Patsi Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Tweety napisał(a):jutro ma przyjść pani w sprawie Felicjana. Poza tym pełna łobuzerka i skrajny wandalizm:mad: :evil_lol: . Szkoda, że tak długo szukamy domów, w związku z tym tymczas u mnie spalony, przynajmniej na dłuższy czas a na pewno dla ciężarnych kotek:-( No to czekamy na wieści.... Quote
Gem Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Patsi napisał(a):No to czekamy na wieści.... A czekając podrzucamy :) Quote
Tweety Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Wygląda na to, że Felicjan się zadomowił juz na nowym miejscu. Rodzina, która go wzięłą to kociarze. Po śmierci swojego kociuszka przygarnęłi jedną sierotkę a teraz chcieli mu dobrać kolegę. Wybór padł na Feluśka. Dostałam juz zdjęcie jak panowie śpią razem na jednym krześle:loveu: Natomiast rodzeństwo nie próżnuje:mad: Dziś wygnano mnie spod porannego prysznica okrzykami, że koty zrzuciły ze stołu jajko. Wszystko by było nieźle i niewielki dramacik gdyby nie fakt, że to było jajko STRUSIA:diabloti: Sprzątał z Was ktoś kiedys strusie jajko rozlane na podłodze?? Jeżeli nie, to nie macie pojęcia jak trudno takiego "gluta" zebrać czymkolwiek ani ścierką ani rękami:mad: Dobrze, że mojego TZ-ta nie było wtedy w domu, bo chyba byśmy wszyscy w poślizgach na tym glucie wyjechali z domu tzn ja i kochane kocinki:evil_lol: Quote
Tweety Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Najnowsze zdjęcie małych Miaucików i ciotki Soni: Quote
Patsi Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Niesamowita fotka!!!! :loveu::loveu::loveu: Przesłodka rodzinka!!! Quote
Tweety Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Sonia jest mistrzynią w pozach, co jedna to bardziej nieprzyzwoita:evil_lol: Quote
Tweety Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Zostawiłam Pannę Rosię w nowym domu, myślę, że będzie jej tam dobrze. Pani żałowała, że na razie jej mąż nie zgodził sie na dwa koty ale liczy na to, że jak pozna Rosię bliżej to i na drugiego się zdecyduje. Rosia biegała po nowym mieszkaniu z zadartym ogonkiem a nie na brzuchu i po kątach więc nie była specjalnie przestraszona. Potem przymierzała się aby wspiąć się po firance:crazyeye: Mam nadzieję, że nie nazdziwia zaraz na początku:razz: Quote
Patsi Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Słodko, a będą fotki z nowego domku? :razz: Quote
Jola_K Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ciesze sie :) wszystkiego dobrego Rosia i trzymamy kciuki by pan pozwolil na drugiego kotka ;) Quote
Tweety Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 myslicie, że już dziś mogę wysłać do nich mail'a z zapytaniem jak minął pierwszy dzień Rosi?:oops: tesknię za nią, nie nadaję się na tymczas:shake: Quote
Patsi Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Tweety napisał(a):myslicie, że już dziś mogę wysłać do nich mail'a z zapytaniem jak minął pierwszy dzień Rosi?:oops: tesknię za nią, nie nadaję się na tymczas:shake: Myślę, że możesz. Przecież to zrozumiałe, że przywiązałaś się do tej kociej dziecinki i chcesz wiedzieć, jak przebiega aklimatyzacja w nowym domku... Quote
Gem Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Wieści coraz lepsze :) Podrzucam w nadziei na domek dla Psotka! Quote
Jola_K Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Tweety napisał(a):myslicie, że już dziś mogę wysłać do nich mail'a z zapytaniem jak minął pierwszy dzień Rosi?:oops: tesknię za nią, nie nadaję się na tymczas:shake: no i???? sa wiesci z nowego domku? Quote
Tweety Posted August 23, 2007 Author Posted August 23, 2007 tak, Rośka rozrabia na całego, wieczorami dostaje głupawki i gania jak wściekła. Jest bardzo miziasta, śpi u dzieci w łóżku. Jest wesolutka i przylepna i chyba podbiła juz serca wszystkich domowników. Byli się zaszczepić po raz kolejny. Myślę, że jest szczęśliwa więc ja też:loveu: Quote
Jola_K Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Tweety napisał(a):tak, Rośka rozrabia na całego, wieczorami dostaje głupawki i gania jak wściekła. Jest bardzo miziasta, śpi u dzieci w łóżku. Jest wesolutka i przylepna i chyba podbiła juz serca wszystkich domowników. Byli się zaszczepić po raz kolejny. Myślę, że jest szczęśliwa więc ja też:loveu: ciesze sie :) Quote
Patsi Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No to trzymam kciuki za rozwianie tej mgły!!! Quote
zdrojka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 No to ja też kciuki trzymam za to rozwianie mgły :p Quote
BeataSabra Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Tweety to jest ta znajda spod samochodu: Ta biała łapa w tle to moja suka. Kociak jest tak zapchlony że koszmar.............. Wyciągam z niej pchły ręcznie i rozgniatam. Czym takie maleństwo mogę odpchlić ??? Niunia za bardzo nie chce jeść karmie ją ze strzykawki. Po południu idziemy do weta. Quote
Tweety Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 ależ malusieńka ta kicia i jaka piękna:loveu: Wiadomo juz czy to pannica czy kawaler? Napisz coś więcej jak po wizycie Quote
Recommended Posts