MALWA Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 ewa gonzales napisał(a):Azirku :iloveyou:odwiedzam z pozdrowieniem kochany, trzymam kciuki za zdrówko :thumbs::iloveyou:Malwo przepraszam , ja zapomniałam , znaczy nie zapomniałam :shake:tylko za dużo tych biedaczkow naraz:shake: dziś wplace , ...10 zlociszkow wplacilam popołudniu , pozdrawiam Dziękuję, już dotarło! Quote
MALWA Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 Till napisał(a):zaglądam do Azirka, a tu taka cisza i nikt nie jest chętny żeby zrobić mu ogłoszenia... Ja nie zrobię, bo nie umiem............. Ale wykupię Azirkowi pakiet ogłoszeń na województwo małopolskie, podam do kontaktu dane Angeliki. N arazie szukam takiego bazarku z ogłoszeniami.............. Quote
Till Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 Pani o wielkim sercu, która wspiera naszych podopiecznych dziś zakupiła i wysłała dla Azira nivalin i milgame więc w leki będzie narazie zabezpieczony. Najgorsze, że karma kończy mu się za parę dni... Quote
zozola77 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 zapraszam na bazarek miedzy innymi dla Azira - jesien sie zbliza...;) a ksiazki są z darmowa wysyłka... http://www.dogomania.pl/forum/threads/247006-Jesie%C5%84-tu%C5%BC-tu%C5%BC-ksi%C4%85%C5%BCki-z-darmow%C4%85-wysy%C5%82k%C4%85-ciuchy-bi%C5%BCuteria-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-27-09-do-22?p=21303000#post21303000 Quote
MALWA Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 Till napisał(a):Pani o wielkim sercu, która wspiera naszych podopiecznych dziś zakupiła i wysłała dla Azira nivalin i milgame więc w leki będzie narazie zabezpieczony. Najgorsze, że karma kończy mu się za parę dni... Tak, karma sie kończy, ale poprosiłam Angelikę, by zakupiła karmę z tych pieniędzy, kóre zebrano na FB (219 zł ). To wspaniale, ze Azir będzie miał kontynuację leków. Quote
MALWA Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 [quote name='zozola77']zapraszam na bazarek miedzy innymi dla Azira - jesien sie zbliza...;) a ksiazki są z darmowa wysyłka... http://www.dogomania.pl/forum/threads/247006-Jesień-tuż-tuż-książki-z-darmową-wysyłką-ciuchy-biżuteria-różności-do-27-09-do-22?p=21303000#post21303000 Dziękuję pięknie za bazarek ! Quote
MALWA Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Rozmawiałam dzisiaj z Angeliką, i prosi, by apelować na dogo, bo może znajdzie się tu osoba, która dałaby Azirowi choć DT, taki domowy z ciepełkiem................. Azir jest starszym pieskiem, nie wiadomo ile jeszcze pożyje, bo to naprawdę psi staruszek, a koło człowieka zawsze miałby lepiej, i do tego te chłody, a zaraz naprawdę zrobi się zimno i nieprzyjemnie.............. Quote
Perełka1 Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 [quote name='MALWA']Rozmawiałam dzisiaj z Angeliką, i prosi, by apelować na dogo, bo może znajdzie się tu osoba, która dałaby Azirowi choć DT, taki domowy z ciepełkiem................. Azir jest starszym pieskiem, nie wiadomo ile jeszcze pożyje, bo to naprawdę psi staruszek, a koło człowieka zawsze miałby lepiej, i do tego te chłody, a zaraz naprawdę zrobi się zimno i nieprzyjemnie..............[/QUOTE] a gdzie jest teraz? w kojcu zewnętrznym? ma budę? Quote
MALWA Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='Katarzyna Starkiewicz']a gdzie jest teraz? w kojcu zewnętrznym? ma budę?[/QUOTE] Angelika ma nieruchomośc, na której prowadzi hotel. Kojce są zewnętrzne, nieogrzewane, ogrodzone, jeden pies jeden kojec. O budy nie pytałam, ale pewnie ma, bo gdzieś musi spać. Psy i koty ma też w domu, ale wiadomo jak jest, wszystkich do chałupy nie wsadzi........... Quote
MALWA Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 ZAMÓWIŁAM DLA AZIRA OGŁOSZENIA NA TYM WĄTKU: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247104-VI-OG%C5%81OSZENIOWY-BAZAREK-Tanio-od-3-z%C5%82-do-20-09-13-22-00 W ciagu dnia przeslę do Javeny tekst do ogłoszeń+ namiary (chyba do Angeliki?). Tekst ten co w 1 poście, tylko lekko przerobię. Quote
gluchypies Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='MALWA']Rozmawiałam dzisiaj z Angeliką, i prosi, by apelować na dogo, bo może znajdzie się tu osoba, która dałaby Azirowi choć DT, taki domowy z ciepełkiem................. Azir jest starszym pieskiem, nie wiadomo ile jeszcze pożyje, bo to naprawdę psi staruszek, a koło człowieka zawsze miałby lepiej, i do tego te chłody, a zaraz naprawdę zrobi się zimno i nieprzyjemnie.............. Malwo, na wątku Babci starowinki - tutaj link http://www.dogomania.pl/forum/threads/246992-Kolejna-starowinka-skazana-na-dożywocie-Zbieramy-na-DT-150-180zł/page2 ktoś napisał, że znalazł na FB takie ogłoszenie: "Mam dom dla 2 najbardziej potrzebujących psów - mogą byc stare i chore. Dom z ogrodem i długie spacery po polach. Warunek: pies nieagresywny do ludzi i psów, w domu jest obecnie 12-letni pies. Proszę przysyłac zdjęcia i opisy psów do adopcji na adres: iza.nagalewska@op.pl , tel. 693-426-651." W ogłoszeniu jest mowa o dwóch psach, więc może warto napisać także w sprawie Azirka?? Quote
MALWA Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 [quote name='gluchypies']Malwo, na wątku Babci starowinki - tutaj link http://www.dogomania.pl/forum/threads/246992-Kolejna-starowinka-skazana-na-dożywocie-Zbieramy-na-DT-150-180zł/page2 ktoś napisał, że znalazł na FB takie ogłoszenie: "Mam dom dla 2 najbardziej potrzebujących psów - mogą byc stare i chore. Dom z ogrodem i długie spacery po polach. Warunek: pies nieagresywny do ludzi i psów, w domu jest obecnie 12-letni pies. Proszę przysyłac zdjęcia i opisy psów do adopcji na adres: iza.nagalewska@op.pl , tel. 693-426-651." W ogłoszeniu jest mowa o dwóch psach, więc może warto napisać także w sprawie Azirka?? Dziękuje za info. Jestem w pracy i nei mam czasu pisać. W domu będe po 21.00. Jesli dam radę, to przeslę info na e-maila. Quote
Till Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 jeśli chodzi o ogłoszenia to namiary na Angelikę Quote
Till Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='gluchypies']Malwo, na wątku Babci starowinki - tutaj link http://www.dogomania.pl/forum/threads/246992-Kolejna-starowinka-skazana-na-dożywocie-Zbieramy-na-DT-150-180zł/page2 ktoś napisał, że znalazł na FB takie ogłoszenie: "Mam dom dla 2 najbardziej potrzebujących psów - mogą byc stare i chore. Dom z ogrodem i długie spacery po polach. Warunek: pies nieagresywny do ludzi i psów, w domu jest obecnie 12-letni pies. Proszę przysyłac zdjęcia i opisy psów do adopcji na adres: iza.nagalewska@op.pl , tel. 693-426-651." W ogłoszeniu jest mowa o dwóch psach, więc może warto napisać także w sprawie Azirka?? poproszę Angelikę o kontakt z tą osobą ponieważ ona ma najwięcej informacji o Azirze Quote
Till Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='Till']poproszę Angelikę o kontakt z tą osobą ponieważ ona ma najwięcej informacji o Azirze[/QUOTE] ja właśnie rozmawiałam z ta panią, no i niestety wybrała już 2 psy. Dostała bardzo dużo zgłoszeń i sama nie wiedziała, którego psa wybrać, ale już właśnie wybrała. Powiedziałam, że gdyby się zwolniło miejsce to żeby pamiętała o Azirze... Quote
gluchypies Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 szkoda, że Azirkowi się nie udało :( ale i tak dobrze, że ta pani wzięła dwa takie psiaki... Quote
MALWA Posted September 17, 2013 Author Posted September 17, 2013 Mam wpłatę 20 zł od lucyja (17.09.). Pięknie dziękuję ! Quote
Panna Marple Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Pojąć nie mogę dlaczego ludzie boją się starszych psów? One są najfajniejsze... Quote
keakea Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Ja wiem - boją się albo tego, że będą chorować (czyli kłopotu) albo tego, że wkrótce odejdą albo jednego i drugiego naraz :( Quote
zozola77 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 tez myślałam o tym, że Azirowi by sie przydał DT, bo u Angeli bude ma, ale jest an zewnatrz a przy jego starych kosteczkach to niewskazane.. Quote
gluchypies Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Nie tyle kłopotu, co smutku, że pies choruje i może szybko odejść :( ktoś kto kocha psy chce jak najdłużej cieszyć się ich towarzystwem. Quote
Perełka1 Posted September 19, 2013 Posted September 19, 2013 MALWA, a dlaczego nie kupiono karmy za pieniądze z fb? Kto dysponuje środkami? Tu wcześniejszy wpis: Tak, karma sie kończy, ale poprosiłam Angelikę, by zakupiła karmę z tych pieniędzy, kóre zebrano na FB (219 zł ). Quote
MALWA Posted September 19, 2013 Author Posted September 19, 2013 Otrzymałam od Javeny przykładowe ogłoszenie, które wystawiła dla Azira: http://www.przygarnijzwierzaka.pl/og...y-id74180.html Tekst został skrócony, bo niestety wszystko nie weszło do ogłoszenia. Quote
Recommended Posts