Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli numer zgloszenia odpowiada liczbie zgloszen to wcale nie dziwie sie ze przedluzyli... ja zglaszalam wczoraj i mam numery zgloszen : 1864 i 1863....
Jak dla mnie ten termin jest za wczesnie... ja nawet nie wiem czy mi psy odrosna do tego czasu... :(

Posted

Ravk napisał(a):
Termin przyjmowania zgłoszeń na CACIB Katowice 2008 został przedłużony do 25.01.2008

Czyli pod uwagę będzie brana opłata jako II termin, tzn. 150 zł, tak?

Posted

Talagia napisał(a):
Będziemy we wszystkie dni :diabloti: Piatek wystawiam dwa kundelki, a cała sobote i niedziele latam z aparatem :multi::multi:

Ja tak samo, będę przez 3 dni. Tylko czy w sobotę i niedzielę będę mogła przyjść ze zgłoszonym na piątek psem? (nie mam z kim zostawić małej :shake:)

Posted

katik napisał(a):
Ja tak samo, będę przez 3 dni. Tylko czy w sobotę i niedzielę będę mogła przyjść ze zgłoszonym na piątek psem? (nie mam z kim zostawić małej :shake:)

Raczej tak ;)

Posted

mindgame- przypomnij mi jak twoja suczka sie nazywa? Kiedyś pytałam, ale zapomniałam, a tak to sobie zapisze i będę Wam kibicować :).

EDIT: Tak myślę, myślę, przypomnieć sobie nie mogę i tylko ten przydomek... z Góralskiej?

Posted

Niom :) dokładnie tak :) Jodie z Góralskiej, chyba spotkałyśmy się w Chorzowie?
Jodie kończy 2 latka 30marca ale stwierdziłam, że jeszcze wystawie ją w pośredniej :cool3:

Posted

Tak, właśnie! Pamiętam! Jodie wtedy wygrała w młodzieży.
Tyle wtedy osób poznałam, tyle psów, że sama już się gubię:lol:.
Roxy 6 dni temu skończyła dwa lata i cóż, koniec sielanki:cool3:.

Posted

Atena napisał(a):
Witam,
My również będziemy w Katowicach :), Berneńczyki, suki, klasa Otwarta.
Pierwszy raz w tej klasie i już sie boję ;).

Pozdrawiam,
Aneta

Nie bój się, przynajmniej już masz pieska obytego z ringiem.. a mój Arni zaliczy tam debiut i to będzie jak skok z wysokości do głębokiej wody od razu, bo wystawa zapowiada się na ogromną, podobno nie ma limitu psów nawet! Będzie nas od metra!

Posted

czy ktos pamieta czy rok temu na wystawie w katowicach byly do sprzedania produkty manmata? jesli tak to jak te rzeczy na wystawie wychodza cenowo w porownaniu z cenami ze sklepow internetowych?

Posted

iberia napisał(a):
A termin przyjmowania zgłoszeń znowu przedłużony do 31 stycznia. Ciekawe dlaczego??

tak na chłopski rozum: bo mało zwierzy zostało zgłoszonych;)

Posted

aga616 napisał(a):
tak na chłopski rozum: bo mało zwierzy zostało zgłoszonych;)

Zwierzy zgłoszonych zostało sporo i to w pierwszym terminie :) więc na luzie możemy dać szansę spóźnialskim ;)