Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

missiaa napisał(a):
MALWA na Twoje konto przelałam 20 zł od Beta Eso z Facebooka dla Azira. Beta Eso pilnuje na FB wydarzenia Azirka:)

Dziękuję pięknie !

Posted

Ja przestudiowałam mnóstwo uwag na temat leków na stawy ze względu na stan mojego psa. Myślałam tez o leku Trocoxil. Niestety słyszałam dużo złych opinii o tym leku, że u starszych psów może powodować poważne problemy z nerkami[FONT=lucida grande][/FONT]. Problem jest z tym, że ten lek jest lekiem długodziałającym, więc nawet jesli juz wiemy, że nerkom to szkodzi, to nie ma jak zatrzymać działanie tego leku.

Posted

Nasza największa bida fundacyjna też dostaje Trocoxil plus suplement codziennie na stawy- jest poprawa. Bierze krótko ale przewracał się za podmuchem wiatru, teraz chętnie by się bawił, biega, chodzi po schodach. Podobno to obecnie najlepszy lek na rynku wg badań.

Posted

Wklejam e-maile od Angeliki, które wpłynęły w ostatnich dniach:

09.07.

"co do Nivalinu całe opakowanie to już dużodo tego warto dokupić w aptece witaminy z grupy B (Milgamma N) i podawać to w tym samym czasie

na stawy dopytam weta co najlepsze
choć wiem że Arthro Ha poleca

wszystkie 3 wpłaty od Ciebie dotarły, dziękuję"

09.07.

"dotarła karma mokra5 x 400g senior i 10 x 800g adult
od Wojciecha Ch. z Opoczna

to dla Azira czy Snoopiego ?"

10.07.

"dziś dotarło 24 puszek animondy 400 g dla Azira i smakołykiod Karoliny Ż. z Niepołomic".

Pięknie dziękuję za ofiarowane jedzenie !

Posted

Malwo daj znać proszę Missieek że to z Opoczna to ze sklepu netowego dla Snoopiego
jak Azirek bedzie potrzebował to moze tez starczy a w sierpniu postaram się kupic znowu

Posted

majowa napisał(a):
Malwo daj znać proszę Missieek że to z Opoczna to ze sklepu netowego dla Snoopiego
jak Azirek bedzie potrzebował to moze tez starczy a w sierpniu postaram się kupic znowu

Ok, dziekuję,

Mma kolejną wpłatę - od Beata Esco -20 zł.

Posted

[quote name='Agnieszka103']Pieniądze wpłacone[/QUOTE]

Dziękuję pięknie, już są - 10 zł (15.07.).

Ponadto wpłynęło 30 zł od DONnka (16.07.), oraz od OBAMA 30 na Azira i Barerego, a zatem 15 zł dla Azira.

Pięknie dziękuję wszystkim wpłacającym.

Posted

[quote name='MALWA']Dziękuję pięknie, już są - 10 zł (15.07.).

Ponadto wpłynęło 30 zł od DONnka (16.07.), oraz od OBAMA 30 na Azira i Barerego, a zatem 15 zł dla Azira.

Pięknie dziękuję wszystkim wpłacającym.

Cieszę się, że pieniążki dotarły :)
W przyszłym miesiącu też postaram się wspomóc Azira - w końcu poniekąd to mój "chrześniak" ":loveu:

Posted

W tym miesiącu się lekko zakręciłam z opłatami więc sprawdziłam konto i wyszło mi, że zrobiłam na Dziadka dwa przelewy po 10 (drugi wyszedł 12,07), nie ma go jednak w rozliczeniu, doszedł on ? :)

Posted

[quote name='sonek666']To ja zaproszę na bazarek dla Azira ;)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/245445-książki-PJANKOWA-i-COBEN-epilepsja-uzależnienia-Filmy-KOTY-do-28-07-dla-Azira-)?p=21095635#post21095635

Trochu książek, trochu filmów, zabawka dla Cota i gierka :)

Dziękuję za bazarek dla Azira!

[quote name='yucca']W tym miesiącu się lekko zakręciłam z opłatami więc sprawdziłam konto i wyszło mi, że zrobiłam na Dziadka dwa przelewy po 10 (drugi wyszedł 12,07), nie ma go jednak w rozliczeniu, doszedł on ? :)

Nie mam jeszcze tej drugiej wpłaty, ale sprawdze jeszcze jutro, moze dotrze.

Mam info od Angeliki:

"spróbuję jakiś wypełniacz Azirowi wprowadzić
wczoraj dostał już makaron z puszką, tak średnio mu podchodzi, dostał rozwolnienia

może ryż będzie lepszy, kasza raczej nie

w załączniku fotka dawkowania z puszek, które je

on waży ok 26 kg, a powinien ponad 30 kg, jest bardzo chudy".

Puszki, kóre dotarły do Angeliki starczą Azirowi na około tydzień czasu.............

Posted

ja mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu dotrą ostatnie wpłaty i przeleje dla Azira to co sie uzbierało na bazarku to może na kilka puszek bedzie..i oby mu ryż służył...

Posted

[quote name='zozola77']ja mam nadzieje ze w przyszłym tygodniu dotrą ostatnie wpłaty i przeleje dla Azira to co sie uzbierało na bazarku to może na kilka puszek bedzie..i oby mu ryż służył...[/QUOTE]

Dziękuję.

Jeszcze sa wpłaty z mojego bazarku biżuteryjnego, to też będą jakieś pieniądze dla Azira.