Kamila Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Shanara']hmm tam nas jeszcze nie było :cool3:.. może pojedziemy :p O rany!Gratuluje kochani!!!Jesli sie wybierzecie na Cruftsa to bede wam na zywo kibicowac!!! :multi::evil_lol: I pomyslec ze mialam zaszczyt spotkac ta pieknosc :evil_lol: Madzika-dziekuje za foty doziowe :lol: Quote
Codik&Toffik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Mój Codik dzisiaj w pięknym stylu zakończył karierę w klasie młodzieży... V1, Zw. Mł., BOB Junior & BEST IN SHOW Junior !!!!!!!!!!! Kwalifikacja CRUFT'S 2009 !!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
katik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='iberia'] http://images24.fotosik.pl/186/fc7ce0c5c6c002d3.jpg Ja się nawet załapałam (przed westikiem jestem) :) Quote
Florka_xyz Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Mój Codik dzisiaj w pięknym stylu zakończył karierę w klasie młodzieży... V1, Zw. Mł., BOB Junior & BEST IN SHOW Junior !!!!!!!!!!! Kwalifikacja CRUFT'S 2009 !!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: BRAWO Bartek :multi::multi::multi:Gratulacje :lol: Quote
Shanara Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='kamila-dog']O rany!Gratuluje kochani!!!Jesli sie wybierzecie na Cruftsa to bede wam na zywo kibicowac!!! :multi::evil_lol: I pomyslec ze mialam zaszczyt spotkac ta pieknosc :evil_lol: Madzika-dziekuje za foty doziowe :lol: Dzięki za miłe słowa ;).. gdyby nie te potworne przepisy brytyjskie to nie zastanawiałbym się ani chwili nad Cruftem... ale napewno poważnie to przemyślimy zwłaszcza,ze nasi kibice tam na nas czekają :loveu: Quote
Kamila Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Shanara napisał(a):Dzięki za miłe słowa ;).. gdyby nie te potworne przepisy brytyjskie to nie zastanawiałbym się ani chwili nad Cruftem... ale napewno poważnie to przemyślimy zwłaszcza,ze nasi kibice tam na nas czekają :loveu: Chodzi ci o kwarantanne? Poza tym ze to troszke zachodu i kasy kosztuje to nie jest to takie uciazliwe,jak ja dalam rade to i ty dasz :lol: Normalnie juz sie ciesze na nastepny rok :multi: Chyba wam nie odpuszcze jesli nie przyjedziecie :diabloti: I wprawdzie mieszkam w Londynie ale jesli bedzie wam potrzebny nocleg to mysle ze mozecie sie u mnie zatrzymac :lol: Quote
Dzidtka_Gl Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Lhasa Apso " z Czańca " ZASZALAŁY na finałach w Katowicach !!!! :loveu: FRENCH KISS z Czańca BEST IN SHOW PUPPY !!! :loveu: :loveu: SECRET LOVER z Czańca BEST IN SHOW JUNIOR !!! :loveu: bardzo proszę osoby mające fotki z finałów o wysłanie mi ich na priv Quote
Talagia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 [quote name='Codik&Toffik']Mój Codik dzisiaj w pięknym stylu zakończył karierę w klasie młodzieży... V1, Zw. Mł., BOB Junior & BEST IN SHOW Junior !!!!!!!!!!! Kwalifikacja CRUFT'S 2009 !!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Gratulacje! Kibicowałam Codikowi !!! Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Gratuluję wszystkim a zdjęcia piękne:loveu:. czy są gdzieś szczegółowe wyniki tej wystawy? Nigdzie nie mogę znaleźć-nie ma?:-o Quote
katik Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Alfa i Zuzia napisał(a):Gratuluję wszystkim a zdjęcia piękne:loveu:. czy są gdzieś szczegółowe wyniki tej wystawy? Nigdzie nie mogę znaleźć-nie ma?:-o jeszcze nie ma, na stronie ZK na pewno pojawi się katalog powystawowy (ciekawe tylko kiedy). Quote
Talagia Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Najlepszy weteran Juniory w całości ;) X grupa BOG I Quote
Daga&Maks Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 gratulacje wszystkim takich sukcesów :multi: a zdjęcia są przepiękne :loveu: Quote
Recommended Posts