Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
A czy ktoś z okolic Stalowej Woli, Rzeszowa, wybiera się w niedzielę i miałby 1 miejsce wolne?
Mam straszną ochotę pojechać :p

CHYBA ja bym miała. Bo jedziemy na 90%. Znaczy na chwilę obecną nie ma przeszkód żebyś my jechali, chęci i fundusze są ;-) Ale czasu jest jeszcze troszeczkę, mamy szczeniaka którego będę rejestrować dopiero od nowego roku i pewnie od razu zgłoszę go na Katowice (50zł, jejku normalnie jak za dorosłego psa :roll:)..

Posted

[quote name='Błyskotka']Czyli jak jest z tym płaceniem ? Jak zgłoszę w pierwszym terminie to mogę zapłacić do 27.03 te 120 zł czy do 11.01 ?
Przypominamy, że I termin przyjmowania zgłoszeń na
XIII Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych Katowice 2008
upływa 11.01.2008.
Zgłoszenia nadesłane do tego terminu są objęte obniżoną opłatą.

- to ze strony oddziału.

Posted

McDzik napisał(a):
CHYBA ja bym miała. Bo jedziemy na 90%. Znaczy na chwilę obecną nie ma przeszkód żebyś my jechali, chęci i fundusze są ;-) Ale czasu jest jeszcze troszeczkę, mamy szczeniaka którego będę rejestrować dopiero od nowego roku i pewnie od razu zgłoszę go na Katowice (50zł, jejku normalnie jak za dorosłego psa :roll:)..

Dzięki, wobec tego skontaktuje się po nowym roku :p.

Posted

[quote name='panienkabubu']Przypominamy, że I termin przyjmowania zgłoszeń na
XIII Międzynarodową Wystawę Psów Rasowych Katowice 2008
upływa 11.01.2008.
Zgłoszenia nadesłane do tego terminu są objęte obniżoną opłatą.

- to ze strony oddziału.
No to trochę mnie to ratuje bo mam strasznie dużo wydatków w styczniu.

Posted

panienkabubu napisał(a):
tzn. ja to rozumiem tak, że po 11.01 są większe opłaty :)

Zgłoszenie wysłane przed 11.01.2008 jest objęte opłatą 120zł, a zapłacić można później (do 27.03.2008 ), zgłoszenia wysłane od 12.01 do 18.01.2008 kosztują 150zł (opłacone do 27.03.2008 ). Opłacane po 27.03.2008 - 180 zł.
Jaśniej już chyba wytłumaczyc nie można ;)

Posted

Ravk napisał(a):
Zgłoszenie wysłane przed 11.01.2008 jest objęte opłatą 120zł, a zapłacić można później (do 27.03.2008), zgłoszenia wysłane od 12.01 do 18.01.2008 kosztują 150zł (opłacone do 27.03.2008). Opłacane po 27.03.2008 - 180 zł.
Jaśniej już chyba wytłumaczyc nie można ;)

Aha, myślałam, ze jest podobnie jak w innych oddziałach, że opłaty do tego dnia są takie, a po tym dniu są wyższe ;) Sorki za wprowadzenie zamieszania :lol:

Posted

O wysokości opłaty decyduje termin przysłania zgłoszenia. W przypadku listu - data stempla pocztowego. OPŁATY
I termin
11.01.08
II termin
18.01.08
Dotyczy opłat wniesionych do 27.03.2008; później opłata wynosi 180 zł za każdego psa.

Wg mnie opłacać można do 27.03.2007r. - za psa zgłoszonego w I terminie 120 a w II terminie 150.

Posted

[quote name='AnkaW']O wysokości opłaty decyduje termin przysłania zgłoszenia. Wg mnie opłacać można do 27.03.2007r. - za psa zgłoszonego w I terminie 120 a w II terminie 150.

Dokładnie tak :) .

• 3 weeks later...
Posted

Informacja, która zapewne zainteresuje właścicieli ON. Ring dla ON na dotychczasowych wystawach znajdował się na lodowisku. Tym razem, na wystawie w 2008, ma być na sali gimnastycznej.
A jakie rasy zostały uznane za zimnolubne i pójdą na lodowisko to się okaże wkrótce... ;)

Posted

a gdzie to jest napisane gdzie które rasy będą wystawiane? nie moge znalezc na stronie oddziału. Cieszyłabym się bardzo gdybyśmy się wystawiały w niższych temperaturach...

Posted

Nugatika napisał(a):
myslicie ze jak wysle zgłoszenie po świetach to jeszcze nas przyjmą?

Przyjmą przyjmą... tylko zrób to przed 11.01.2008 - będzie taniej.

Posted

"matrix" napisał(a):
szkoda, że charty wyrzycili z sali gimnastycznej, było tam zawsze przyjemnie i w miarę spokojnie ...

"wyrzucili" prawdopodobnie na płytę główną :mdrmed: