MALWA Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 [quote name='mdk8']ja puściłam moją skromną deklarację i powinnaś już mieć. [quote name='keakea']Wpłaciłam dziś, to ten sam bank, więc jest już u Ciebie. I juz mam: - 5 zł od mdk8, - 15 zł od keakea. Pięknie dziękuję! A ZATEM ANGELICE PRZELEWAM 190,53 ZŁ, I AZIR ZOSTAJE Z MINUSEM 199,07 ZŁ. Quote
MALWA Posted September 27, 2013 Author Posted September 27, 2013 Dzisiaj kończy sie bazarek, który jest m.in. dla Azira : http://www.dogomania.pl/forum/threads/247006-DZIŚ-KONIEC!!!-Książki-z-darmową-wysyłką-ciuchy-biżuteria-różności-do-27-09-do-22, i z niego też będzie dla Azirka grosik............ Poza tym obecnie trwa bazarek kulinarny zorganizowany przez obiezyswiat75: http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-Dla-każdego-coś-smacznego-kulinaria-II-do-6-10-do-22-00, i z tego bazarku dla Azirka będzie 1/3 uzyskanej kwoty............... Quote
Panna Marple Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nienawidzę tych cholernych minusów:angryy:. Na bazarku zozoli poszły wszystkie książki ode mnie, a kochana obieżyświat hojnie zalicytowała:loveu:, więc coś skapnie Quote
MALWA Posted September 28, 2013 Author Posted September 28, 2013 [quote name='Panna Marple']Nienawidzę tych cholernych minusów:angryy:. Na bazarku zozoli poszły wszystkie książki ode mnie, a kochana obieżyświat hojnie zalicytowała:loveu:, więc coś skapnie[/QUOTE] Wiem Kochasna, ja tez tak mam, ale niestety garstka osób świata nie zbawi, to znaczy sama sobie za wszystko nie zapłaci................... Niestety za mało nas tu................... Quote
MALWA Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 Zapraszam do Azira............................ Quote
gluchypies Posted September 30, 2013 Posted September 30, 2013 Właśnie przelałam stałą na październik + bonusik :) Quote
MALWA Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 [quote name='gluchypies']Właśnie przelałam stałą na październik + bonusik :)[/QUOTE] Pięknie dziękuję! Po otrzymaniu potwierdzę. Quote
MALWA Posted September 30, 2013 Author Posted September 30, 2013 Mam e-maila od Angeliki: "dziękuję, wpłata dotarła wysłałam rachunek na kwotę 195 zł do Mondo Cane za Azira". A zatem dług Azira umniejszam o ktwotę, która Angelika otrzyma za niego z Fundacji. Quote
MALWA Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 [quote name='gluchypies']Właśnie przelałam stałą na październik + bonusik :)[/QUOTE] Mam juz wpłatę 20 zł. Pięknie dziękuję ! Quote
MALWA Posted October 1, 2013 Author Posted October 1, 2013 Azir wzbogaci się o 10 zł, ponieważ ASTRA 126, która wpłacała po 10 zł miesięcznie na NIufa (Niufek w DS) przekazuje swoją stałą wpłatę na rzecz Azirka ( potwierdzi później na wątku). ASTRA 126 zapytała mnie na pw czy chciałaby ktoś zrobić bazarek, bo ma sporo ubrań w dobrym stanie, i chce je przekazać na Azira....... Czy jest ktoś chętny ? Quote
ASTRA 126 Posted October 1, 2013 Posted October 1, 2013 [quote name='MALWA']Azir wzbogaci się o 10 zł, ponieważ ASTRA 126, która wpłacała po 10 zł miesięcznie na NIufa (Niufek w DS) przekazuje swoją stałą wpłatę na rzecz Azirka ( potwierdzi później na wątku). ASTRA 126 zapytała mnie na pw czy chciałaby ktoś zrobić bazarek, bo ma sporo ubrań w dobrym stanie, i chce je przekazać na Azira....... Czy jest ktoś chętny ?[/QUOTE] Witam i potwierdzam wpis MALWY w sprawie przekazania deklaracji z Niufa na Azira. Co do fantów, to nie koniecznie bazarek musi być na Azira, może być na inne potrzebujące psiaki. Quote
zozola77 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 tez mam w planie nastepny bazarek na pewno w jakiejs czesci na Azirka tak koło połowy października to mogę te rzeczy dołozyc do swoich.... Quote
mdk8 Posted October 2, 2013 Posted October 2, 2013 kochane jeżeli macie chwilkę zajrzyjcie proszę i pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/247534-P%C5%82acz%C4%85ca-Mary-ju%C5%BC-tyle-w-schronisku-wejd%C5%BA-i-pom%C3%B3%C5%BC-otrze%C4%87-jej-%C5%82zy!?p=21375507#post21375507 Quote
