Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Zwycięskie psy z kopiowanymi uszami i/lub ogonami nominacji dostać nie powinny, o czym obsługa ringowa była informowana przed oceną.

czy to znaczy, że kopiowane na Crufts nie mogą jechać?

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ilka21']a ma ktoś grzywki?

Jednego, ale niestety się rozmazał :( To światło było tam beznadziejne do zdjęć, chyba muszę pomyśleć o lepszym aparacie.. :(

Posted

berdi napisał(a):
Kasia dzięki:multi: .Oczywiście muszę zapytać Cię o pozwolenie na użycie tych fotek :loveu:!Mogę???

A chcesz oryginały? Będzie chyba Ci lepiej pomniejszać, hm? Tylko napisz, które, to Ci podeślę linki albo na maila :)

Posted

pokoik1 napisał(a):
Bu Bu, wstaw też te od Darka, jeśli możesz.... ja leniwa jestem ;)

Agatko, właśnie szukam ich na płycie :loveu:

Berdi, znalazłam jeszcze 22 zdjęcia autorstwa męża koleżanki pokoik1 :cool3: Chcesz? To mogę pomniejszyć i tu wrzucić, albo od razu wysłać Ci na maila?

A fotki Frani są w mojej galerii i na stronie :)

Posted

;)

panienkabubu napisał(a):
Agatko, właśnie szukam ich na płycie :loveu:

Berdi, znalazłam jeszcze 22 zdjęcia autorstwa męża koleżanki pokoik1 :cool3: Chcesz? To mogę pomniejszyć i tu wrzucić, albo od razu wysłać Ci na maila?

A fotki Frani są w mojej galerii i na stronie

OK, na pewno odwiedzę :)
Czy chcę?PYTANIE! jasne,że chcę!To nie rób sobie kłopotu z pomniejszaniem, tylko dawaj na maila:loveu:

Posted

berdi napisał(a):
;)
OK, na pewno odwiedzę :)
Czy chcę?PYTANIE! jasne,że chcę!To nie rób sobie kłopotu z pomniejszaniem, tylko dawaj na maila:loveu:

Dobra, to zacznij odbierać pocztę, jakieś 20MB zdjęć do Ciebie się wybiera :eviltong:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Dobra, to zacznij odbierać pocztę, jakieś 20MB zdjęć do Ciebie się wybiera :eviltong:

:crazyeye::shocked!::crazyeye::crazyeye::crazyeye: No to muszę zacząć robić miejsce w swojej skrzynce najpierw chyba :evil_lol: