Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj standardowy spacerek na polankę. Newton wybitnie nie polubił Yogiego :(
Na agility ładnie sobie radził, już rękaw pokonuje. Nawet nas nagrywali, nie TVS tylko ekipa Psiego Świata, więc może będzie osobna relacja od nich. Zobaczymy. A po za tym wszystko po staremu.

Posted

[quote name='go|denk@!']Wczoraj standardowy spacerek na polankę. Newton wybitnie nie polubił Yogiego :(
Na agility ładnie sobie radził, już rękaw pokonuje. Nawet nas nagrywali, nie TVS tylko ekipa Psiego Świata, więc może będzie osobna relacja od nich. Zobaczymy. A po za tym wszystko po staremu.[/QUOTE]

Prawdopodobnie będzie można to zobaczyć na youtube ;)

Posted

Dzisiaj Newton miał dobry humor. Świetnie się bawił z nowym kumplem - Rico, oba ganiały aż miło, ale jest trochę taki brutalny w zabawie, lubi powalać na ziemię i sobie tak śmiesznie powarkuje.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiejszy spacerek w standardowym gronie: Pino, Peppa i Hefner. Na początku trochę pohasali na wybiegu a potem spacer wzdłuż torów, których już nie ma. Jak zawsze Newton wyrywał do przodu, czuje się chyba jakimś przewodnikiem - wiecznie musi być na początku :p Potem znowu na wybieg gdzie trochę poaportował. Już powoli zaczyna kapować, że na komendę "puść" musi oddać piłkę. Mam nadzieję, że nie zapomni do następnego razu :P Na koniec jeszcze poszliśmy na krótki spacerek, tym razem sami. I zupełnie inny pies - szedł przy nodze, co chwilę zwracał uwagę czy napewno jestem na tym drugim końcu smyczy. Ahh gdyby tak w towarzystwie się tak zachowywyał...

I trochę zdjęć marnej jakości robionych komórką

• 3 weeks later...
Posted

U Newtona nic nowego, wszystko po staremu. Kilka telefonów w jego sprawie było, ale jak zwykle nic z teego nie wyszło.
Ogólnie czasem zdarzy się mała sprzeczka z Pino o jedzenie, więc musimy uważać żeby psiaki podczas parówkowania nie były zblit blisko siebie :p

A takie boskie zdjęcie jakie Newtonowi zrobiła wczoraj Ala.

Posted

No i bardzo dobrze, że już nie potrzebuje :d . Teraz tylko mam nadzieję, że dobrzy ludzie. Teraz tylko do czwartku wytrzymać (i w tym momencie moje popołudniowe zajęcia na uczelni stają się mniej ważne) aby dowiedzieć się co i jak, dostać nr i zadzwonić czy wszystko ok.