MALWA Posted October 3, 2013 Author Posted October 3, 2013 [quote name='zozola77']tez mam w planie nastepny bazarek na pewno w jakiejs czesci na Azirka tak koło połowy października to mogę te rzeczy dołozyc do swoich.... Kochana, a skontaktuj się proszę z ASTRA 126. Mam już wpłatę za październik 5 zł. Pięknie dziękuję ! [quote name='mdk8']kochane jeżeli macie chwilkę zajrzyjcie proszę i pomóżcie http://www.dogomania.pl/forum/threads/247534-Płacząca-Mary-już-tyle-w-schronisku-wejdź-i-pomóż-otrzeć-jej-łzy!?p=21375507#post21375507 Zaraz zaglądam......... Quote
MALWA Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 (edited) Zamówiłam na allegro karmę dla Azira: http://allegro.pl/trovet-dpd-intestinal-duck-potato-10kg-i3575360546.html#tabsAnchor To jest ta sama karma, którą kupiłam 19.09.2013r. , tyle, ze teraz jest o 2 zł tańsza. Niestety Azir ma tylko 55 zł na swoim koncie, i nie ma tu na karmę, ale nie mogę pozwolić by został bez jedzenia. Mogę nie płacić za hotel, ale jedzenie musi mieć. Pieniądze wzięłam z konta Niufka, który jest w DS. Edited October 6, 2013 by MALWA Quote
DONnka Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='DONnka']Wiedząc, że MALWA zamówiła już Azirowi karmę wstrzymałam się po namyśle z zakupem kolejnego worka. Mamy ograniczone środki w SKARPECIE a Azir na ten moment jej nie potrzebuje Zamówię w przyszłym tygodniu :) [quote name='MALWA']Dziękuję. Worek karmy starcza na 3 tygodnie, i ten pewnie starczy do 15 - go października. MALWA, zgodnie z obietnicą karma dla Azira od SKARPETY OWCZARKOWEJ zamówiona :) Dotrze mam nadzieję przed 15-tym :razz: Quote
MALWA Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 [quote name='DONnka']MALWA, zgodnie z obietnicą karma dla Azira od SKARPETY OWCZARKOWEJ zamówiona :) Dotrze mam nadzieję przed 15-tym :razz: Pięknie dziękuję!!!!! To Angelika dostanie dwa worki karmy, bo ja tez dzisiaj zamówiłam, by nie było takiej sytuacji jak we wrześniu. Te 2 worki powinny starczeć Azirkowi do około 25 listopada. Quote
zozola77 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [quote name='MALWA']Pięknie dziękuję!!!!! To Angelika dostanie dwa worki karmy, bo ja tez dzisiaj zamówiłam, by nie było takiej sytuacji jak we wrześniu. Te 2 worki powinny starczeć Azirkowi do około 25 listopada.[/QUOTE] nooo fajnie...ja czekam jeszcze na 2 wpłaty i tez wysle kase dla Azira z mojego bazarku a będzie ponad 200 zł...:jumpie: Quote
zozola77 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 mam juz wszystkie wpłaty i za chwile polecia dla Azira na konto Malwy 240 zł z bazarku MALWA prosze Cie o potwierdzenie na watku Azira i bazarkowym (link w sygnaturze) jak pieniadze wpłyną :) Quote
MALWA Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 [quote name='zozola77']mam juz wszystkie wpłaty i za chwile polecia dla Azira na konto Malwy 240 zł z bazarku MALWA prosze Cie o potwierdzenie na watku Azira i bazarkowym (link w sygnaturze) jak pieniadze wpłyną :)[/QUOTE] Pięknie dziękuję, na razie jeszcze nie mam. Quote
MALWA Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 Z bazarku zozozla77 http://www.dogomania.pl/forum/threads/247006-Jesień-tuz-tuż-Książki-z-darmową-wysyłką-ciuchy-biżuteria-różności-ROZLICZAM-! wpłynęło dla Azira 240 zł ! Pięknie dziękuję ! Quote
obiezyswiat75 Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Witam Z bazarku kulinarnego http://www.dogomania.pl/forum/threads/247374-Zakończony-rozliczam-kulinaria-II mam dla Azira 50 zł. Proszę o informację, na jakie konto przelać pieniadze. Quote
zozola77 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 dzieki za potwierdzenie MALWA...i śliczne podziekowania...połowa z nich dla Panny Marple za jej wkład w ten bazarek... Quote
DONnka Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Wiem od missieek, że obydwa worki karmy dla Azira już dotarły :multi: Oczywiście nie obyło się bez niespodzianek :roll: ZooArt nie wystawił faktury mimo, że wyraźnie o to prosiłam :shake: MALWA, czy możesz potwierdzić dostawę na wątku SKARPETY ? Smacznego życzymy Azirkowi :loveu: Quote
Recommended Posts