Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fajny Dziadeczek na fajnych zdjeciach... a wie ktoś kto mu zakładał wydarzenie na fb... ?

yucca a sprawdzałas czy dobre konto wpisałas?? no chyba ze masz zlecenie stałe albo konto Malwy w liscie odbiorców ...

Posted

Rozmawiałam po południu z Angeliką, i wiem, ze na FB są jakieś pieniądze wpłacone na Fundację, Angelika sprawdzi ile tego jest i o tę kwotę wpłacę mniej za hotelik za sierpień.

Posted

ale Azir ładnie już wygląda, ma super zdjęcia. Nie poznałam go, myślałam w pierwszej chwili, że to jakiś inny pies. Angelika mówiła, że ta karma naprawdę mu zasmakowała, dobrze, że trafiona

Posted

Katarzyna Starkiewicz napisał(a):
Cieszę się, że pomaga. Co Azirek dostaje jeszcze na stawy? Dopytam znajomą, jej pies dostaje jakiś lek na stawy, stosowany wcześniej u koni. Jest bardzo skuteczny i nie jest teraz już tak drogi. Z tego, co pamiętam, to odlewają go w lecznicy i kuracja miesięczna kosztuje ok. 40 zł.
Ja też stosowałam ten lek.To taki czerwony płyn dla koni.Faktycznie był bardzo tani.Zapytam w lecznicy,gdzie mi go sprzedawano o nazwę tego specyfiku!

Posted

Felka z Bagien napisał(a):
Ja też stosowałam ten lek.To taki czerwony płyn dla koni.Faktycznie był bardzo tani.Zapytam w lecznicy,gdzie mi go sprzedawano o nazwę tego specyfiku!

bonharen, już napisałam nazwę:lol:

Posted

MALWA napisał(a):
Rozmawiałam po południu z Angeliką, i wiem, ze na FB są jakieś pieniądze wpłacone na Fundację, Angelika sprawdzi ile tego jest i o tę kwotę wpłacę mniej za hotelik za sierpień.
Na wątku Grysia, który ma BDT moja deklaracja jednorazowa (niewykorzystana) będzie przelana dla Azirka (50zł)

Posted

Panna Marple napisał(a):
Na wątku Grysia, który ma BDT moja deklaracja jednorazowa (niewykorzystana) będzie przelana dla Azirka (50zł)

I już jest!

Pięknie dziękuję!

Posted

Znalazłam mój przelew w przelewach do zatwierdzenia, nie wiem jakim cudem się tam znalazł :roll: już posłałam go dalej, przepraszam za zamieszanie....:oops:

Posted

yucca napisał(a):
Znalazłam mój przelew w przelewach do zatwierdzenia, nie wiem jakim cudem się tam znalazł :roll: już posłałam go dalej, przepraszam za zamieszanie....:oops:

A tak sie upierałaś, ze już poszło.........:mad:

Dobrze, że już wszystko wyjaśnione !

Posted

bede robic jakis bazarek we wrzesniu to na pewno czesciowo bedzie dla Azira...

może ktos sie jeszcze dołączyc z fantami..wysłac mi opisy i zdjecia - kontakt na priv...albo podrzucic fanty - dotyczy to głównie cioteczek z terenu od Katowic do Krakowa..mozna podjechac do mnie albo moze ja bym gdzies przejezdzała..szczegóły do ustalenia na priv..paczka tez mozna wysłac bo wiem ze tak robia no ale to juz jak kto woli :)

Posted

Mam e-maila od Angeliki:

[FONT=Times New Roman]„w załączniku paragon za karmę[/FONT]
[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Twój przelew zwrotny za nią do mnie dotarł (łącznie ze szczepieniem wścieklizny Messiego)
[/FONT]

[FONT=Times New Roman] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]w załączniku także paragon za lek Milgamma N[/FONT]
[FONT=Times New Roman]który zakupiłam aby podawać razem z Nivalinem[/FONT]
[FONT=Times New Roman]kupiłam 2 opakowania (koszt 43,96 zł), jeszcze jedno będę musiała zakupić[/FONT]
[FONT=Times New Roman]kuracja bardzo mu się przyda i już widać poprawę w chodzeniu
a miał jeden kiepski dzień, że myślałam, że już nie będzie w ogóle chodził[/FONT]

[FONT=Times New Roman]bo nie był w stanie się sam podnieść[/FONT]
[FONT=Times New Roman]ale jest lepiej, co widać na zdjęciach Moniki, która wpadła w odwiedziny do nas”
[/FONT]

[FONT=Times New Roman] Z Angelika ustaliłam, że na FB Fundacja zebrała na rzecz Azira kwotę 198 zł, i o tę kwote umniejszam miesięczne hotelowanie (13 zł x 31 dni= 403 zł - 198 zł = 205 zł za hotelik)
+ 43,96 zł zwrot za lekarstwa Azira.
[/FONT]
[FONT=Times New Roman] Dzisiaj wykonuję przelew do Angeliki na łączną kwotę 248,96 zł.

Mam wpłatę od yucca - 10 zł (27.08.) oraz od mdk8 - 5 zł (27.08.). Pięknie dziękuję!

[/FONT]

Posted

zozola77 napisał(a):

może ktos sie jeszcze dołączyc z fantami..wysłac mi opisy i zdjecia - kontakt na priv...albo podrzucic fanty - dotyczy to głównie cioteczek z terenu od Katowic do Krakowa..mozna podjechac do mnie albo moze ja bym gdzies przejezdzała..szczegóły do ustalenia na priv..paczka tez mozna wysłac bo wiem ze tak robia no ale to juz jak kto woli :)

Dziękuje pięknie, tu każdy grosz potrzebny!

Posted

Po wykonaniu przelewy, Angelika podała mi, ze Fundacja Mondo Cane zebrała 182 zł, i wystawia rachunek na rzecz Fundacji za 14 dni.

Brakującą kwotę 16 zł przeleję pod koniec tygodnia wraz z rozliczeniem bazarku cegiełkowego, z kórego połowa jest na pokrycie długu po Barrym (już w DS).

Posted

MALWA napisał(a):
Po wykonaniu przelewy, Angelika podała mi, ze Fundacja Mondo Cane zebrała 182 zł, i wystawia rachunek na rzecz Fundacji za 14 dni.

Brakującą kwotę 16 zł przeleję pod koniec tygodnia wraz z rozliczeniem bazarku cegiełkowego, z kórego połowa jest na pokrycie długu po Barrym (już w DS).

Przelewam dzisiaj 16 zł jako uzupełnienie wpłaty za hotelik za sierpień.

keakea napisał(a):
Wpłaciłam dla Azira 20 zł na wrzesień.

I już są, pięknie dziękuję !

ewa gonzales napisał(a):
Zagladam z pozdrowieniem do cudnego dziadzia:bye::buzi::buzi:

Witaj !

Posted

zozola77 napisał(a):

Mogę kilka książek podrzucić

Posted

Panna Marple napisał(a):
Mogę kilka książek podrzucić

Super !

A czy możesz napisać do zozola77 na pw? Bo chyba musiałybyście się jakoś dogadać?