Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zozola77 napisał(a):
nooo ode mnie z bazarku bedzie miał ok. 240 zł...ale to dopiero gdzies koło połowy miesiaca myślę...

sie troche wzbogaci ;)

Pięknie dziękuję!

To potężny zastrzyk finansowy dla Azirka!

Mam wpłatę 10 zł od yucca. Dziękuję !

Posted

Mma wpłate 5 zł od gluchy pies. Pięknie dziękuje.

Wyników nei mam, czekam na wieści od Angeliki.

Wysłałam dwa e-mailae, i nadal cisza. Jesli nie odezwie się, to po południu do niej zadzwonię. Trochę mi głupio, bo pozbierałam kasę na badania, a tu cisza, i wszyscy na te wyniki czekają...............

Od 9.11 do 16.11 nie będzie mnie na dogo, bo wyjeżżam na urlop, i muszę najważniejsze kwestie, a przynajmniej tam, gdzie prowadzę kasę wyjaśnic jeszcze przed moim wyjazdem....

Posted

Wita, mam e-maila od Angeliki:

"Azir ma jeszcze karmę do końca listopada
zjadł dopiero jeden worek z dwóch, które doszły w tym samym czasie
kończy się natomiast lek na stawy, jak zamówię to podeślę koszt - zwrot może być po 16.11

za badania kału należy wysłać 60 zł to weterynarza, wynik bedize w przyszłym tygodniu"

Poprosiłam, by wynik został przesłany bezpośrednio do Till, bo mnie nie będzie przez tydzień, to chociaż wieśći będą na bieżąco.

Co do samego badania, to Angelika wybierała się wcześniej, w tygodniu na badanie, ale niestety Azir w tym dniu nie zrobił kopy, i nie było z czym jechać..........

Przelałam 60 zł za badanie kału do weta.

Azir ma obecnei 52 zł.

Karmnę zamówię po powrocie z urlopu.

• 2 weeks later...
Posted

Witam po urlopie!

Nie mam nowych wpłat dla Azira. Obecne konto to 82 zł (rozliczenie na 1 stronie ).

Nie sprawdzałam wiadomosci od Angeliki, nie wiem czy przyszły wyniki badań.
Sprawdzę jutro i dam znać, bo nie dałam juz dzisiaj po przyjeździe rady wszystko ogarnąć.

Posted

MALWA napisał(a):
Witam po urlopie!

Nie mam nowych wpłat dla Azira. Obecne konto to 82 zł (rozliczenie na 1 stronie ).

Nie sprawdzałam wiadomosci od Angeliki, nie wiem czy przyszły wyniki badań.
Sprawdzę jutro i dam znać, bo nie dałam juz dzisiaj po przyjeździe rady wszystko ogarnąć.

no to witamy wypoczętą cioteczkę

ja wczoraj wysłałam 250,00 zł z mojego bazarku dla Azira to pewnie dojdzie w poniedziałek..

jak zawsze prosze CIę MALWA o potwierdzenie jak już wpłyną - link do bazarku w sygnaturze...

Posted

zozola77 napisał(a):

ja wczoraj wysłałam 250,00 zł z mojego bazarku dla Azira to pewnie dojdzie w poniedziałek..

jak zawsze prosze CIę MALWA o potwierdzenie jak już wpłyną - link do bazarku w sygnaturze...

Dziękuję pięknie !

Jeszcze ich nie mam, sprawdze po południu i dam znać.

Posted

Mam dwa e-maile od Angeliki:

- z 08.11.13r. - "zamówiłam dziś lek na stawy Azirowi

Arthro Ha 50,95 zł

plus połowa przesyłki kurierskiej 13,50 / 2 czyli 6,75 zł

możesz zwrócić kiedy Ci będzie wygodnie"

- z 14.11.2013r. -
"wynik badania kału Azira

nicienie plus tęgoryjce".

Napisałam do Angeliki, by podała mi, czy pies dostał jakieś leki na nicienie i tęgoryjce, jakie jest leczenie, jaki koszt, ile trzeba zwrócić za leki.

Czekam na odpowiedź, po otrzymaniu e-maila zaraz wkleję, i po zliczeniu kosztów przeleję całość łącznie z lekiem z 08.11.

Wynik badań mam zeskanowany na e-mailu, ale nei wiem jak to wkleić, więc nic tu nie wklejam.

Może ktoś umie wklejać zdjęcia z e-maila na dogo i chciałby mi pomóc ?

Posted

zozola77 napisał(a):

Mma juz wpłatę z bazarku - 250 zł.

Pięknie dziękuję !

