Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dla Nikuni nadal brak domku, telefonów, czegokolwiek:-(
A Puchatek nawet nie dojedzie do Krakowa, bo od niedzieli będzie mieszkał w Warszawie. Znalazłam mu domek na miau, "przeczołgałam" domek przez ankietę adopcyjną, teraz czeka na wizytę ale to raczej formalność, bo i rekomendacje jak najlepsze:loveu:

• Replies 639
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tweety napisał(a):
dla Nikuni nadal brak domku, telefonów, czegokolwiek:-(
A Puchatek nawet nie dojedzie do Krakowa, bo od niedzieli będzie mieszkał w Warszawie. Znalazłam mu domek na miau, "przeczołgałam" domek przez ankietę adopcyjną, teraz czeka na wizytę ale to raczej formalność, bo i rekomendacje jak najlepsze:loveu:

Bardzo się ciesze że Puchatek ma domek.

Nikusia dziewczynko co to ma znaczyć ???

Do domku siooo.

Przecież Simba Ci ustąpiła pierwszeństwo......

Posted

BeataSabra napisał(a):

Nikusia dziewczynko co to ma znaczyć ???

Do domku siooo.

Przecież Simba Ci ustąpiła pierwszeństwo......

no właśnie i mimo to nikt nie chce ślicznej panniczki:shake:

Posted

Dlaczego nikt nie chce pięknej Nikusi??? Jak ja ją później oddam, jak jest u mnie już tyle czasu (7 m-cy)??:shake: To tak jakbym oddała swojego kota. Nie może u mnie zostać, bo to jest miejsce tymczasowe

Posted

Gem obiecał, że pomoże mi powystawiać ogłoszenia w sieci, bo są tylko właściwie w trzech miejscach. Mam nadzieję, że nie będą dzwonić tylko ci co chcą kota na prezent pod choinkę a na drugi dzień zafundują mu kopa na dwór, bo prezent chybiony:mad:

Posted

Faktycznie trzeba sie wziac ostro do szukania.
Tweety, moge poprosic moja Ole od plakacikow, zeby zrobila takie ogloszenie w formie maila i puscimy w swiat. Malutek znalazl dom w jeden dzien po akcji mailingowej Oli - takie ogloszenie rzuca sie w oczy, bo jest profesjonalne graficznie. I plakacik tez moglaby zrobic. Co Ty na to?

Posted

fona napisał(a):
Faktycznie trzeba sie wziac ostro do szukania.
Tweety, moge poprosic moja Ole od plakacikow, zeby zrobila takie ogloszenie w formie maila i puscimy w swiat. Malutek znalazl dom w jeden dzien po akcji mailingowej Oli - takie ogloszenie rzuca sie w oczy, bo jest profesjonalne graficznie. I plakacik tez moglaby zrobic. Co Ty na to?

każda pomoc na wagę złota:loveu: wielkie dzięki!

Posted

[quote name='fona']to poprosze o tekst, kontakt i foty w dobrej rozdzielczosci mailem - na wtorek :)
Proszę bardzo:

Śliczna, skośnooka, półroczna koteczka Nika szuka dla siebie domu, w którym będzie kochana i rozpieszczana. Jest bardzo wesoła, rozmruczana i skora do zabaw. Została dwukrotnie zaszczepiona i odrobaczona. Przewidziane jest podpisanie umowy adopcyjnej. Tel. kontaktowy: 505 052 892

Zdjęcie Niki:

Poprosiłem Ewelinkę o zrobienie ogłoszeń. Zgodziła się :) Napisze tu później, gdzie je zamieściła, żeby nie było dubli.

Posted

elzak3 napisał(a):
Nika szuka tymczasu czy stałego domu?
A co to za kot taki bury z dłuższa sierścia?

Puchatek już ma dom, jeszcze tylko Nikusia potrzebuje swojego stałego i KOCHAJĄCEGO domu.

Posted

Tweety napisał(a):
Puchatek już ma dom, jeszcze tylko Nikusia potrzebuje swojego stałego i KOCHAJĄCEGO domu.

Nikusia co jeszcze robisz u cioteczki??

Nikusia pakuj plecaczek i brykaj do nowego domku.......

Posted

pomylilam watki, tu mialo byc:

A moze NIkusia by swoj plecaczek juz spakowala?

Tweety, no wez, kolejnosc jest ustalona, najpier Niki, dopieropotem Makumba, a ja juz jej nie chce, ona jest taka... słodka...

NIKI nie wygoopiaj sie!

Posted

Cioteczko wiem że ona mój plecaczek kocha zawszeeeeeee tam się pcha....
Ale ona do mnie jechać nie może bo szuka super domek.....
A u mnie teraz kociarnia.

Nikusia maluszku pakuj się i brykaj do nowego domku......

Posted

Czy ktoś mógłby zabrać ode mnie tego kota, który próbuje przeskoczyć sam siebie i urządza jakąś demolkę w drugim pokoju?:mad:;) Aż się boje tam zajrzeć.

A tak w ogóle to Nikulka jest grzeczniutka, bo na zmianę z wojowaniem ciumka nadal ciotkę Sonię:crazyeye: Więc jest to jeszcze maleńki kotecek;)

Posted

fona napisał(a):
Tweety, strzel fotkę!

chyba, cholera, w locie:mad: Jak nie śpi to gania jak pomyleniec, huśta się na drzwiach harmonijkowych i wisi na framugach. Ale to wszystko krótko trwa i nie bardzo nadaje się do pokazania:evil_lol: kto weźmie takiego hultaja?