Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]Miejsce - Place[/FONT]

[/HR][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 13%"][/TD]
[TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]HIPODROM - Szwadron Jazdy RP, Warszawa-Stara Miłosna, ul.Szkolna 14[/FONT][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 87%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]
Termin przyjmowania zgłoszeń - Deadline of entries
[/FONT]
[/HR][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]2[/FONT][FONT=Tahoma].07.201[/FONT][FONT=Tahoma]3 [FONT=helvetica ce]- termin ostateczny, nie będzie przedłużany ![/FONT][/FONT][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 87%"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]
Opłaty - Entry Fees
[/FONT]
[/HR][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]Wystawcy krajowi:[/FONT][FONT=Tahoma]
- za pierwszego psa (z katalogiem) 130 zł
- za każdego następnego (bez katalogu) 100 zł
- za psa w klasie baby, szczeniąt i weteranów oraz Int.Champ. (bez katalogu) 40 zł
- za psa rasy polskiej (bez katalogu) 1,23 zł
-
Najlepsza Para (bez katalogu) 30 zł
-
Najlepsza Grupa (bez katalogu) 30 zł
- konkurs Młody Prezenter(bez katalogu) bezpłatnie

[/FONT][FONT=Tahoma]UWAGA ! [/FONT][FONT=Tahoma]Przyjęte zostaną wyłącznie zgłoszenia za które opłaty wpłyną na konto oddziału do dnia 4.07.2013 r.

[/FONT]

[TABLE="width: 98%"]
[TR]
[TD="width: 100%, colspan: 2"][FONT=Tahoma]Sędziowanie grup / Division of groups[/FONT]
[/HR][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 13%"] [/TD]
[TD="width: 87%"][FONT=Tahoma]13.07.2013 (sobota/Saturday) - grupy/groups: 1, 3, 6, 7, 8, 10
14.07.2013 (niedziela/Sunday) - grupy/groups: 2, 4, 5, 9
[/FONT]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[FONT=Tahoma]

[/FONT]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://www.warszawa.zkwp.pl/oddzialy.php?n=wys_2013_m&oddzial=warszawa

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
Potrzebuje pomocy od osób mieszkających w Warszawie. Kombinujemy z koleżanka w jaki sposób dostać się na teren Hipodromu po opuszczeniu autobusu/pociągu.
Z pociągiem jest problem bo dojeżdża dopiero o 10:30 do Warszawy Wschodniej więc to trochę za późno. Z autobusem lepiej bo jest o 8:10. Jak najszybciej i bezproblemu dostać się na teren Hipodromu? Polski Bus zatrzymuje się tu: Dworzec Autobusowy Metro Wilanowska s. 14,Adres: ul. Puławska 145, 02-715 Warszawa. Radex staje tu:Warszawa, Pl. Defilad, Parking PKiN.
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś pomocny kto pomoże wybrać odpowiednią trasę dojazdu. Czekam na informację.
W ostateczności mamy wersję przyjazdu dzień wcześniej i nocowania w namiocie/przyczepie jeśli nie uda nam się zorganizować przyzwoitego transportu. Mam nadzieje że organizatorzy pozwolą na rozłożenie namiotu :)

Posted

green-girl napisał(a):
Witam
Potrzebuje pomocy od osób mieszkających w Warszawie. Kombinujemy z koleżanka w jaki sposób dostać się na teren Hipodromu po opuszczeniu autobusu/pociągu.
Z pociągiem jest problem bo dojeżdża dopiero o 10:30 do Warszawy Wschodniej więc to trochę za późno. Z autobusem lepiej bo jest o 8:10. Jak najszybciej i bezproblemu dostać się na teren Hipodromu? Polski Bus zatrzymuje się tu: Dworzec Autobusowy Metro Wilanowska s. 14,Adres: ul. Puławska 145, 02-715 Warszawa. Radex staje tu:Warszawa, Pl. Defilad, Parking PKiN.
Mam nadzieję że znajdzie się ktoś pomocny kto pomoże wybrać odpowiednią trasę dojazdu. Czekam na informację.
W ostateczności mamy wersję przyjazdu dzień wcześniej i nocowania w namiocie/przyczepie jeśli nie uda nam się zorganizować przyzwoitego transportu. Mam nadzieje że organizatorzy pozwolą na rozłożenie namiotu :)

Wiesz co ja w tamtym roku jechałam z "ronda wiatraczna", ale nie polecam bo autobus jedzie przez jakieś wsie na około i jechałam chyba 1,5 godz, a to było zaledwie może 20 km od tego ronda, więc masakra, potem jak już w starej miłosnej autobus mnie wysadził to musiałam gdzieś na około iść, trudno było trafić i było dość daleko od tego przystanku. Z warszawy nie jestem, ale bardzo często tam jestem jednak mam tak tragiczną orientację w terenie, że nie za wiele mogę pomóc :lol: Ale na stronie zkwp jest napisane, że można nocować za jakąś tam opłatą :)

Posted

Z Wschodniego możecie podjechać 123 aż do skrzyżowania z Ostrobramską. Potem na Ostrobramskiej wsiąść w 502 i wysiądziecie mniej więcej na wysokości Szkolnej. Troszkę będziecie musiały iść do przodu bądź się cofnąć jeśli wysiądziecie na przystanku za zakrętem. Potem przejdziecie na drugą stronę ulicy i tam między domkami jest uliczka, która prowadzi wprost do wejścia na Hipodrom. Popatrzcie sobie na stronę podaną w poprzednim poście.

http://warszawa.jakdojade.pl/?fn=ostrobramska&tn=szkolna&d=03.07.13&h=16:02&ia=false&cid=3

Posted

Z wschodniej lepiej się przesiąść do pociągu, dojechać do wesołej a stamtąd jest autobus który podjeżdza pod sam hipodrom! przystanek jest przy wjeździe samochodów na parking - według mnie najlepsza opcja tak jechałam we wrześniu dwa razy na krajową i na klubową

Posted

A pytanko do osób z Warszawy tudzież, które już dojeżdżały - z którego miejsca dojadę najszybciej/jest najbliżej? Rondo Starzyńskiego, Dworzec Gdański, Centrum czy Dworzec Zachodni?

Posted

Martens napisał(a):
A pytanko do osób z Warszawy tudzież, które już dojeżdżały - z którego miejsca dojadę najszybciej/jest najbliżej? Rondo Starzyńskiego, Dworzec Gdański, Centrum czy Dworzec Zachodni?

A to 502 nie jedzie z Centrum?

Posted

W oba dni służę pomocą w wystawieniu. Będę również miała aparat więc jeżeli nie będę w trakcie wystawiania to moge zrobić parę fotek również poza ringiem jeżeli ktoś chętny :)

Posted

Witam,

w sobotę po wystwie w Warszawie potrzebne jedno miejsce w kierunku 3Miasta . Docelowo potrzebuję dostać sie do Dębek. Czy ktoś ewentualnie dysponowałby miejscem? oczywiście dokłądam sie do paliwa :D