katik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 McDzik, przecież już o tym pisaliśmy. Szczeniaki w katowicach też dostaja katalog. :) I nie rozumiem dlaczego miałby ktoś z tego nie skorzystać. :roll: Quote
kika22 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nie wiem jak wy ale ja już się nie moge doczekac tej wystawy. Oby tylko pogoda dopisała. Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 katik napisał(a):McDzik, przecież już o tym pisaliśmy. Szczeniaki w katowicach też dostaja katalog. :) I nie rozumiem dlaczego miałby ktoś z tego nie skorzystać. :roll: A faktycznie, przepraszam! Ja już tak jestem zakręcona na punkcie tej zbliżającej się wystawy, że już wszystko mi się pokręciło! Ale znajoma prosiła, żebym jej katalog i tak kupiła, bo nie ma jej w Polsce wtedy, a chciała miec osobny ... więc i tak pewnie drugi będę musiała kupić. Ale fantastycznie, że szczeniaki za darmo mają :) Quote
Ilka21 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Pati1033 ja tez mam taki sam problem ze znalezieniem transportu tylko ja na niedziele a na dodatek ja mam dwa psy więc mogą mnie nie wpuścić do pociągu:cool3: Quote
pati1033 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 czyli obie mamy ta kiepska sytuacje... naprawde nie wiedzialam, ze na ta wystawe bedzie taki problem z chetnymi do wspolnych podrozy :( za granice latwiej znalezc.. :) Jesli masz male pieski to moze sie uda w pociagu... trzymam kciuki :) a moze jeszcze sie nam uda cos wykombinowac... Quote
mindgame Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 a tak cichaczem zapytam.... zna ktoś może staweczkę berneńczyków? jestem bardzo ciekawa jakie mamy konkurentki :cool3: albo może ktoś wie kiedy stawka zostanie opublikowana na stronie oddziału?:) Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nie wiem czy juz ktos o tym pisał, sledze wątek i nie widzialam, wiec pisze, ze na stronie oddziału ukazała sie wskazówka: Proszę wziąć pod uwagę zamianę czasu z zimowego na letni (z 2:00 na 3:00) w nocy z 29 na 30 marca 2008. ----- Z innej beczki: Czy wiadomo może, kto sędziuje w niedziele BIS PUPPY? Quote
Atena Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 mindgame napisał(a):a tak cichaczem zapytam.... zna ktoś może staweczkę berneńczyków? jestem bardzo ciekawa jakie mamy konkurentki :cool3: albo może ktoś wie kiedy stawka zostanie opublikowana na stronie oddziału?:) Na szwajcarach jest mniej więcej wypisane kto jest, ale nie ma konkretnej stawki tylko po nazwach ;) Quote
Atena Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 McDzik napisał(a):Ja mam psa zgłoszonego w szczeniakach, a na potwierdzeniu jest adnotacja, że niniejszy dokument upoważnia do odebrania darmowego katalogu. Dla szczeniąt nigdy nie ma takiego przydziału.. czyżby zmiana? Mogę z tym podejść po darmowy katalog czy jednak muszę kupić? Ile to może kosztować? ile katalog kosztował rok temu, bo ja zgłaszałam wtedy sunie w otwartej, to dostałam za darmo, a jak to jest teraz? Wystawiałam dwa razy psa w szczeniakach i z niczym takim się nie spotkałam i szczerze mówiąc o tym nie wiedziałam.:shake: Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Atena napisał(a):Wystawiałam dwa razy psa w szczeniakach i z niczym takim się nie spotkałam i szczerze mówiąc o tym nie wiedziałam.:shake: Właśnie podobno na tej wystawie ma być przydział dla szczeniaków jakoby z okacji nominacji do Crufta, bo normalnie szczeniaki nie mają takiego przydziału - tak z tego wynika. Po co by mi taką adnotacje dołączyli na potwierdzeniu, zaraz pod spodem pisząc, że psiak w klasie szczeniąt? Quote
Atena Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nie wiem czy się zrozumiałyśmy, ale ja zawsze dostawałam katalog. A tam, to dobrze ^^ Nie będziesz musiała kupować katalogu :P Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Acha, w tą strone... a jakie to były wystawy te dwie? W jakim miescie? Ja wlasnie zauwazylam, ze zazwyczaj jak sie zgłasza szczeniaka, to nie ma dla niego katalogu.. W Rzeszowie w sierpniu wystawialam leonke i w Przemyślu we wrzesniu i nie było, trzeba bylo sobie samemu kupic .. Quote
Atena Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 We Wrocławiu, wybierałam się też do Legnicy ale nie wyszło, no i na Słowacji, ale to już inna bajka. Quote
McDzik Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Acha, to miło wiedzieć, że są jeszcze wystawy, gdzie nie pobłaża się tak szczeniakom... Ja nie rozumiem tego systemu, czyżby za tanie były zgłoszenie szczeniąt, że nie zawsze się im przydziela katalog? Quote
Talagia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 McDzik napisał(a):Acha, to miło wiedzieć, że są jeszcze wystawy, gdzie nie pobłaża się tak szczeniakom... Ja nie rozumiem tego systemu, czyżby za tanie były zgłoszenie szczeniąt, że nie zawsze się im przydziela katalog? No katalog kosztuje zwykle 20 zł :evil_lol: Wiec jak zgłoszenie szczeniaka kosztuje 30 zł, to nie bardzo im sie taki biznes opłaca :diabloti: Na wystawach jak zgłaszałam ze szczeniakiem, to zawsze dostawałam katalog (Rzeszów, Kielce) :cool3: Katowice nie dają osobnych kartoników na katalog, wiec moze nie chciało im się obcinać tych rogów z katalogiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W oddziale potem i tak katalogi leża z 3-4 lat w tył i można sobie zabrać ;) Quote
Ravk Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [quote name='McDzik']Nie wiem czy juz ktos o tym pisał, sledze wątek i nie widzialam, wiec pisze, ze na stronie oddziału ukazała sie wskazówka: Proszę wziąć pod uwagę zamianę czasu z zimowego na letni (z 2:00 na 3:00) w nocy z 29 na 30 marca 2008. Miałem nadzieję, że ktoś zauważy :) W przedwystawowej gorączce łatwo zapomnieć, o tak rzadkim zjawisku jak zmiana czasu, więc wolałem to napisać, żeby nie było nieprzyjemnych rozczarowań w niedzielę. Na "stary" czas zaczynamy godzinę wcześniej. Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ravk napisał(a):Miałem nadzieję, że ktoś zauważy :) W przedwystawowej gorączce łatwo zapomnieć, o tak rzadkim zjawisku jak zmiana czasu, więc wolałem to napisać, żeby nie było nieprzyjemnych rozczarowań w niedzielę. Na "stary" czas zaczynamy godzinę wcześniej. Mc zauważyła :multi: :evil_lol: Kurcze, ja bym nawet się nie zorientowała, tak się zabiegałam w tym wszystkim... a 30. my startujemy! Quote
Musiałek Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ravk napisał(a):Miałem nadzieję, że ktoś zauważy :) W przedwystawowej gorączce łatwo zapomnieć, o tak rzadkim zjawisku jak zmiana czasu, więc wolałem to napisać, żeby nie było nieprzyjemnych rozczarowań w niedzielę. Na "stary" czas zaczynamy godzinę wcześniej. Wielkie dzieki za przypomnienie!! ja w tej gorączce światecznej i przygotować kompletnie zapomniałam o czymś takim jak zmiana czasu :lol: Quote
panienkabubu Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Kto z Was wystawia Juck Russell Terriery albo Staffordshire Bull Terriery? Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Talagia napisał(a):No katalog kosztuje zwykle 20 zł :evil_lol: Wiec jak zgłoszenie szczeniaka kosztuje 30 zł, to nie bardzo im sie taki biznes opłaca :diabloti: Na wystawach jak zgłaszałam ze szczeniakiem, to zawsze dostawałam katalog (Rzeszów, Kielce) :cool3: Katowice nie dają osobnych kartoników na katalog, wiec moze nie chciało im się obcinać tych rogów z katalogiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: W oddziale potem i tak katalogi leża z 3-4 lat w tył i można sobie zabrać ;) No akurat na Katowice zgłoszenie szczeniaka kosztowało 50zł, więc może akurat? I tak pójdę po ten katalog :evil_lol: Quote
aleb Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Proszę powiedzcie mi na którym ringu będą Beagle? Nie otwiera mi się plan sędziowania :roll: Quote
aleb Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 McDzik napisał(a):Ring 3, godzina 11:30 :) piątek Dziękuję :) Nie wiem dlaczego mi się nie otwiera ten plan... Quote
McDzik Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Mi też się kiedyś pliki pdf nie otwierały w ogóle, to się okazało, że nie taki WinRar czy coś takiego... i musiałam nową wersje instalować. Quote
flashka-g Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Ravk napisał(a):Miałem nadzieję, że ktoś zauważy :) W przedwystawowej gorączce łatwo zapomnieć, o tak rzadkim zjawisku jak zmiana czasu, więc wolałem to napisać, żeby nie było nieprzyjemnych rozczarowań w niedzielę. Na "stary" czas zaczynamy godzinę wcześniej. Chyba lepiej by bylo jakby sedziowanie zaczelo sie godzine pozniej.. czyli o godzinie 11, mysle ze duzo osob moze nie pamietac o zmianie czasu..:roll: Quote
Recommended Posts