warto zamieścić takie , jak Azir jest na podkładach........... Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 zozola77 napisał(a):i ja zagladam po dłuzszej przerwie do Azira.. edit: MALWA pewnie nie zuwazyłas dlatego przypomne, bo nie widziałam na pierwszej stronie wątku, ze oda stycznia moja deklarcje zwiekszam o 5 złotych..czyli będe wpłacac na psiaka od tego miesiąca 10 zł (post 587 z 12.12) Dziękuję za przypomnienie, uzupełnię przy uzupełnianiu roliczenia. Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Mam e-maila od Angeliki: "Azir bez zmian, apetyt ma, załatwia się sam, ale nie jest w stanie chodzić, czy też sam się podnieść w piątek lub poniedziałek planuję powtórkę badania moczu aby zobaczyć czy jest poprawa, jak tak to będzie można odstawić antybiotyk kończy się zestaw leków Nivalin + Milgamma N, skończyły się tabletki Arthro Ha, wet powiedział, że można je odstawić, ważniejsze byłyby powyższe leki" Od Till wiem, ze ma w domu lek NIvalin, i przesle go Angelice, by miała dla Azira. Angelika zakupi tylko Milgammę. Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zapraszam na bazarek dla biedaka Azirka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249944-PSIE-KSIĄŻKI-NA-POTRZEBY-AZIRA-Z-OLKUSZA-do-15-01-godz-22-00?p=21722071#post21722071 Quote
MALWA Posted January 3, 2014 Author Posted January 3, 2014 Zapraszam na bazarek dla biedaka Azirka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249944-PSIE-KSIĄŻKI-NA-POTRZEBY-AZIRA-Z-OLKUSZA-do-15-01-godz-22-00?p=21722071#post21722071 Quote
ajw Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Zaglądam i ja, poproszę o numer konta, prześlę grosik ;) Quote
gluchypies Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 ajw napisał(a):Zaglądam i ja, poproszę o numer konta, prześlę grosik ;) Zaraz podeślę nr konta, bardzo dziękujemy! Quote
MALWA Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 ajw napisał(a):Zaglądam i ja, poproszę o numer konta, prześlę grosik ;) Dziękuję Kochana! Tylko koniecznie z adnotacją: dla bezdomnego psa Azira od ajw Quote
MALWA Posted January 4, 2014 Author Posted January 4, 2014 Dziewczyny zajrzyjcie na Azirkowy bazarek! Quote
gluchypies Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 MALWA napisał(a):Dziękuję Kochana! Tylko koniecznie z adnotacją: dla bezdomnego psa Azira od ajw Dokładnie o taki tytuł przelewu poprosiłam w pw :) Na bazarek już zajrzałam :) Quote
Malgoska Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 ania75 napisał(a):Ja też - jak tam nasz dziadunio? i ja zapytam............... Quote
ajw Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 MALWA napisał(a):Dziękuję Kochana! Tylko koniecznie z adnotacją: dla bezdomnego psa Azira od ajw Tak też napisałam ;) przelałam Azirkowi 10 zł. Quote
MALWA Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 ajw napisał(a):Tak też napisałam ;) przelałam Azirkowi 10 zł. Pięknie dziękuję ! Rozliczenie wpłat zrobię jutro, bo wtedy powinnam mieć nieco więcej czasu........ Quote
Besti Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Zaglądam do Azirka... Proszę o nr konta to grosza poślę Quote
MALWA Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Besti napisał(a):Zaglądam do Azirka... Proszę o nr konta to grosza poślę Dziękuję! Zaraz podsyłam. Quote
Ayame Nishijima Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Zaglądam i ja. Na poczatek cześć - bo to mój pierwszy post. Czytam wątki pomocowe od dobrgo tygodnia w poszukiwaniu jakiegoś małego (nie)szczęścia, któremu można pomóc. Ujęła mnie historia Azira. Wiem, że wielu psom trzeba pomóc. Ale jemu... Trzeba pomóc szybko. Deklaruję wpłatę 30 zł. Proszę o numer konta. Przy okazji chciałam dodać, że nieżle radzę sobie z grafiką. Jeśli trzeba będzie ogłoszenia, czy baneru, to mogę pomóc. Nie tylko Azirowi. Quote
MALWA Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Ayame Nishijima napisał(a):Zaglądam i ja. Na poczatek cześć - bo to mój pierwszy post. Czytam wątki pomocowe od dobrgo tygodnia w poszukiwaniu jakiegoś małego (nie)szczęścia, któremu można pomóc. Ujęła mnie historia Azira. Wiem, że wielu psom trzeba pomóc. Ale jemu... Trzeba pomóc szybko. Deklaruję wpłatę 30 zł. Proszę o numer konta. Przy okazji chciałam dodać, że nieżle radzę sobie z grafiką. Jeśli trzeba będzie ogłoszenia, czy baneru, to mogę pomóc. Nie tylko Azirowi. Witaj ! Dziękuję za chęć pomocy. Konto zaraz wyślę. Quote
gluchypies Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Azirka: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249996-Cegie%C5%82ka-%C5%BCycia-dla-Dziadzia-Azira-do-19-01-godz-21?p=21729267#post21729267 Quote
obiezyswiat75 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Czy Azir był zgłaszany do skarpety dla staruszków? Quote
Recommended Posts