AlaNowak Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Łaaa... zaraz posikam się ze śmiechu. Znajoma była w moim imieniu prosić o zmianę klasy z powodu opisywanego ileś tam stron dalej i... katowicki ZK mowi, ze dzwonil do wszystkich osob, ktore zglosily psa do kl. championow czy uzytkowej a nie doslaly certyfikatu. No myslalam, ze walne ze smiechu a jednoczesnie zlosci jak mozna tak klamac w zywe oczy, bo jesli juz nawet jestem tymczasowo niedostepna to przychodza mi smsem numery, ktore dzwonily, a ja pozniej po kolei oddzwaniam, wiec niemozliwoscia bylo, ze probowali sie ze mna skontaktowac pomimo tego, ze podalam nr tel:D bajka Quote
otka123 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 hmm, do mnie dzwonili :diabloti:, co prawda nie w sprawie championatu a innej nieścisłości Quote
musia Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ala , sama dzwoniłam do kilku osób by wyjaśnić niektóre rzeczy, sama też np szukałam telefonów iluś osob , by Kasia z sekretariatu wyjaśniła inne sprawy mogę potwierdzić - dzwoniono Quote
Love-Wab Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Ja na 100% będę w niedziele i na 90% w piątek i w sobote Quote
Evni Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 irlandów też jest sporo - 24. Także będzie z kim powalczyć :) :diabloti: Quote
AlaNowak Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 McDzik napisał(a):AlaNowak, może dzwonili na domowy ? :D A skąd mieliby, skoro podawałam tylko komórke... Quote
AlaNowak Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 musia napisał(a):Ala , sama dzwoniłam do kilku osób by wyjaśnić niektóre rzeczy, sama też np szukałam telefonów iluś osob , by Kasia z sekretariatu wyjaśniła inne sprawy mogę potwierdzić - dzwoniono No to w takim razie zostaliśmy pominięci, z czego bardzo nam przykro. Quote
Karmi Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 musia napisał(a):Ala , sama dzwoniłam do kilku osób by wyjaśnić niektóre rzeczy, sama też np szukałam telefonów iluś osob , by Kasia z sekretariatu wyjaśniła inne sprawy mogę potwierdzić - dzwoniono Do mnie dzwoniono. Wyjaśniłam. Dosłałam. Jest ok. Dziękuje :loveu: Quote
McDzik Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 AlaNowak napisał(a):A skąd mieliby, skoro podawałam tylko komórke... No to chyba, że tak.. Quote
arima Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A kto wkoncu sędziuje leonbergery- Pani Rogowska czy Pani Molinari Carla???? Quote
Ravk Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 AlaNowak napisał(a):Łaaa... zaraz posikam się ze śmiechu. Znajoma była w moim imieniu prosić o zmianę klasy z powodu opisywanego ileś tam stron dalej i... katowicki ZK mowi, ze dzwonil do wszystkich osob, ktore zglosily psa do kl. championow czy uzytkowej a nie doslaly certyfikatu. No myslalam, ze walne ze smiechu a jednoczesnie zlosci jak mozna tak klamac w zywe oczy, bo jesli juz nawet jestem tymczasowo niedostepna to przychodza mi smsem numery, ktore dzwonily, a ja pozniej po kolei oddzwaniam, wiec niemozliwoscia bylo, ze probowali sie ze mna skontaktowac pomimo tego, ze podalam nr tel:D bajka Akurat byłem przy rozmowie Twoich znajomych w biurze Oddziału. Dostarczanie Championatu kiedy katalog już jest w drukarni to trochę za późno. To, że panie z biura dzwoniły setki razy do różnych ludzi jest faktem niezaprzeczalnym. Patrz powyższe posty. Niektórzy potrafią to docenić i tym osobom DZIĘKUJEMY:Rose:. A propos bajek... proponuję nie opowiadać ich na tym forum. Do zgłoszenia był dołączony tylko rodowód :mad:. Quote
AlaNowak Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 NIe znasz sprawy, nie wiesz o co mi chodzi, więc nie wypowiadaj się, że jest już za pźno, bo może dałoby się coś jeszcze zmienić, a propozycja spróbowania padła z ust Państwa, którzy jechali do ZK i powiedzieli, że może uda im się jescze coś załatwić. A z niedojściem championatu to mieli taką sama sprawe... doszlo zgloszenie bez certyfikatu uzytkowosci... chociaz zalaczali.To chyb acos jednak z ta wasza strona bylo nie tak, jezeli zaalczane dokumenty nei przychadza... A dla mnei sparawa jest jasna- nikt nie dzwonil, wiec jednak nie w strone wszystkich zrobiliscie uklon i zadzwoniliscie... Quote
Ravk Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 AlaNowak napisał(a):NIe znasz sprawy, nie wiesz o co mi chodzi, więc nie wypowiadaj się, że jest już za pźno, bo może dałoby się coś jeszcze zmienić, a propozycja spróbowania padła z ust Państwa, którzy jechali do ZK i powiedzieli, że może uda im się jescze coś załatwić. A z niedojściem championatu to mieli taką sama sprawe... doszlo zgloszenie bez certyfikatu uzytkowosci... chociaz zalaczali.To chyb acos jednak z ta wasza strona bylo nie tak, jezeli zaalczane dokumenty nei przychadza... A dla mnei sparawa jest jasna- nikt nie dzwonil, wiec jednak nie w strone wszystkich zrobiliscie uklon i zadzwoniliscie... Niestety znam sprawę... podobnie jak wiele innych spraw "reklamacyjnych". Wolałbym, żeby ich nie było. Dziwnym trafem setki załączników: rodowodów, championatów i certyfikatów użytkowości dotarło... a Twój się uparł żeby nie dotrzeć... i telefon nie chciał się odebrać sam... :shake: Co można zrobić z takim pechem? :thinkerg: Najprościej przerzucić winę na organizatorów... Quote
AlaNowak Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 BO telefonu po prostu nei było. A co by zrobili organizatorzy, jesli ktos nie mialby telefonu lub by go nie podal? jesli zalezaloby wam na kliencie, ktorym niewtpliwie jest wystawca- nawet gdyby nie odbieral telefonu- napisalibyscie mu w meilu zwrotnym, ze nie zostal dolaczony certyfikat. A swoja droga zastanawiam sie, ze bardzo preznie dziala i wypowiada sie ZK w katowicach w momencie, gdy nie mozna czegos na pewno udowodnic, a gdy wystawcy psow cieplolubnych skarza sie na lodowisko- milcza jak grob... Quote
AlaNowak Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Oh, przepraszam, wypowiedziales/las sie raz w spopsob jak zwykle lekcewazacy wlascicieli innych ras tekstami, że "musza się dostaosować" jakby to husky nei mogły się dostosować... Quote
Ravk Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 AlaNowak napisał(a):Oh, przepraszam, wypowiedziales/las sie raz w spopsob jak zwykle lekcewazacy wlascicieli innych ras tekstami, że "musza się dostaosować" jakby to husky nei mogły się dostosować... Nie lekceważę żadnej z ras mojej ulubionej, bardzo różnorodnej grupy V, a jak zapewne wiesz nie da się wszystkich zadowolić. PS. Nie wypowiadam się jako Oddział Katowice - zamieszczone tu słowa są moimi prywatnymi opiniami. Quote
panienkabubu Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Myślę, że ta rozmowa i tak nie ma rozwiązania, stało się i się nie odstanie, dlatego pozwólmy śledzić wątek na temat wystawy, a jak macie jakieś "problemy", to na PW... Quote
Ravk Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 panienkabubu napisał(a):Myślę, że ta rozmowa i tak nie ma rozwiązania, stało się i się nie odstanie, dlatego pozwólmy śledzić wątek na temat wystawy, a jak macie jakieś "problemy", to na PW... Masz całkowitą rację Quote
Ravk Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Informacja z ZG ZKwP: "Dokonano zmiany w zasadach sędziowania na wystawach spanieli angielskich i amerykańskich. Decyzją Plenum ZG z dnia 1.03.2008 spaniele angielskie i amerykańskie są sędziowane wszystkie umaszczenia razem." Quote
flashka-g Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='Ravk']Informacja z ZG ZKwP: "Dokonano zmiany w zasadach sędziowania na wystawach spanieli angielskich i amerykańskich. Decyzją Plenum ZG z dnia 1.03.2008 spaniele angielskie i amerykańskie są sędziowane wszystkie umaszczenia razem." moze w koncu niektore oddzialy nie beda mialy problemow z oznaczeniem kolorow;) Quote
aleb Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Kurcze, w ogóle nie otwiera mi się plan sędziowania :shake: Czy u was też tak jest? Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 arima napisał(a):A kto wkoncu sędziuje leonbergery- Pani Rogowska czy Pani Molinari Carla???? Molinari Carla, planowo o 10:45 :) Będziecie? :) Quote
McDzik Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 aleb napisał(a):Kurcze, w ogóle nie otwiera mi się plan sędziowania :shake: Czy u was też tak jest? U mnie normalnie, co sprawdzić? Quote
aleb Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 McDzik napisał(a):U mnie normalnie, co sprawdzić? Będę wdzięczna :modla: Labradory i Beagle Quote
Recommended Posts