Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

panienkabubu napisał(a):
A moja Frania dzisiaj z Marysią wylądowała na MP w grupie starszej w finałowej siódemce i bardzo dzielnie dziewczyny się spisały :loveu: Frania była grzeczniejsza niż wczoraj i po MP zrobiła ogromną furrorę :loveu:
Także Marysiu - gratulacje i do następnego pokazu!! :)

No Frania dzisiaj się do mnie przekonała, było super :loveu: Z finału szybko odpadłyśmy z powodu mojego głupiego błędu, ale co tam ;-)

Frania robiła ogromną furrorę :loveu: Wszyscy ją chcieli miziać, przytulać, robić sobie z nią zdjęcia :loveu:

Dziękuje Ci Kasiu jeszcze raz :multi:

Posted

berdi napisał(a):
My również wielki sukces! Nasza Pale Zwycięstwo Rasy,CACIB,CWC, oraz nominacja na CRUFT-sa oczywiście:loveu:. Na BOG- w finałowej szóstce :loveu:.
Obfocił ktoś może bernardyny? Byłabym bardzo wdzieczna za zdjęcia ;)

Ja mam zdjęcia Pale, ale z oceny na ringu, z BOGu nie. W wolnej chwili podeślę :)

Oczywiście gratuluje sukcesu ogromnego :loveu:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Noooo Marysia dzisiaj było o wiele lepiej niż wczoraj :loveu:
Jeszcze kilka występów i będziecie dawać czadu!!!

Mam nadzieję :loveu:

Posted

marymek napisał(a):
Ja mam zdjęcia Pale, ale z oceny na ringu, z BOGu nie. W wolnej chwili podeślę :)

Oczywiście gratuluje sukcesu ogromnego :loveu:

Marysiu- dzięki!:loveu: I z mojej strony serdeczne gratulacje, nie miałam okazji oglądac dziś Twoich zmagań na MP, ale czytałam,że poszło Wam świetnie.Tak trzymać!

Posted

Ogromne gratulacje dla zwycięzców (i nie tylko) :multi:

My się też pochwalimy, a co! Okazało się, że rozwalona łapa to na szczęście jest. Mysza zdobyła zarówno CACIB, jak i BOB! Zwycięstwo cieszy tym bardziej, że jednak u nas zwykle to samce biorą rasę :)

Teraz już wiem, co mam robić w przyszłości, żeby wygrywać. Przed wystawą będę cięła moją małą :lol:

P.S. Na BISach nie zostaliśmy. Wolę jednak łapki za mocno nie obciążać.

Posted

Talagia napisał(a):

Strasznie spodobał mi sie spanielek i trzymałam za niego kciuki na weteranach!!!

Bardzo, bardzo dziękuję za kibicowanie:multi:Cocker ta prawie taki mały Seter;)

Posted

Marysiu- dzięki!:loveu: I z mojej strony serdeczne gratulacje, nie miałam okazji oglądac dziś Twoich zmagań na MP, ale czytałam,że poszło Wam świetnie.Tak trzymać!

No dzisiaj poszło nam o wiele lepiej niż wczoraj, mam nadzieję że będzie z występu na występ coraz lepiej :loveu:

Zdjęcia już wysyłam :)

Godelaine - ogromne gratulacje :multi:

Posted

Ja dzisiaj szłam na wystawę w bojowym nastroju, przygotowana na awantury z ochroną, a tu taka niespodzianka - wpuścili mnie i psa bez problemów. :lol:

Mnie nic nie sprawdzali, chociaż miałam klatkę, duży plecak i reklamówkę.

Posted

Mam pytanie - w jakim celu przyznaje sie nominacje do Crufta psom kopiowanym, skoro wiadomo, ze....???? fakt - taka nominacja rto zaczyt, ale w TEORII!!!!Pytam, bo znam np. briardy KOPIOWANE ( nota bene piekne!) z takowa nominacja? I nie bardzo rozumie, o co tu biega?

Posted

AGNIESZKA - SUPER GRATULACJE !!!
widzisz, jaki z RAPTUSKA GOŚĆ !!! :multi::multi::multi:
zresztą TONIK też jeszcze nie powiedział ostatniego słowa :-) ;)

a HOKULEK dzisiaj : v1, Zw.Mł. i kolejna NOMINACJA na CRUFT's :-))) :multi::multi::multi:

Guest Karmel
Posted

Arktogea QUEEN OF NIGHT - II BEST IN SHOW :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: