AlaNowak Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Oj nie wiem czym jechalismy, ale tak, autostrada. kjechalam wlutym, na wystawe do rzeszowa i spowrotem, wiec nei wiem jak jest teraz Quote
AlaNowak Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wyjedz wczesnie- lepiej byc wczesniej niz pozniej:P Quote
Nugatowa Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Nugatika']Ala autostradą? Bo znajomi cos wspominali, ze roboty drogowe :|[/quote] Na Autostradzie rzeczywiście roboty drogowe :shake:i dlatego My jechaliśmy drogą olkuską :lol: Wystawa udana, ale bardzooo męcząca, zakończona sukcesami. Troszkę za póżno wyjechaliśmy i się ciut spóżniliśmy :oops: Zakończona sukcesami ! Dziękuje za mile spędzony czas PS: Ala dziękuje za spotkanie :lol: Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 helo. czy ktoś mółby zeskanować program, ten z katalogu-o której godzinie które rasy? Bo nigdzie nie mogę znaleźć...:placz: Jeśli gdzieś jest to prooooooooooszę o link. Quote
sylrwia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Różyczka']Może być ręcznie?, bo skan i foto odpada:shake: [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wyżeł węgierski krótkowłosy [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Psy[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.poś.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ALAN Dolina Mirage[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]MADZIAR z Tałchejów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]OKI Akcezal[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.użytkowa[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]CHACHAR z Tałchejów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]FOLUSZ z Tałchejów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.champ.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ANTUAN Kievskie Kashtany[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]MIDNIGHT of Skyrocket[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Suki[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.mł.[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]ASSAI z Tałchejów[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]kl.poś. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]BOOGIE WOOGIE Kievskie Kashtany[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Vanda Banda LULU[/SIZE][/FONT][/quote] Dzięki Różyczko, licze ciągle na skan lub foto bo zależy mi na danych tych psów. bo ja taki węgierski zbieracz jestem.:razz: Może ktoś ma sprzęcik i katalog i mógłby te dwie rzeczy zgrać ze sobą :) Quote
Hania:) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Mogę Was prosić o informację? :) Tylko się nie śmiejcie, bom laik:) Nigdy nie byłam na wystawie, a Katowice mam niedaleko i namówiłam TZta, cobyśmy pojechali w niedziele na wystawę, a co:evil_lol: Tylko - jak to jest przy wejściu na wystawę zwykłych obserwatorów? Są bilety? Czy jak? Jakaś opłata? Kojarzycie może w jakich godzinach jest ta wystawa w Katowicach w niedzielę 30? I czy można tam sobie przyjść w dowolnej porze? Przepraszam Was bardzo, wyrwałam się jak Filip z konopii;), ale zawsze mi się marzyło, żeby te wszystkie piękne psiaki zobaczyć:) Poratuje mnie ktoś? Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hania ceny biletów są 6zł ulgowy, a normalny 12. Ocenianie psów zaczyna się o 10.00, oczywiście możesz przyjść wcześniej lub później jak Ci wygodnie. Koniec oceniania jest tak ok godz 16, a finały są do ok 18, ale jak chcesz możesz wyjść wcześniej. Czy ktoś mógłby napisać stawke goldenów? Z góry dzięki za odpowiedz Quote
Różyczka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Alfa i Zuzia']Jeśli gdzieś jest to prooooooooooszę o link.[/quote] [URL]http://www.zkwp.katowice.pl/PlanSedziow.pdf[/URL] [quote name='sylrwia']Dzięki Różyczko, licze ciągle na skan lub foto bo zależy mi na danych tych psów. bo ja taki węgierski zbieracz jestem.:razz: [/quote] Nie ma za co, jeśli nikt Ci tego "niezapoda" to odezwij się do mnie we wtorek [quote name='Hania:)']Tylko - jak to jest przy wejściu na wystawę zwykłych obserwatorów? Są bilety? Czy jak? Jakaś opłata? Kojarzycie może w jakich godzinach jest ta wystawa w Katowicach w niedzielę 30? I czy można tam sobie przyjść w dowolnej porze? [/quote] Tu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107711[/URL] powinny być informacje Ci potrzebne Quote
Różyczka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='go|denk@!']Czy ktoś mógłby napisać stawke goldenów? Z góry dzięki za odpowiedz[/quote] Jeśli nikt Ci nie poda to we wtorek postaram się poskanować lub fotki, bo było 110 psów Quote
