Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mdk8']ja puściłam moją skromną deklarację i powinnaś już mieć.

[quote name='keakea']Wpłaciłam dziś, to ten sam bank, więc jest już u Ciebie.

I juz mam:

- 5 zł od mdk8,
- 15 zł od keakea.

Pięknie dziękuję!

A ZATEM ANGELICE PRZELEWAM 190,53 ZŁ, I AZIR ZOSTAJE Z MINUSEM 199,07 ZŁ.

Posted

Dzisiaj kończy sie bazarek, który jest m.in. dla Azira : http://www.dogomania.pl/forum/threads/247006-DZIŚ-KONIEC!!!-Książki-z-darmową-wysyłką-ciuchy-biżuteria-różności-do-27-09-do-22, i z niego też będzie dla Azirka grosik............

Poza tym obecnie trwa bazarek kulinarny zorganizowany przez obiezyswiat75: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-Dla-każdego-coś-smacznego-kulinaria-II-do-6-10-do-22-00, i z tego bazarku dla Azirka będzie 1/3 uzyskanej kwoty...............

Posted

[quote name='Panna Marple']Nienawidzę tych cholernych minusów:angryy:. Na bazarku zozoli poszły wszystkie książki ode mnie, a kochana obieżyświat hojnie zalicytowała:loveu:, więc coś skapnie[/QUOTE]

Wiem Kochasna, ja tez tak mam, ale niestety garstka osób świata nie zbawi, to znaczy sama sobie za wszystko nie zapłaci...................

Niestety za mało nas tu...................

Posted

Mam e-maila od Angeliki:

"dziękuję, wpłata dotarła

wysłałam rachunek na kwotę 195 zł do Mondo Cane za Azira".

A zatem dług Azira umniejszam o ktwotę, która Angelika otrzyma za niego z Fundacji.

Posted

Azir wzbogaci się o 10 zł, ponieważ ASTRA 126, która wpłacała po 10 zł miesięcznie na NIufa (Niufek w DS) przekazuje swoją stałą wpłatę na rzecz Azirka ( potwierdzi później na wątku).

ASTRA 126 zapytała mnie na pw czy chciałaby ktoś zrobić bazarek, bo ma sporo ubrań w dobrym stanie, i chce je przekazać na Azira.......

Czy jest ktoś chętny ?

Posted

[quote name='MALWA']Azir wzbogaci się o 10 zł, ponieważ ASTRA 126, która wpłacała po 10 zł miesięcznie na NIufa (Niufek w DS) przekazuje swoją stałą wpłatę na rzecz Azirka ( potwierdzi później na wątku).

ASTRA 126 zapytała mnie na pw czy chciałaby ktoś zrobić bazarek, bo ma sporo ubrań w dobrym stanie, i chce je przekazać na Azira.......

Czy jest ktoś chętny ?[/QUOTE]

Witam i potwierdzam wpis MALWY w sprawie przekazania deklaracji z Niufa na Azira.
Co do fantów, to nie koniecznie bazarek musi być na Azira, może być na inne potrzebujące psiaki.

Posted

[quote name='zozola77']tez mam w planie nastepny bazarek na pewno w jakiejs czesci na Azirka tak koło połowy października to mogę te rzeczy dołozyc do swoich....

Kochana, a skontaktuj się proszę z ASTRA 126.

Mam już wpłatę za październik 5 zł.

Pięknie dziękuję !

[quote name='mdk8']kochane jeżeli macie chwilkę zajrzyjcie proszę i pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/247534-Płacząca-Mary-już-tyle-w-schronisku-wejdź-i-pomóż-otrzeć-jej-łzy!?p=21375507#post21375507

Zaraz zaglądam.........

Posted (edited)

Zamówiłam na allegro karmę dla Azira:

http://allegro.pl/trovet-dpd-intestinal-duck-potato-10kg-i3575360546.html#tabsAnchor

To jest ta sama karma, którą kupiłam 19.09.2013r. , tyle, ze teraz jest o 2 zł tańsza.

Niestety Azir ma tylko 55 zł na swoim koncie, i nie ma tu na karmę, ale nie mogę pozwolić by został bez jedzenia. Mogę nie płacić za hotel, ale jedzenie musi mieć.

Pieniądze wzięłam z konta Niufka, który jest w DS.

Edited by MALWA
Posted

[quote name='DONnka']Wiedząc, że MALWA zamówiła już Azirowi karmę wstrzymałam się po namyśle z zakupem kolejnego worka. Mamy ograniczone środki w SKARPECIE a Azir na ten moment jej nie potrzebuje
Zamówię w przyszłym tygodniu :)

[quote name='MALWA']Dziękuję.

Worek karmy starcza na 3 tygodnie, i ten pewnie starczy do 15 - go października.

MALWA, zgodnie z obietnicą karma dla Azira od SKARPETY OWCZARKOWEJ zamówiona :)
Dotrze mam nadzieję przed 15-tym :razz:

Posted

[quote name='DONnka']MALWA, zgodnie z obietnicą karma dla Azira od SKARPETY OWCZARKOWEJ zamówiona :)
Dotrze mam nadzieję przed 15-tym :razz:

Pięknie dziękuję!!!!!

To Angelika dostanie dwa worki karmy, bo ja tez dzisiaj zamówiłam, by nie było takiej sytuacji jak we wrześniu.

Te 2 worki powinny starczeć Azirkowi do około 25 listopada.

Posted

[quote name='MALWA']Pięknie dziękuję!!!!!

To Angelika dostanie dwa worki karmy, bo ja tez dzisiaj zamówiłam, by nie było takiej sytuacji jak we wrześniu.

Te 2 worki powinny starczeć Azirkowi do około 25 listopada.[/QUOTE]

nooo fajnie...ja czekam jeszcze na 2 wpłaty i tez wysle kase dla Azira z mojego bazarku a będzie ponad 200 zł...:jumpie:

Posted

mam juz wszystkie wpłaty i za chwile polecia dla Azira na konto Malwy 240 zł z bazarku

MALWA prosze Cie o potwierdzenie na watku Azira i bazarkowym (link w sygnaturze) jak pieniadze wpłyną :)

Posted

[quote name='zozola77']mam juz wszystkie wpłaty i za chwile polecia dla Azira na konto Malwy 240 zł z bazarku

MALWA prosze Cie o potwierdzenie na watku Azira i bazarkowym (link w sygnaturze) jak pieniadze wpłyną :)[/QUOTE]

Pięknie dziękuję, na razie jeszcze nie mam.

Posted

Wiem od missieek, że obydwa worki karmy dla Azira już dotarły :multi:
Oczywiście nie obyło się bez niespodzianek :roll:
ZooArt nie wystawił faktury mimo, że wyraźnie o to prosiłam :shake:
MALWA, czy możesz potwierdzić dostawę na wątku SKARPETY ?
Smacznego życzymy Azirkowi :loveu: