owczarek'ab Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [TABLE="width: 98%"] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]Miejsce - Place[/FONT][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]HIPODROM - Szwadron Jazdy RP, Warszawa-Stara Miłosna, ul.Szkolna 14[/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma] Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries[/FONT][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]2[/FONT][FONT=Tahoma].07.201[/FONT][FONT=Tahoma]3 [FONT=helvetica ce]- termin ostateczny, nie będzie przedłużany ![/FONT][/FONT][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma] Opłaty - Entry Fees[/FONT][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"][/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]Wystawcy krajowi:[/FONT][FONT=Tahoma] - za pierwszego psa (z katalogiem) 130 zł - za każdego następnego (bez katalogu) 100 zł - za psa w klasie baby, szczeniąt i weteranów oraz Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł - za psa rasy polskiej (bez katalogu) 1,23 zł - Najlepsza Para (bez katalogu) 30 zł - Najlepsza Grupa (bez katalogu) 30 zł - konkurs Młody Prezenter(bez katalogu) bezpłatnie [/FONT][FONT=Tahoma]UWAGA ! [/FONT][FONT=Tahoma]Przyjęte zostaną wyłącznie zgłoszenia za które opłaty wpłyną na konto oddziału do dnia 4.07.2013 r. [/FONT] [TABLE="width: 98%"] [TR] [TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]Sędziowanie grup / Division of groups[/FONT][/HR][/TD] [/TR] [TR] [TD="width: 13%"] [/TD] [TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]13.07.2013 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 6, 7, 8, 10 14.07.2013 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 4, 5, 9[/FONT][/TD] [/TR] [/TABLE] [FONT=Tahoma] [/FONT] [/TD] [/TR] [/TABLE] http://www.warszawa.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2013_m&oddzial=warszawa Quote
green-girl Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Witam Potrzebuje pomocy od osób mieszkających w Warszawie. Kombinujemy z koleżanka w jaki sposób dostać się na teren Hipodromu po opuszczeniu autobusu/pociągu. Z pociągiem jest problem bo dojeżdża dopiero o 10:30 do Warszawy Wschodniej więc to trochę za późno. Z autobusem lepiej bo jest o 8:10. Jak najszybciej i bezproblemu dostać się na teren Hipodromu? Polski Bus zatrzymuje się tu: Dworzec Autobusowy Metro Wilanowska s. 14,Adres: ul. Puławska 145, 02-715 Warszawa. Radex staje tu:Warszawa, Pl. Defilad, Parking PKiN. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś pomocny kto pomoże wybrać odpowiednią trasę dojazdu. Czekam na informację. W ostateczności mamy wersję przyjazdu dzień wcześniej i nocowania w namiocie/przyczepie jeśli nie uda nam się zorganizować przyzwoitego transportu. Mam nadzieje że organizatorzy pozwolą na rozłożenie namiotu :) Quote
vege* Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 green-girl napisał(a):Witam Potrzebuje pomocy od osób mieszkających w Warszawie. Kombinujemy z koleżanka w jaki sposób dostać się na teren Hipodromu po opuszczeniu autobusu/pociągu. Z pociągiem jest problem bo dojeżdża dopiero o 10:30 do Warszawy Wschodniej więc to trochę za późno. Z autobusem lepiej bo jest o 8:10. Jak najszybciej i bezproblemu dostać się na teren Hipodromu? Polski Bus zatrzymuje się tu: Dworzec Autobusowy Metro Wilanowska s. 14,Adres: ul. Puławska 145, 02-715 Warszawa. Radex staje tu:Warszawa, Pl. Defilad, Parking PKiN. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś pomocny kto pomoże wybrać odpowiednią trasę dojazdu. Czekam na informację. W ostateczności mamy wersję przyjazdu dzień wcześniej i nocowania w namiocie/przyczepie jeśli nie uda nam się zorganizować przyzwoitego transportu. Mam nadzieje że organizatorzy pozwolą na rozłożenie namiotu :) Wiesz co ja w tamtym roku jechałam z "ronda wiatraczna", ale nie polecam bo autobus jedzie przez jakieś wsie na około i jechałam chyba 1,5 godz, a to było zaledwie może 20 km od tego ronda, więc masakra, potem jak już w starej miłosnej autobus mnie wysadził to musiałam gdzieś na około iść, trudno było trafić i było dość daleko od tego przystanku. Z warszawy nie jestem, ale bardzo często tam jestem jednak mam tak tragiczną orientację w terenie, że nie za wiele mogę pomóc :lol: Ale na stronie zkwp jest napisane, że można nocować za jakąś tam opłatą :) Quote
Sylsiaczek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Polecam tę stronę :) http://warszawa.jakdojade.pl/ Quote
Chefrenek Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Z Wschodniego możecie podjechać 123 aż do skrzyżowania z Ostrobramską. Potem na Ostrobramskiej wsiąść w 502 i wysiądziecie mniej więcej na wysokości Szkolnej. Troszkę będziecie musiały iść do przodu bądź się cofnąć jeśli wysiądziecie na przystanku za zakrętem. Potem przejdziecie na drugą stronę ulicy i tam między domkami jest uliczka, która prowadzi wprost do wejścia na Hipodrom. Popatrzcie sobie na stronę podaną w poprzednim poście. http://warszawa.jakdojade.pl/?fn=ostrobramska&tn=szkolna&d=03.07.13&h=16:02&ia=false&cid=3 Quote
DaRa Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 (edited) Edit. Nieaktualne Edited July 5, 2013 by DaRa Quote
szalej Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Z wschodniej lepiej się przesiąść do pociągu, dojechać do wesołej a stamtąd jest autobus który podjeżdza pod sam hipodrom! przystanek jest przy wjeździe samochodów na parking - według mnie najlepsza opcja tak jechałam we wrześniu dwa razy na krajową i na klubową Quote
green-girl Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Problem na szczęście rozwiązany mamy transport samochodem! :):):) Ale za pomoc i tak bardzo dziękuję- przyda się w przyszłości :) Quote
Itske Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Jadę z woj pomorskiego w piątek do Warszawy, mogę kogoś zabrać. Quote
vege* Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Asiaczek napisał(a):Czekamy na godziny sędziowania...:) pzdr. I na listę osób zgłoszonych na wystawę :) Quote
Martens Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 A pytanko do osób z Warszawy tudzież, które już dojeżdżały - z którego miejsca dojadę najszybciej/jest najbliżej? Rondo Starzyńskiego, Dworzec Gdański, Centrum czy Dworzec Zachodni? Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja jestem z W-wy, ale - sorki - nie jestem kierowcą i nie za bardzo orientuje sie, jak tam dojechac... pzdr. Quote
Chefrenek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Martens napisał(a):A pytanko do osób z Warszawy tudzież, które już dojeżdżały - z którego miejsca dojadę najszybciej/jest najbliżej? Rondo Starzyńskiego, Dworzec Gdański, Centrum czy Dworzec Zachodni? A to 502 nie jedzie z Centrum? Quote
jovi Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Itske napisał(a):Jadę z woj pomorskiego w piątek do Warszawy, mogę kogoś zabrać. Masz PW , czekam na odpowiedź :) Quote
Itske Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 jovi napisał(a):Masz PW , czekam na odpowiedź :) Odpowiedziałam :-) Quote
Izoldas Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 vege* napisał(a):I na listę osób zgłoszonych na wystawę :) I się doczekalismy :) Plan sędziowania: http://www.warszawa.zkwp.pl/2013_Warszawa_plan.pdf i wykaz: http://www.warszawa.zkwp.pl/2013_Warszawa_wykaz.pdf Quote
Siberian Love Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 W razie czego służę pomocą w handlingu Mail: siberian.love@o2.pl Tel: 535 955 660 www.siberianlove.cba.pl Quote
Doma17 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 W oba dni służę pomocą w wystawieniu. Będę również miała aparat więc jeżeli nie będę w trakcie wystawiania to moge zrobić parę fotek również poza ringiem jeżeli ktoś chętny :) Quote
vege* Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Izoldas napisał(a):I się doczekalismy :) Plan sędziowania: http://www.warszawa.zkwp.pl/2013_Warszawa_plan.pdf i wykaz: http://www.warszawa.zkwp.pl/2013_Warszawa_wykaz.pdf o pięknie dziekuję:loveu: Quote
jovi Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Czy na sobotę wybiera się ktoś z okolic Bydgoszczy/Włocławka ? Bez psa szukam miejsca . Quote
klekotki 1 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Witam, w sobotę po wystwie w Warszawie potrzebne jedno miejsce w kierunku 3Miasta . Docelowo potrzebuję dostać sie do Dębek. Czy ktoś ewentualnie dysponowałby miejscem? oczywiście dokłądam sie do paliwa :D Quote
Recommended Posts