Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

McDzik, przecież już o tym pisaliśmy. Szczeniaki w katowicach też dostaja katalog. :) I nie rozumiem dlaczego miałby ktoś z tego nie skorzystać. :roll:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

katik napisał(a):
McDzik, przecież już o tym pisaliśmy. Szczeniaki w katowicach też dostaja katalog. :) I nie rozumiem dlaczego miałby ktoś z tego nie skorzystać. :roll:

A faktycznie, przepraszam! Ja już tak jestem zakręcona na punkcie tej zbliżającej się wystawy, że już wszystko mi się pokręciło!
Ale znajoma prosiła, żebym jej katalog i tak kupiła, bo nie ma jej w Polsce wtedy, a chciała miec osobny ... więc i tak pewnie drugi będę musiała kupić. Ale fantastycznie, że szczeniaki za darmo mają :)

Posted

Pati1033 ja tez mam taki sam problem ze znalezieniem transportu tylko ja na niedziele a na dodatek ja mam dwa psy więc mogą mnie nie wpuścić do pociągu:cool3:

Posted

czyli obie mamy ta kiepska sytuacje... naprawde nie wiedzialam, ze na ta wystawe bedzie taki problem z chetnymi do wspolnych podrozy :(
za granice latwiej znalezc.. :)
Jesli masz male pieski to moze sie uda w pociagu... trzymam kciuki :)
a moze jeszcze sie nam uda cos wykombinowac...

Posted

a tak cichaczem zapytam.... zna ktoś może staweczkę berneńczyków? jestem bardzo ciekawa jakie mamy konkurentki :cool3:
albo może ktoś wie kiedy stawka zostanie opublikowana na stronie oddziału?:)

Posted

Nie wiem czy juz ktos o tym pisał, sledze wątek i nie widzialam, wiec pisze, ze na stronie oddziału ukazała sie wskazówka:

Proszę wziąć pod uwagę zamianę czasu z zimowego na letni (z 2:00 na 3:00) w nocy z 29 na 30 marca 2008.

-----
Z innej beczki:
Czy wiadomo może, kto sędziuje w niedziele BIS PUPPY?

Posted

mindgame napisał(a):
a tak cichaczem zapytam.... zna ktoś może staweczkę berneńczyków? jestem bardzo ciekawa jakie mamy konkurentki :cool3:
albo może ktoś wie kiedy stawka zostanie opublikowana na stronie oddziału?:)

Na szwajcarach jest mniej więcej wypisane kto jest, ale nie ma konkretnej stawki tylko po nazwach ;)

Posted

McDzik napisał(a):
Ja mam psa zgłoszonego w szczeniakach, a na potwierdzeniu jest adnotacja, że niniejszy dokument upoważnia do odebrania darmowego katalogu. Dla szczeniąt nigdy nie ma takiego przydziału.. czyżby zmiana? Mogę z tym podejść po darmowy katalog czy jednak muszę kupić? Ile to może kosztować? ile katalog kosztował rok temu, bo ja zgłaszałam wtedy sunie w otwartej, to dostałam za darmo, a jak to jest teraz?

Wystawiałam dwa razy psa w szczeniakach i z niczym takim się nie spotkałam i szczerze mówiąc o tym nie wiedziałam.:shake:

Posted

Atena napisał(a):
Wystawiałam dwa razy psa w szczeniakach i z niczym takim się nie spotkałam i szczerze mówiąc o tym nie wiedziałam.:shake:

Właśnie podobno na tej wystawie ma być przydział dla szczeniaków jakoby z okacji nominacji do Crufta, bo normalnie szczeniaki nie mają takiego przydziału - tak z tego wynika. Po co by mi taką adnotacje dołączyli na potwierdzeniu, zaraz pod spodem pisząc, że psiak w klasie szczeniąt?

Posted

Acha, w tą strone... a jakie to były wystawy te dwie? W jakim miescie? Ja wlasnie zauwazylam, ze zazwyczaj jak sie zgłasza szczeniaka, to nie ma dla niego katalogu.. W Rzeszowie w sierpniu wystawialam leonke i w Przemyślu we wrzesniu i nie było, trzeba bylo sobie samemu kupic ..

Posted

Acha, to miło wiedzieć, że są jeszcze wystawy, gdzie nie pobłaża się tak szczeniakom... Ja nie rozumiem tego systemu, czyżby za tanie były zgłoszenie szczeniąt, że nie zawsze się im przydziela katalog?

Posted

McDzik napisał(a):
Acha, to miło wiedzieć, że są jeszcze wystawy, gdzie nie pobłaża się tak szczeniakom... Ja nie rozumiem tego systemu, czyżby za tanie były zgłoszenie szczeniąt, że nie zawsze się im przydziela katalog?

No katalog kosztuje zwykle 20 zł :evil_lol: Wiec jak zgłoszenie szczeniaka kosztuje 30 zł, to nie bardzo im sie taki biznes opłaca :diabloti:
Na wystawach jak zgłaszałam ze szczeniakiem, to zawsze dostawałam katalog (Rzeszów, Kielce) :cool3:
Katowice nie dają osobnych kartoników na katalog, wiec moze nie chciało im się obcinać tych rogów z katalogiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W oddziale potem i tak katalogi leża z 3-4 lat w tył i można sobie zabrać ;)

Posted

[quote name='McDzik']Nie wiem czy juz ktos o tym pisał, sledze wątek i nie widzialam, wiec pisze, ze na stronie oddziału ukazała sie wskazówka:
Proszę wziąć pod uwagę zamianę czasu z zimowego na letni (z 2:00 na 3:00) w nocy z 29 na 30 marca 2008.

Miałem nadzieję, że ktoś zauważy :)
W przedwystawowej gorączce łatwo zapomnieć, o tak rzadkim zjawisku jak zmiana czasu, więc wolałem to napisać, żeby nie było nieprzyjemnych rozczarowań w niedzielę. Na "stary" czas zaczynamy godzinę wcześniej.

Posted

Ravk napisał(a):
W przedwystawowej gorączce łatwo zapomnieć, o tak rzadkim zjawisku jak zmiana czasu, więc wolałem to napisać, żeby nie było nieprzyjemnych rozczarowań w niedzielę. Na "stary" czas zaczynamy godzinę wcześniej.

Mc zauważyła :multi: :evil_lol:
Kurcze, ja bym nawet się nie zorientowała, tak się zabiegałam w tym wszystkim... a 30. my startujemy!

Posted

Ravk napisał(a):

Wielkie dzieki za przypomnienie!! ja w tej gorączce światecznej i przygotować kompletnie zapomniałam o czymś takim jak zmiana czasu :lol:

Posted

Talagia napisał(a):
No katalog kosztuje zwykle 20 zł :evil_lol: Wiec jak zgłoszenie szczeniaka kosztuje 30 zł, to nie bardzo im sie taki biznes opłaca :diabloti:
Na wystawach jak zgłaszałam ze szczeniakiem, to zawsze dostawałam katalog (Rzeszów, Kielce) :cool3:
Katowice nie dają osobnych kartoników na katalog, wiec moze nie chciało im się obcinać tych rogów z katalogiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W oddziale potem i tak katalogi leża z 3-4 lat w tył i można sobie zabrać ;)

No akurat na Katowice zgłoszenie szczeniaka kosztowało 50zł, więc może akurat? I tak pójdę po ten katalog :evil_lol:

Posted

Ravk napisał(a):

Chyba lepiej by bylo jakby sedziowanie zaczelo sie godzine pozniej.. czyli o godzinie 11, mysle ze duzo osob moze nie pamietac o zmianie czasu..:roll: