Dumisiowa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Czy ktoś może zna wyniki BOG VII z wczoraj?? bedę wdzięczna.....:) Quote
Taverney Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 wróciłam :) ja, mój psiak i nominacja na crufta! Opłacało się pojechać, choć nie myślałam, że będzie aż tak dobrze! Wszystkim, którzy jeszcze mają występy przed sobą życzymy z Terrym powodzenia! Quote
Matusz Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 wyniki w jamnikach długowłosych :) [B][COLOR=darkblue]PSY:[/COLOR] Ares Dagi Dog - klasa szczeniąt - wyb. obiecujący, nominacja na BIS Szczeniąt młodzieży: Fendi Słodki Urwis - zwycięstwo młodzieży, nominacja na CRUFTSA! otwarta: Benson Słodki Urwis - CWC,res. CACIB Dustin Słodki Urwis - CWC, CACIB championów: SANTORINI Światołdycz - CWC, CACIB, zwycięstwo Rasy, nominacja na CRUTSA [COLOR=indigo]SUKI:[/COLOR] Fabiola Słodki Urwis - zwycięstwo młodzieży, nominacja na CRUFTSA Adżanta z Kazstanowej Chatki - CACIB[/B] [COLOR=Navy][B] GRATULACJE OGROMNE DLA WSZYSTKICH, szczególnie dla Urwisów, dwie nominacje na CRUFTSA !! brawo !! [IMG]http://naszejamniki.pl/images/smiles/icon_smile.gif[/IMG][/B][/COLOR] Quote
dorota-ta-dorota Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 :lol: Hej Talagia...Gratulacje!!!!!!!:lol: I dla wszystkich , którym sie udało wielkie brawka:lol::lol::lol::lol: My wystawiamy sie jutro:razz: I grupa - Bearded collie:lol: Podobno nasz sędzia nie rozdaje chętnie nominacji.....:angryy: Proszę o trzymanie kciuków:roll: Zdamy relację po powrocie;) Jak na razie mamy dwa dni w Młodym Prezenterze za sobą..... Pozdrawiam Forumek:lol:Dorota:lol: Quote
Judit Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Dumisiowa']Czy ktoś może zna wyniki BOG VII z wczoraj?? bedę wdzięczna.....:)[/quote] I. seter irlandzki: American Dollar z Arislandu. II. wyżeł węgierski III. seter angielski. Quote
Godelaine Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Matusz'][B]otwarta: Benson Słodki Urwis - res. CACIB Dustin Słodki Urwis - CWC championów: SANTORINI Światołdycz - CWC, CACIB, zwycięstwo Rasy [/B][/quote] Cosik chyba się nie zgadza. Benson mógłby mieć resa w sytuacji, gdyby dostał CWC. Ewentualnie, gdyby to Dustin miał CACIBa. Ale że ów Santorini wziął wszystko, domyślam się, że coś jest nie tak :) Ale to tak na marginesie :) Już teraz dla wszystkich ogromne gratulacje!!! :multi: Zobaczymy, jak mi pójdzie jutro z moją kaleką :) Quote
diabelkowa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ja bede niestety tylko jutro bede :) obfoce na pewno wilczaki wilczarze maliniaki i bordery :) i mam nadzieje tego jedynego holendra :) Quote
Judit Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Dumisiowa']Judit dziękuję bardzo:):)!!![/quote] nie ma za co :p tu jest fotka z BOG VII. [IMG]http://www.seter24.nazwa.pl/images/photoalbum2/album_3/img_1656_t2.jpg[/IMG] Quote
McDzik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Gratulacje wszystkim !!! A ja się właśnie dowiedziałam, że w Leonbergerach w klasie otwartej na 5 suczek zwyciężyła KASANDRA Oaza Wschodu!!! CWC, o.dosk, res.CACIB !!! Ukończyła championat Polski tym samym :):) [quote name='Błyskotka']My mamy skromniutkie CWC :loveu:od sędziego z Hong Kongu :lol:.[/quote] Nas ten sędzia jutro ocenia, możesz mi coś o nim powiedzieć? Jaki jest w stosunku do wystawianych szczeniąt? W ogóle jak kogoś ten pan oceniał, to proszę o jakieś info :) Quote
daga10011 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim !!! A ja się właśnie dowiedziałam, że w Leonbergerach w klasie otwartej na 5 suczek zwyciężyła KASANDRA Oaza Wschodu!!! CWC, o.dosk, res.CACIB !!! Ukończyła championat Polski tym samym :):) [/quote] na 5 zgloszonych ale nie wszystkie dojechaly-nas nie bylo i jeszcze jednej z tego co wiem ;) Quote
McDzik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='daga10011']na 5 zgloszonych ale nie wszystkie dojechaly-nas nie bylo i jeszcze jednej z tego co wiem ;)[/quote] A tego to nie wiedziałam no ale nie psuć mi tu radości !!! :multi: Quote
Błyskotka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='McDzik']Gratulacje wszystkim !!!Nas ten sędzia jutro ocenia, możesz mi coś o nim powiedzieć? Jaki jest w stosunku do wystawianych szczeniąt? W ogóle jak kogoś ten pan oceniał, to proszę o jakieś info :)[/quote] Ma dobre podejście do psów. Wszystko robi na spokojnie. Bardzo dokładny w ocenianiu choć nie koniecznie musi być ekspertem w danej rasie :cool3:. Quote
AlaNowak Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Pan z Hong Kongu- kamienna twarz o nic nie pyta, dokładnei maca psa, sprawdza SAM zgryz, SAM sobei ustawia psa. Patrzy na ruch. Lubi psy o mocnej kości, lubi ładne wystawianie;) Quote
McDzik Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Błyskotka']Ma dobre podejście do psów. Wszystko robi na spokojnie. Bardzo dokładny w ocenianiu choć nie koniecznie musi być ekspertem w danej rasie :cool3:.[/quote] Dzięki :) Mam nadzieje, ze na moim maluchu się pozna i odkryje jego wewnętrze piękno :evil_lol: .. i że tego spokoju wystarczy mu na tyle, żeby go ocenić ... :evil_lol: [quote name='AlaNowak']Pan z Hong Kongu- kamienna twarz o nic nie pyta, dokładnei maca psa, sprawdza SAM zgryz, SAM sobei ustawia psa. Patrzy na ruch. Lubi psy o mocnej kości, lubi ładne wystawianie;)[/quote] Dzięki również :) Quote
iberia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Han Sharn']Czy jest tu może ktoś wystawiający yorki i mógłby napisać coś o panu sędziującym Wyjeżdżam w nocy to może jeszcze bym zdążyła przeczytać. Interesuje mnie wszystko. :modla:[/quote] Bardzo sympatyczny Pan!!! Moja Ibi w szczeniakach szlała zrewała się z ringówki nawet nie chcciał zbytnio ładnie stać i ku mojemu zdziwieniu dostała I lokate :). Sedzia bardzo dokładnie ogląda psa maca dokładnie!!! sprawdza wszystko Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 My byłyśmy drugie w młodzieży ze sreberkiem i doskonałą, ale jestem zadowolona, bo opis mamy świetny, no i nie wiem, sędzina powiedziała, że Frania za młoda na młodzież :evil_lol: Zdarza się, nie poddajemy się, może uda nam się gdzie indziej, nie zawsze musimy BISy zgarniać :evil_lol::evil_lol: Gratulacje dla Ali za kolejne dzisiejsze zwycięstwo w Młodym Prezenterze, uwielbiam patrzeć jak biegasz po zielonych dywanach :loveu::loveu: No i dzięki za miłe słowa wszystkim, z którymi rozmawiałam :loveu::loveu: Do jutra :multi: Quote
AlaNowak Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='panienkabubu'] Gratulacje dla Ali za kolejne dzisiejsze zwycięstwo w Młodym Prezenterze, uwielbiam patrzeć jak biegasz po zielonych dywanach :loveu::loveu: [/quote] Nawet nie wiesz jak takie słowa dodają skrzydeł:D [SIZE=6]Ma ktoś zdjęcia z JH???[/SIZE] [SIZE=6]FOTKI PROSIMY[/SIZE][SIZE=3]-nie tylko z JH:D[/SIZE] Quote
Daga&Maks Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 byłam dzisiaj na wystawie :) A czy ktoś zna może wyniki z BOG V grupy? Quote
panienkabubu Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Ala - my na pewno coś mamy, daj nam się tylko odnaleźć:evil_lol: BOG II mnie interesuje :cool3: Quote
AlaNowak Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 ok, ok;) bog v: I sh II chow chow III samojed Quote
Daga&Maks Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='AlaNowak'] bog v: I sh II chow chow III samojed[/QUOTE] Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts