EveL_ Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gratulacje wszystkim zadowolonym z wyników! ;) Quote
Dzidtka_Gl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Talagia czy moge jedno Twoje zdjęcie z Juniorów skopiowac sobie na moje forum ? ja w prawdzie będę mieć fotki ale jutro... Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='aga616']mój Raptusek : :loveu: http://images31.fotosik.pl/197/de35fe61c46c232d.jpg cieszę się, że się znalazłaś. Akurat mam jeszcze kilka fotek Raptuska więc jak chcesz to Ci mogę przesłać w oryginalnych rozmiarach. I gratuluję wygrać BoB'a wśród 110 psów to jest coś, zwłaszcza, że były bardzo dobre psy. Zaraz wstawię dzisiejsze fotecki :D Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Talagia - wpadły ci może w obiektyw jamniki?:razz: Quote
Pugsy Malone Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 I ja się bardzo cieszę:multi::multi:CWC, CACIB,NPwR i nominacja CRUFT's 2009:multi::multi: Tylko pucharka nie odebrałam,bo dopiero w pociągu z poweotem się doczytałam w katalogu,że były do odebrania:placz: Quote
Talagia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Matusz']Talagia - wpadły ci może w obiektyw jamniki?:razz: Niestety, bylam tak zaczarowana Raptusem na ringu przygotowawczym, ze cała jamnicza grupa mi przeleciała koło nosa :shake: Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 nessie00 napisał(a):I ja się bardzo cieszę:multi::multi:CWC, CACIB,NPwR i nominacja CRUFT's 2009:multi::multi: Tylko pucharka nie odebrałam,bo dopiero w pociągu z poweotem się doczytałam w katalogu,że były do odebrania:placz: jeśli wyślesz do oddziału ksero karty oceniania to wyślą Tobie pucharek ;) Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Talagia napisał(a):Niestety, bylam tak zaczarowana Raptusem na ringu przygotowawczym, ze cała jamnicza grupa mi przeleciała koło nosa :shake: szkoda :eviltong: Quote
PANGEA Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A ja nie odebralam katalogu :shake: Nawet 2 katalogow :roll: Za to moj pieseczek dozek niemiecki zolty FATUM Pangea dostal: doskI, CWC, NDPwR, CACIC i nominacje i..........spelnil wymagania do INTERA :multi::multi::multi: Quote
AlaNowak Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 A ja glosowałam na shipperke jako zwyciezce BOG:(:(:( Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 PANGEA napisał(a):A ja nie odebralam katalogu :shake: Nawet 2 katalogow :roll: Za to moj pieseczek dozek niemiecki zolty FATUM Pangea dostal: doskI, CWC, NDPwR, CACIC i nominacje i..........spelnil wymagania do INTERA :multi::multi::multi: gratulacje !! :multi::multi::multi::multi: Quote
Talagia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Przepraszam jesli nie mam zdjec wszystkich psiakow, ale niestety niektore sa baardzo niewyrazne :( Robilam zdjecia z trybun, a warunki tam panujace byly straszne (wszedzie popychaly mnie male dzieci i podpici ludzie :roll:) Quote
PANGEA Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Matusz napisał(a):gratulacje !! :multi::multi::multi::multi: Dzieki Wiesz jak sie ciesze.......:loveu: Quote
Matusz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='PANGEA']Dzieki Wiesz jak sie ciesze.......:loveu: wiem.....:loveu::loveu: Quote
sylrwia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Czy ma ktoś fotki z piatku wyżłów węgierskich? Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 przepraszam za jakość, ale telefonem robione:oops: no to owczarki:loveu: bordery są z hodowli ALDERAAN BORDER COLLIES Pies z prawej to Jessomine AUSSIE MERLOT "BOWIE" Dziekuję Nanami za podrzucenie nazw psów i hodowli:] FANTA Wierny Druh: XAVAIR v. Christinen Brunnen: Quote
aga616 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 AGATA I BRIARD napisał(a):AGNIESZKA - SUPER GRATULACJE !!! widzisz, jaki z RAPTUSKA GOŚĆ !!! :multi::multi::multi: zresztą TONIK też jeszcze nie powiedział ostatniego słowa :-) ;) a HOKULEK dzisiaj : v1, Zw.Mł. i kolejna NOMINACJA na CRUFT's :-))) :multi::multi::multi: oooo super!!!!! no to my także serdecznie GRATULUJEMY:multi:no to co - za rok razem na CRUFTSA jedziemy???;) Quote
Recommended Posts