Avilia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ewu napisał(a):Odbyła się pa w Radomiu? Tak, zrobiła ją nasza znajoma. Szczeniaki jadą ze mną w sobotę. Szandra - paczucha doszła :) Quote
Avilia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Kochani, czy ktoś może zorganizować bazarek imienny? Bo imiona mają tylko 3 psiaki. Reszta bezimienna. A nie ukrywamy, że i dla tej szalonej gromadki przydałoby się parę grosików (karma, szczepienia, Bobi jest na antybiotyku). A teraz parę fot :) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Jakby się udało zrobić lepsze zdjecia do bazarku byłoby super :) Jak nikt się nie zgłosi zrobię w weekend , wczesniej się nie wyrobię :( Quote
szafra Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Avilia napisał(a): Szandra - paczucha doszła :) To chodzi o mnie i paczkę z mlekiem dla maluchów ? Quote
Avilia Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 szafra napisał(a):To chodzi o mnie i paczkę z mlekiem dla maluchów ? Ojej tak, tak! Szafra miało być :D Quote
szafra Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Avilia napisał(a):Ojej tak, tak! Szafra miało być :D Tak pomyślałam, ale wolałam się upewnić. Mam nadzieję, że będzie im smakowało. Quote
__Lara Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Słodziaki z nich :) oby szybko domki znalazły. Quote
Avilia Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Zaraz ruszam po maluchy do Bielska i jedziemy na Mazowsze! :D Quote
ewu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Szczęśliwej drogi:) A bazarek imienny to super pomysł:) Quote
Avilia Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Maluszki już dawno dojechały, nawet są już zdjęcia z DT :) Przekopiuję w wolnej chwili :) Quote
ewu Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Zaglądam do dzieciaczków z nadzieją na fotki...:) Quote
Avilia Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Grafi (zarezerwowany) Keluś Mufi (zarezerwowany) Delma (już w DS) Wieści z dziś: [FONT=lucida grande]I zostało się 4 :) Grafi (od dziś Riko) poszedł do nowego domu od razu po szczepieniu i czipowaniu.[/FONT] Faktura: Na którą trochę jakby nie mamy :-( Quote
__Lara Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 (edited) Postaram się skrobnąć ogłoszenia. Ogłoszenia: www.tablica.pl www.olx.pl www.morusek.pl www.gumtree.pl www.lento.pl www.owi.pl www.rozglos.net www.eoferty.com.pl www.adopcjapsa.pl www.e-zwierzak.pl www.pajeczyna.pl www.katowiczak.pl www.kokosy.pl www.cwirek.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.pineska.pl www.petworld.pl www.petsy.pl Olu, trzeba je aktywować na mailu. Edited July 24, 2013 by __Lara Quote
Recommended Posts