Różyczka Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [B][COLOR=red]POWODZENIA[/COLOR][/B] na wystawie Quote
panienkabubu Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ocenia nas sędzina :) A druga strona to ta "gorsza", o ile to możliwe, że pies ma lepszą i gorszą stronę. Blizna zaczyna puchnąć i Frania traci humor. Nie wiem co dalej, zobaczymy jutro :( Powodzenia wszystkim piątkowym wystawcom i do zobaczyska! Ja jutro na ringu 10 :-) Quote
Talagia Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja jutro też o 10 ;) Powodzenia wszystkim :evil_lol::evil_lol: Quote
Ilka21 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='panienkabubu']Ocenia nas sędzina :) A druga strona to ta "gorsza", o ile to możliwe, że pies ma lepszą i gorszą stronę. Blizna zaczyna puchnąć i Frania traci humor. Nie wiem co dalej, zobaczymy jutro :( Powodzenia wszystkim piątkowym wystawcom i do zobaczyska! Ja jutro na ringu 10 :-)[/quote] To leć jutro do weta niech może da coś przeciwko zapaleniu, bo biedactwo boli to.Trzymam kciuki za zdrówko Quote
mindgame Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 to chyba i ja przyłączę się do grona "pechowych" osób przed tą wystawą :( sucz nie dość, że ma futro fatalne, zapalenie gardła to jeszcze poczta nawaliła i nie dotarło potwierdzenie zgłoszenia. Grr... wole nie wiedzieć co jeszcze nas czeka :shake: Quote
panienkabubu Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Pech chce, że dzisiaj jestem na wystawie i dopiero popołudniu mogę iść:( Mam nadzieję, że troche się poprawi. bo inaczej jutro nas nie będzie :( buuuu ..... Ale mimo to, wszystkim dogomaniakom życzę POWODZENIA!!!!!! I samych kart na cruft's życze :-) Quote
Guest Reyes Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='panienkabubu']Pech chce, że dzisiaj jestem na wystawie i dopiero popołudniu mogę iść:( Mam nadzieję, że troche się poprawi. bo inaczej jutro nas nie będzie :( buuuu ..... Ale mimo to, wszystkim dogomaniakom życzę POWODZENIA!!!!!! I samych kart na cruft's życze :-)[/quote] Będzie dobrze, BuBu nie martw się... :multi::multi: Powodzenia Wszystkim ! Quote
panienkabubu Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Oby! Spadam do psów i do Spodka :loveu: Quote
Talagia Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja juz staram sie uspokoić poskręcane wnętrzności :diabloti::diabloti: Ostatnie poprawki i wychodzimy za 1,5 godziny :painting: Quote
gregory Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='Talagia']Ja juz staram sie uspokoić poskręcane wnętrzności :diabloti::diabloti: Ostatnie poprawki i wychodzimy za 1,5 godziny :painting:[/quote] To samo przeżywam przed każdą wystawą, niestety:diabloti: Życzę.... no właśnie czego? W wedkarstwie życzy się połamania kijów...)) a na ringu...??? żeby nie zapeszyć. Walcz o najwyższe trofeum.:lol: Quote
bila1 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 a u nas błogi spokój, kąpiel jutro:lol: jedziemy dopiero w niedzielę Quote
Bardotka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='bila1']a u nas błogi spokój, kąpiel jutro:lol: jedziemy dopiero w niedzielę[/quote] Ale Wam dobrze - my w drogę już dzisiaj ruszamy ;) Quote
Bardotka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='bila1']na 2 dni? marecek?[/quote] My najpierw do Nitry a wracając do Katowic zawitamy ;) Quote
Florka_xyz Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Wieści z Katowic Rasa : Siberian Husky BOB - Arktogea QUEEN OF NIGHT :multi::multi::multi: Quote
Monyka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Jeśli ktoś zna chociaż cząstkowe wyniki z ringu Beagle'i to bardzo proszę o podanie :):):) Quote
majka127 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 a ja życzę pozrywania ringówek, moja rasa już po ocenie. Niestety bez nas:placz: Quote
elki7 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Powodzenia wszystkim wystawiajacym zycze.My w niedzielke ale trzymamy kciuki i lapki za dogomaniakow Quote
mela2 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='bila1']a u nas błogi spokój, kąpiel jutro:lol: jedziemy dopiero w niedzielę[/quote] U nas błogi spokój,ale jak u nas będzie wystawowa gorączka , to oni już będą z dumą pucowac swoje puchary.;) Łapki oczywiście trzymamy za wszystkich. Quote
Marchewkowy Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 Ja dziś pozwiedzałam spodek ;) obecnie jestem padnięta...psiaków sporo było ale jakoś zdjęć nie miałam kiedy robić. Bubu trzymamy kciuki za Frankę. Powodzenia wszystkim! My dopiero w niedziele się wystawiamy ;) Quote
Błyskotka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 My mamy skromniutkie CWC :loveu:od sędziego z Hong Kongu :lol:. Quote
aga616 Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 [quote name='marymek']Ja poproszę o wyniki gordonów :)[/quote] PSY: młodzież ARAGON z Ojcowskiej Doliny - I, Zw.Mł.,N.JwR, BOB!!!!:multi: ASTI z Ojcowskiej Doliny - II, dosk. ALARO z Ojcowskiej Doliny - III ARSEN Kochanej Emilki - nb pośrednia ASTON MARTIN Manon Lescaut (mój Tonik:multi:)- 1, dosk., CWC otwarta BOCK Klan Basów - 1, dosk., CWC, res.CACIB championów COCHISE Misialinka - 1, dosk., CWC, CACIB SUKI młodzieży: ARUSHA z Ojcowskiej Doliny - I, dosk, Zw.Młodz. BUMBLW BEE Ares Samarkan - II GERMAN BEAUTY Shadow Dog - III pośrednia: AFRODYTA Czarno-Rude Piękności - I, dosk, CWC, res.CACIB otwarta: BESA Oleśnickie Stawy - I, dosk., CWC, CACIB Quote
Recommended Posts