Posted

Mam e-maila od Angeliki:

"co do odrobaczania Azira

najlepiej odrobaczyć go 3 dni pod rząd Aniprazolem, a po 10-14 dniach powtórka 3 dni Aniprazolem

jutro zakupię ten lek,

wydarzenie Azira na fb

https://www.facebook.com/events/550141918377347/

przeklejam z niego

"ROZLICZENIE WPŁAT I WYDATKÓW NA KONCIE MONDO CANE:
04.07 JOANNA P. 20,00
ZBIGNIEW B. 100,00
05.07 HANKA B. 10,00
JOLANTA K. 98,87
08.07 MAŁGORZATA P. 30,00
ANETA F. 40,00
26.07 HANKA B. 20,00
08.07 MAŁGORZATA P. 30,00
09.08 JOANNA P. 20,00
MAŁGORZATA K. 97,00
12.08 ANETA F. 40,00
16.08 MAŁGORZATA J. 50,00
19.08 BEATA S.-O. 20,00
03.09 WIESŁAW P. 100,00
04.09 MAŁGORZATA K. 38,00
09.09 ANETA F. 40,00
13.09 BETA ESO 25,00
24.09 HANNA B. 30,00
25.09 KAROLINA Ż. 12,00
03.10 KAMIL G. 30,00
04.10 KATARZYNA P. 25,00
ANNA B. 20,00
ZUZANNA B. 35,00
ANNA T. 36,00
07.10 JOANNA P. 15,00
09.10 OD HODOWCÓW CHARTÓW 200,00
MAŁGORZATA K. 20,00
10.10 KRYSTYNA T. 30,00
14.10 ANETA F. 40,00
16.10 HANNA B. 30,00
17.10 ZUZANNA B. 35,00
29.10 BETA ESO 20,00
05.11 ELŻBIETA B. 20,00
08.11 ANETA F. 40,00

WYDATKI:
07.08 RACH. 11/2013 HOTEL -312,00
02.09 rach 20/2013 hotel -182,00
03.10 RACH. 26/2013 HOTEL -195,00

NA DZIEŃ 08.11 AZIR MA NA KONCIE 727 zł"

Bardzo mnie cieszy stan konta na Fb, bo w razie braku n ahotel, Angelika wystawi fakturę na bralującą kwotę lub można zakupić karmę z tych pieniązków.

Azir niestety ma tylko 110 zł deklaracji, i to największy problem.........karma 170 zł, a hotel to koszt 400 zł.

Posted

MALWA napisał(a):
Zapraszam do Azira!

Chyba zostałam już tu tylko ja jedna...............................

Nie zostałaś, ja cały czas jestem i wchodzę zaglądać. Nie wiem, na czym stanęło w związku z jego badaniami?

Posted

[quote name='MALWA']Mam dwa e-maile od Angeliki:

- z 08.11.13r. - "zamówiłam dziś lek na stawy Azirowi

Arthro Ha 50,95 zł

plus połowa przesyłki kurierskiej 13,50 / 2 czyli 6,75 zł

możesz zwrócić kiedy Ci będzie wygodnie"

- z 14.11.2013r. -
"wynik badania kału Azira

nicienie plus tęgoryjce".

Napisałam do Angeliki, by podała mi, czy pies dostał jakieś leki na nicienie i tęgoryjce, jakie jest leczenie, jaki koszt, ile trzeba zwrócić za leki.

Czekam na odpowiedź, po otrzymaniu e-maila zaraz wkleję, i po zliczeniu kosztów przeleję całość łącznie z lekiem z 08.11.

Wynik badań mam zeskanowany na e-mailu, ale nei wiem jak to wkleić, więc nic tu nie wklejam.

Może ktoś umie wklejać zdjęcia z e-maila na dogo i chciałby mi pomóc ?

Boże jaki kochany staruszek

mogę wkleić zdjęcia jak chcesz, odezwij się na pw

[quote name='MALWA']Zapraszam do Azira!

Chyba zostałam już tu tylko ja jedna...............................

Jesli potrzebujecie leków dla Azirka, które można kupić na receptę to mogę pomóc, potrzebuję nazwę i dawkę.

Jak Azir zachowuje się w stosunku do małych, krzykliwych, czasem upierdliwych piesków?

Posted

Malgoska napisał(a):
Boże jaki kochany staruszek

mogę wkleić zdjęcia jak chcesz, odezwij się na pw

Jeśli potrzebujecie leków dla Azirka, które można kupić na receptę to mogę pomóc, potrzebuję nazwę i dawkę.

Jak Azir zachowuje się w stosunku do małych, krzykliwych, czasem upierdliwych piesków?

Zaraz wysyłam mój e-mail na pw, proszę podaj mi swój, to prześlę e-maila od Angeliki z wynikami badań.

Nie wiem jak Azir do małych psów, ale Angelika (missieek) ma u siebie około 20 psów, i wszystkie chyba razem przebywają, to znaczy moją swoje kojce i osobne budy, ale na podwórzu czy na spacery, to chodzą z nią razem. Wprawdzie nie wiem czy wszystkie naraz razem, ale też nie sądzę, aby z 20 psami chodziła 20 razy na spacer w ciągu dnia........o wszystko dopytam i dam znać...............

Zapytam również o leki.........

Moim marzeniem jest, by Azir znalazł dom, lub DT na tzw. dożywocie, on niestety jest nieadopcyjny, nikt go nei che, bo stary i chory, i niestety obawiam sie o jego dalszy los, i o to, czy będzie nas stać na jego utrzymanie, na razie kasa jest, ale co będzie za 2-3 miesiące?

Deklaracji ma tylko 110 zł miesięcznie, a hotelik kosztuje 400 zł miesięcznie + karma 170 zł za miesiąc................