Madzika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jestem za bardzo zielona w tym temacie;// Bo do konca nie mam pewności czy moze czy nie Quote
Lulla Luck Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kotajka - szkoda że nie cyknełaś! Jak byłam gospodarzem kiedyś na wystawie, to chciałam z ciekawości zajrzeć do katalogu znajomej, żeby zobaczyć stawkę aussików, a ona zaczęła się ze mnie śmiać, że mi nie wolno. Nie zakumałam na początku o co chodzi, ale faktycznie - nikomu z obsługi ringu nie wolno tego robić. Faktem jest, że tak naprawdę w kartach psów są wszystkie dane, ale jednak katalog ma immunitet. I dobrze, tylko szkoda że nie wszyscy tego przestrzegają. Quote
Nugatika Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ale jak sędzia dyktuje opis, to sobie moze zerknąc na kartę oceny psa, a tam przecież wszystko i tak piszę. Quote
d_orka Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 [/quote]Cacib dostał pies z champ res cacib dostał pies...... który zajął 2 miejsce w champ. :D:D ktoś mi tu pare rzeczy wytłumaczy???[/quote] No tu akurat jest wszystko OK. Sędzia prosi do porównania o res. CACIB drugiego psa/sukę z klasy, z której pies/suka dostał CACIB. Quote
berdi Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dorota-ta-dorota napisał(a)::crazyeye:strasznie mi sie podoba ten bernardyn z łatą tak na ciemno obrzeżoną..... czyje to maleństwo:roll:Twoje Berdi:lol: pozdrawiam :lol:Dorota:lol: Moje to maleństwo, moje :loveu: dzięki!:loveu: Odwiedziłam sobie Twoją stronkę, sliczności, szczególnie te maluszki!:loveu::loveu::loveu: sama słodycz! Quote
McDzik Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Madzika napisał(a): No w Katowicach na jednym ringu sędzina w połowie oceniana siadła do lektury...... katalogu wystawowego :D No niezła, niezła.. a jakia rase wtedy oceniała? Quote
AlaNowak Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 McDzik napisał(a):No niezła, niezła.. a jakia rase wtedy oceniała? Border Collie:cool1: Quote
-Aga- Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 czy posiada ktoś fotki afganów i podzieliłby się nimi ze mną???, najchętniej na maila stelka123@wp.pl (mile widziane jakiekolwiek fotki afganów z wystaw;)) Quote
Nanami Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 U mnie w galerii masz pare ;) http://nanami.fotopic.net/c1484867.html Głównie tego, który zgarnał swoja grupe i 3 lokate BIS. Quote
Iwona Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Poszukuję pozostawionej :placz: różowej, skórzanej obroży ozdobionej kryształami Svarovskiego ( razem z czarną skórzaną smyczą) przy ringu na którym były oceniane chińskie grzywacze. Może ktoś takową zgubę znalazł??? Ewentualnego znalazcę bardzo proszę o kontakt na Pw. Quote
Ravk Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Czarne Gwiazdy napisał(a):http://www.zkwp.katowice.pl/wyniki.php Co za refleks :crazyeye:. Dopiero co tam wrzuciłem. Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 :) To jak ty, to jeszcze zauważyłem błąd: Wybitnie Obiecuj?ca Quote
McDzik Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 No w ogóle nie ma ą ś ć ę etc. w nazwach psów nawet tylko znaki zapytania... Quote
Gonia Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Nie ma w tym nic dziwnego,zwyczajnie wasz program nie czyta dwuznaków;) Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Nie ma w tym nic dziwnego,zwyczajnie wasz program nie czyta dwuznakówTo nie wina programu, tylko kodowania. Już jest naprawione. Quote
Recommended Posts