MALWA Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 zozola77 napisał(a):ja napisałam własnie do Panna Marple w tej sprawie... cos pewnie ustalimy..bazar i tak pewnie dopiero w połowie miesiaca... Dziękuję !!! Quote
Panna Marple Posted September 2, 2013 Posted September 2, 2013 Już się zgadałyśmy z zozolą:lol: Quote
zozola77 Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 wysłałam swoją stała za wrzesień dzisiaj Quote
Besti Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ojej Azir wygląda teraz jak PIES a nie jak obraz nędzy i rozpaczy! Brawo dziewczyny! :) Quote
Till Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 besti napisał(a):ojej azir wygląda teraz jak pies a nie jak obraz nędzy i rozpaczy! Brawo dziewczyny! :) czy jest ktoś chętny żeby zrobic azirowi ogłoszenia?? Bardzo prosimy o pomoc Quote
gluchypies Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Zrobiłam przelew dla Azirka - stała na wrzesień :) Quote
MALWA Posted September 6, 2013 Author Posted September 6, 2013 Mam wpłaty dla Azira od: - zozola77 - 5 zł (04.09.), - gluchypies - 5 zł (06.09.). Za wpłaty pięknie dziękuję ! Quote
MALWA Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):Starczyło nivalinu? Nie mam informacji z hoteliku, ale jutro zadzwonię................ Quote
Till Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ponawiam pytanie, czy ktoś może zrobić ogłoszenia dla Azira? Quote
Till Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 zaglądam do Azirka, a tu taka cisza i nikt nie jest chętny żeby zrobić mu ogłoszenia... Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Mam e-maila od Angeliki z dnia 10.09.13r.: Azir - jego wydarzenie https://www.facebook.com/events/550141918377347/ napisałam tam prośbę o karmę już kilka dni temu, dziś powtórzyłam daje mu jej więcej niż na opakowaniu napisane bo chętnie ją je ale tym sposobem starczy jeszcze na kilka dni pisałam tam też o zdrowiu Azirowi zrobiła się przetoka na jego przepuklinie krokowej wet zalecił antybiotyk, który dostaje przetoka już się prawie zagoiła, ale lek będzie brał jeszcze około tygodnia koszt 20,53 zł przepraszam zawieruszyłam paragon, podsyłam w załączniku potwierdzenie płacenia kartą i cenę na opakowaniu "NA DZIEŃ 05.09 AZIR MA NA KONCIE 219 zł" cytując z wydarzenia mam zapytać osobę z MONDO CANE (na ich konto jest zbiórka na Azira) czy mogą za to zakupić karmę? Nivalin starczył na 15 dni i już się skończył bardzo bardzo pomógł bardzo się przyda jeśli znowu będzie miał słabsze nogi" Odpisałam Angelice, ze proszę, by za zabrane pieniądze zakupiła karmę, bo ta zaraz się skończy. Nivalin pewnie będzie dalej potrzebny.............. Kwotę 20,53 zł za lek za przetokę przeleję wieczorem. Quote
Perełka1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 ale czy wet zalecił dalszą kurację, czy przerwę. Czy trzeba kontunuuować? Bo to jest bardzo ważne. Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Mam wpłaty od: Anna GR - 20 zł (09.09.), yucca - 10 zł (11.09.). Za pieniążki pięknie dziękuję ! Po zapłaceniu za lek (20,53 zł ) Azirowi zabraknie na ten miesiąc 69 zł za hotelik.......... Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):ale czy wet zalecił dalszą kurację, czy przerwę. Czy trzeba kontunuuować? Bo to jest bardzo ważne. Dopytam i dam odpowiedź. Quote
Perełka1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 MALWA napisał(a):Dopytam i dam odpowiedź. nie mam już Nivalinu ani recepty. Widziałam gdzieś ofertę odsprzedaży 5 ampułek, ale to za mało. Potrzebny bazarek na Nivalin i chyba z tego co widzę na karmę. Chyba, że o karmę poprosicie Skarpetę Owczarkową albo o Nivalin Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):nie mam już Nivalinu ani recepty. Widziałam gdzieś ofertę odsprzedaży 5 ampułek, ale to za mało. Potrzebny bazarek na Nivalin i chyba z tego co widzę na karmę. Chyba, że o karmę poprosicie Skarpetę Owczarkową albo o Nivalin Karma zostanei zakupiona z pieniążków zebranych na Azira na FB. Na nivalin nas nei stać, rzeczy na bazarek nie mam niestety........... Quote
Perełka1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 MALWA napisał(a):Karma zostanei zakupiona z pieniążków zebranych na Azira na FB. Na nivalin nas nei stać, rzeczy na bazarek nie mam niestety........... napiszę do skarpety i zobaczymy Quote
Perełka1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 zgłosiłam, ale środki trzeba zbierać na zapas Quote
MALWA Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Katarzyna Starkiewicz napisał(a):napiszę do skarpety i zobaczymy Dziękuję ! A ja dopytam Angelike i zobaczymy co ustali z wetem. Quote
zozola77 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 a ja własnie zabieram sie za bazarek którego połowa ewentualnego dochodu bedzie dla Azirka...trzymaj sie dziadziu...ogłoszenia też by sie przydało mu wykupic na jakims bazarze skoro nie ma chetnych do ogłoszeń....:shake: a jaki jest koszt 1 kuracji Nivalinem?? moze było to pisane ale szkoda mi czasu na szukanie po wątku... a Skarpeta juz nie pomagała Azirowi gdzies na samym początku??? chyba ze to psy mi sie pomyliły...:oops: Quote
Perełka1 Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 zozola77 napisał(a):a ja własnie zabieram sie za bazarek którego połowa ewentualnego dochodu bedzie dla Azirka...trzymaj sie dziadziu...ogłoszenia też by sie przydało mu wykupic na jakims bazarze skoro nie ma chetnych do ogłoszeń....:shake: a jaki jest koszt 1 kuracji Nivalinem?? moze było to pisane ale szkoda mi czasu na szukanie po wątku... a Skarpeta juz nie pomagała Azirowi gdzies na samym początku??? chyba ze to psy mi sie pomyliły...:oops: skarpeta raz pomogła koszt 1 opakowania około 100 zł + witamina B (nie wiem, jaki koszt) Quote
Nadziejka Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 (edited) Azirku :iloveyou:odwiedzam z pozdrowieniem kochany, trzymam kciuki za zdrówko :thumbs::iloveyou:Malwo przepraszam , ja zapomniałam , znaczy nie zapomniałam :shake:tylko za dużo tych biedaczkow naraz:shake: dziś wplace , ...10 zlociszkow wplacilam popołudniu , pozdrawiam Edited September 12, 2013 by ewa gonzales Quote
Recommended Posts