Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewa gonzales napisał(a):
Azirku :iloveyou:odwiedzam z pozdrowieniem kochany, trzymam kciuki za zdrówko :thumbs::iloveyou:Malwo przepraszam , ja zapomniałam , znaczy nie zapomniałam :shake:tylko za dużo tych biedaczkow naraz:shake: dziś wplace , ...10 zlociszkow wplacilam popołudniu , pozdrawiam

Dziękuję, już dotarło!

Posted

Till napisał(a):
zaglądam do Azirka, a tu taka cisza i nikt nie jest chętny żeby zrobić mu ogłoszenia...

Ja nie zrobię, bo nie umiem.............

Ale wykupię Azirkowi pakiet ogłoszeń na województwo małopolskie, podam do kontaktu dane Angeliki.

N arazie szukam takiego bazarku z ogłoszeniami..............

Posted

Pani o wielkim sercu, która wspiera naszych podopiecznych dziś zakupiła i wysłała dla Azira nivalin i milgame więc w leki będzie narazie zabezpieczony. Najgorsze, że karma kończy mu się za parę dni...

Posted

Till napisał(a):
Pani o wielkim sercu, która wspiera naszych podopiecznych dziś zakupiła i wysłała dla Azira nivalin i milgame więc w leki będzie narazie zabezpieczony. Najgorsze, że karma kończy mu się za parę dni...

Tak, karma sie kończy, ale poprosiłam Angelikę, by zakupiła karmę z tych pieniędzy, kóre zebrano na FB (219 zł ).

To wspaniale, ze Azir będzie miał kontynuację leków.

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Angeliką, i prosi, by apelować na dogo, bo może znajdzie się tu osoba, która dałaby Azirowi choć DT, taki domowy z ciepełkiem.................

Azir jest starszym pieskiem, nie wiadomo ile jeszcze pożyje, bo to naprawdę psi staruszek, a koło człowieka zawsze miałby lepiej, i do tego te chłody, a zaraz naprawdę zrobi się zimno i nieprzyjemnie..............

Posted

[quote name='MALWA']Rozmawiałam dzisiaj z Angeliką, i prosi, by apelować na dogo, bo może znajdzie się tu osoba, która dałaby Azirowi choć DT, taki domowy z ciepełkiem.................

Azir jest starszym pieskiem, nie wiadomo ile jeszcze pożyje, bo to naprawdę psi staruszek, a koło człowieka zawsze miałby lepiej, i do tego te chłody, a zaraz naprawdę zrobi się zimno i nieprzyjemnie..............[/QUOTE]

a gdzie jest teraz?
w kojcu zewnętrznym? ma budę?

Posted

[quote name='Katarzyna Starkiewicz']a gdzie jest teraz?
w kojcu zewnętrznym? ma budę?[/QUOTE]

Angelika ma nieruchomośc, na której prowadzi hotel. Kojce są zewnętrzne, nieogrzewane, ogrodzone, jeden pies jeden kojec. O budy nie pytałam, ale pewnie ma, bo gdzieś musi spać. Psy i koty ma też w domu, ale wiadomo jak jest, wszystkich do chałupy nie wsadzi...........

Posted

[quote name='MALWA']Rozmawiałam dzisiaj z Angeliką, i prosi, by apelować na dogo, bo może znajdzie się tu osoba, która dałaby Azirowi choć DT, taki domowy z ciepełkiem.................

Azir jest starszym pieskiem, nie wiadomo ile jeszcze pożyje, bo to naprawdę psi staruszek, a koło człowieka zawsze miałby lepiej, i do tego te chłody, a zaraz naprawdę zrobi się zimno i nieprzyjemnie..............

Malwo, na wątku Babci starowinki - tutaj link http://www.dogomania.pl/forum/threads/246992-Kolejna-starowinka-skazana-na-dożywocie-Zbieramy-na-DT-150-180zł/page2
ktoś napisał, że znalazł na FB takie ogłoszenie:
"Mam dom dla 2 najbardziej potrzebujących psów - mogą byc stare i chore.
Dom z ogrodem i długie spacery po polach. Warunek: pies nieagresywny do ludzi i psów, w domu jest obecnie 12-letni pies.
Proszę przysyłac zdjęcia i opisy psów do adopcji na adres:
iza.nagalewska@op.pl , tel. 693-426-651."

W ogłoszeniu jest mowa o dwóch psach, więc może warto napisać także w sprawie Azirka??

Posted

[quote name='gluchypies']Malwo, na wątku Babci starowinki - tutaj link http://www.dogomania.pl/forum/threads/246992-Kolejna-starowinka-skazana-na-dożywocie-Zbieramy-na-DT-150-180zł/page2
Dom z ogrodem i długie spacery po polach. Warunek: pies nieagresywny do ludzi i psów, w domu jest obecnie 12-letni pies.

W ogłoszeniu jest mowa o dwóch psach, więc może warto napisać także w sprawie Azirka??

Dziękuje za info. Jestem w pracy i nei mam czasu pisać. W domu będe po 21.00.

Jesli dam radę, to przeslę info na e-maila.

Posted

[quote name='gluchypies']Malwo, na wątku Babci starowinki - tutaj link http://www.dogomania.pl/forum/threads/246992-Kolejna-starowinka-skazana-na-dożywocie-Zbieramy-na-DT-150-180zł/page2

poproszę Angelikę o kontakt z tą osobą ponieważ ona ma najwięcej informacji o Azirze

Posted

[quote name='Till']poproszę Angelikę o kontakt z tą osobą ponieważ ona ma najwięcej informacji o Azirze[/QUOTE]

ja właśnie rozmawiałam z ta panią, no i niestety wybrała już 2 psy. Dostała bardzo dużo zgłoszeń i sama nie wiedziała, którego psa wybrać, ale już właśnie wybrała. Powiedziałam, że gdyby się zwolniło miejsce to żeby pamiętała o Azirze...

Posted

MALWA, a dlaczego nie kupiono karmy za pieniądze z fb? Kto dysponuje środkami?

Tu wcześniejszy wpis:

Tak, karma sie kończy, ale poprosiłam Angelikę, by zakupiła karmę z tych pieniędzy, kóre zebrano na FB (219 zł ).