Natalia:) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Czy ktoś moze wie jakie autobusy lub tramwaje jeżdżą z Dworca PKP pod Spodek. Proszę też o napisanie jakie to są przystanki, żeby nie ominąć :p Quote
majka127 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Hania, przy wejsciu kupujemy bilecik(ulgowy dla uprawnionych) i wchodzimy. Chodzimy sobie wokół różnych ringów, oglądamy , no i w niedzielę koniecznie trzeba zostać na finały ok. 16. Wtedy nam ukazują się te najpiekniejsze w wielkiej gali. Życzę miłego spędzenia czasu. Wystawa od 10. Quote
aleb Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='sylrwia']Czy moge prosić kogos o skan lub fotke katalogu a konkretnie gr VII wyżły węgierskie[/quote] Proszę bardzo ;) : [URL]http://img505.imageshack.us/img505/5624/skanuj0008tg3.jpg[/URL] [URL]http://img504.imageshack.us/img504/7468/skanuj0009ln3.jpg[/URL] Quote
Różyczka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jeśli nie masz jakiś ciężkich bagaży to najlepiej na nogach, bo jest blisko. O której przyjeżdżasz? bo możemy iść razem. Tylko, że ja ok.07:30 będę. Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Różyczka'][URL]http://www.zkwp.katowice.pl/PlanSedziow.pdf[/URL][/quote] dziekuję:Rose:, właśnie go znalazłam też.:oops: Quote
Light of Shin-Ra Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Natalia:)']Czy ktoś moze wie jakie autobusy lub tramwaje jeżdżą z Dworca PKP pod Spodek. Proszę też o napisanie jakie to są przystanki, żeby nie ominąć :p[/quote] Z dworca pod spodek to naprawdę 10 minut piechotą. Ja jechałam pociągiem w zeszłym roku i nie miałam kłopotów z trafieniem mimo, że poprzednio w Katowicach byłam wiele lat wcześniej. Za to boję się co będzie teraz bo jadę autkiem. Quote
Atena Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Nas niestety nie będzie- jak na złość kontuzja łapy, a poza tym rana alergiczna na tylniej czyli łysy placek. Eh, może do Opola się uda:shake: W każdym razie życzę wszystkim powodzenia, a dzisiejszym wystawcom gratuluje ;) Quote
Natalia:) Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Zajrzałam na mapę, wydrukowałam i się przespacerujemy :) Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Natalia:)']Czy ktoś moze wie jakie autobusy lub tramwaje jeżdżą z Dworca PKP pod Spodek. Proszę też o napisanie jakie to są przystanki, żeby nie ominąć :p[/QUOTE] Możesz jechać tramwajem nr 13 i wsiadasz pod dworcem, a wysiadasz na przystanku Katowice Rondo. Nie wiem na którą chcesz jechać, ale rozkład tego tramwaju jest tu [url]http://www.kzkgop.pl/rozklady/frame.php?kat=T13_20070521&nr=12&kier=2[/url] Ewentualnie możesz podejść na rynku(przystanek Katowice Rynek) i wsiąść do 6 i 16. Rozkłady: 6 [url]http://www.kzkgop.pl/rozklady/frame.php?kat=T06_20080315&nr=10&kier=1[/url] 16 [url]http://www.kzkgop.pl/rozklady/frame.php?kat=T16_20080315&nr=19&kier=2[/url] Quote
Kasia_i_Łukasz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pilnie poszukuję Dobrej Duszyczki z Częstochowy, która wystawia bądź jedzie w charakterze obserwatora, na wystawę w niedzielę! Sprawa dotyczy odebrania puchrka za NDSwR :cool3: Dobrą Duszyczkę proszę o wiadomość na priv :loveu: Quote
marymek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 My zaraz wyjeżdżamy, po drodze jeszcze musimy na giełdę kwiatową zjechać (:watpliwy:), poplątania ringówek dzisiejszym :multi: Quote
Talagia Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Nam sie zerwała ringówka przed samym wejściem na ring :evil_lol: No i wróciliśmy z CWC i zakończonym championatem :loveu: Quote
Light of Shin-Ra Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Czy jest tu może ktoś wystawiający yorki i mógłby napisać coś o panu sędziującym Wyjeżdżam w nocy to może jeszcze bym zdążyła przeczytać. Interesuje mnie wszystko. :modla: Quote
Kamila Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 A czy jakis dogomaniak wystawiac bedzie dogi?I czy moge liczyc na doziowe zdjecia? :lol: Bede bardzo wdzieczna :lol: Quote
Martyna_ Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Kasia_i_Łukasz']Pilnie poszukuję Dobrej Duszyczki z Częstochowy, która wystawia bądź jedzie w charakterze obserwatora, na wystawę w niedzielę! Sprawa dotyczy odebrania puchrka za NDSwR :cool3: Dobrą Duszyczkę proszę o wiadomość na priv :loveu:[/quote] Zostawiłam Ci wiadomość na gg.Napewno chętnie pomożemy :-). Quote
Recommended Posts