Tweety Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 dla Nikuni nadal brak domku, telefonów, czegokolwiek:-( A Puchatek nawet nie dojedzie do Krakowa, bo od niedzieli będzie mieszkał w Warszawie. Znalazłam mu domek na miau, "przeczołgałam" domek przez ankietę adopcyjną, teraz czeka na wizytę ale to raczej formalność, bo i rekomendacje jak najlepsze:loveu: Quote
BeataSabra Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Tweety napisał(a):dla Nikuni nadal brak domku, telefonów, czegokolwiek:-( A Puchatek nawet nie dojedzie do Krakowa, bo od niedzieli będzie mieszkał w Warszawie. Znalazłam mu domek na miau, "przeczołgałam" domek przez ankietę adopcyjną, teraz czeka na wizytę ale to raczej formalność, bo i rekomendacje jak najlepsze:loveu: Bardzo się ciesze że Puchatek ma domek. Nikusia dziewczynko co to ma znaczyć ??? Do domku siooo. Przecież Simba Ci ustąpiła pierwszeństwo...... Quote
Tweety Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 BeataSabra napisał(a): Nikusia dziewczynko co to ma znaczyć ??? Do domku siooo. Przecież Simba Ci ustąpiła pierwszeństwo...... no właśnie i mimo to nikt nie chce ślicznej panniczki:shake: Quote
BeataSabra Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nikusia myszko sioooo do nowego domku. Cioteczko wysłałaś mi tekst do ogłoszenia?? Chyba nie podał adresu email Quote
Tweety Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Beatka, daj ten adres, bo nie mam:shake: Quote
Tweety Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Dlaczego nikt nie chce pięknej Nikusi??? Jak ja ją później oddam, jak jest u mnie już tyle czasu (7 m-cy)??:shake: To tak jakbym oddała swojego kota. Nie może u mnie zostać, bo to jest miejsce tymczasowe Quote
Patsi Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nikusia musi znaleźć dom, to wspaniała kotka:loveu: A może warto zrobić ogłoszenia ze zdjęciem w krakowskich lecznicach? Quote
fona Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Nikusiu, niech ten domek Cie znajdzie. I niech bedzie to najlepszy domek, nie taki, jaki wybralam dla Pisi Gągoliny :placz::placz: Quote
Tweety Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Gem obiecał, że pomoże mi powystawiać ogłoszenia w sieci, bo są tylko właściwie w trzech miejscach. Mam nadzieję, że nie będą dzwonić tylko ci co chcą kota na prezent pod choinkę a na drugi dzień zafundują mu kopa na dwór, bo prezent chybiony:mad: Quote
fona Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Faktycznie trzeba sie wziac ostro do szukania. Tweety, moge poprosic moja Ole od plakacikow, zeby zrobila takie ogloszenie w formie maila i puscimy w swiat. Malutek znalazl dom w jeden dzien po akcji mailingowej Oli - takie ogloszenie rzuca sie w oczy, bo jest profesjonalne graficznie. I plakacik tez moglaby zrobic. Co Ty na to? Quote
Tweety Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 fona napisał(a):Faktycznie trzeba sie wziac ostro do szukania. Tweety, moge poprosic moja Ole od plakacikow, zeby zrobila takie ogloszenie w formie maila i puscimy w swiat. Malutek znalazl dom w jeden dzien po akcji mailingowej Oli - takie ogloszenie rzuca sie w oczy, bo jest profesjonalne graficznie. I plakacik tez moglaby zrobic. Co Ty na to? każda pomoc na wagę złota:loveu: wielkie dzięki! Quote
fona Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 to poprosze o tekst, kontakt i foty w dobrej rozdzielczosci mailem - na wtorek :) Quote
Gem Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='fona']to poprosze o tekst, kontakt i foty w dobrej rozdzielczosci mailem - na wtorek :) Proszę bardzo: Śliczna, skośnooka, półroczna koteczka Nika szuka dla siebie domu, w którym będzie kochana i rozpieszczana. Jest bardzo wesoła, rozmruczana i skora do zabaw. Została dwukrotnie zaszczepiona i odrobaczona. Przewidziane jest podpisanie umowy adopcyjnej. Tel. kontaktowy: 505 052 892 Zdjęcie Niki: Poprosiłem Ewelinkę o zrobienie ogłoszeń. Zgodziła się :) Napisze tu później, gdzie je zamieściła, żeby nie było dubli. Quote
elzak3 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nika szuka tymczasu czy stałego domu? A co to za kot taki bury z dłuższa sierścia? Quote
Gem Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 elzak3 napisał(a):Nika szuka tymczasu czy stałego domu? A co to za kot taki bury z dłuższa sierścia? Niki szuka domu stałego. Quote
Tweety Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 elzak3 napisał(a):Nika szuka tymczasu czy stałego domu? A co to za kot taki bury z dłuższa sierścia? Puchatek już ma dom, jeszcze tylko Nikusia potrzebuje swojego stałego i KOCHAJĄCEGO domu. Quote
BeataSabra Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Tweety napisał(a):Puchatek już ma dom, jeszcze tylko Nikusia potrzebuje swojego stałego i KOCHAJĄCEGO domu. Nikusia co jeszcze robisz u cioteczki?? Nikusia pakuj plecaczek i brykaj do nowego domku....... Quote
BeataSabra Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Cioteczko ogłoszenia papierowe wiszą na razie w 3 miejscach. Quote
Tweety Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 No i cisza, wszystkie w koło znajdują domy tylko mojej Nikusi nikt nie chce:-( Quote
fona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 pomylilam watki, tu mialo byc: A moze NIkusia by swoj plecaczek juz spakowala? Tweety, no wez, kolejnosc jest ustalona, najpier Niki, dopieropotem Makumba, a ja juz jej nie chce, ona jest taka... słodka... NIKI nie wygoopiaj sie! Quote
BeataSabra Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Cioteczko wiem że ona mój plecaczek kocha zawszeeeeeee tam się pcha.... Ale ona do mnie jechać nie może bo szuka super domek..... A u mnie teraz kociarnia. Nikusia maluszku pakuj się i brykaj do nowego domku...... Quote
Tweety Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Czy ktoś mógłby zabrać ode mnie tego kota, który próbuje przeskoczyć sam siebie i urządza jakąś demolkę w drugim pokoju?:mad:;) Aż się boje tam zajrzeć. A tak w ogóle to Nikulka jest grzeczniutka, bo na zmianę z wojowaniem ciumka nadal ciotkę Sonię:crazyeye: Więc jest to jeszcze maleńki kotecek;) Quote
Tweety Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 hej, hej Nikusiowy domku, gdzie jesteś?? Quote
Tweety Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 fona napisał(a):Tweety, strzel fotkę! chyba, cholera, w locie:mad: Jak nie śpi to gania jak pomyleniec, huśta się na drzwiach harmonijkowych i wisi na framugach. Ale to wszystko krótko trwa i nie bardzo nadaje się do pokazania:evil_lol: kto weźmie takiego hultaja? Quote
Recommended Posts