Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pytanie, czy jak ja zabierzesz, to nie wezma nastepnego psiaka i znow nie wyląduje na tym łańcuchu? Piszesz, że nie chcą źle, ale sa nieświadomi, to dobrze, ale czy da sie ich uświadomić na tyle, że historia sie nie powtórzyła albo żeby dobrze traktowali te sunię, jeśli zostanie u nich??

Posted

Nie idzie nic zrobić? Zabrać jej? Skoro to podrzucony psiak to powinni się zgodzić ...tym bardziej, że w/g przepisu pies nie może być na łańcuchu 24 godziny na dobę.

Posted

Suczka przeszła metamorfozę. Jest ogolona, wykąpana, odrobaczona. W dzień przebywa w domu a w nocy w chlewiku w zagródce na lince i obróżce. Wnuczka się suczką zajęła. Namówiła babcię by w domu suczka siedziała a tylko w nocy była zamykana. Nowe zdjęcia są na facebooku, jestem na razie na wyjeździe ale jak wrócę to wstawię i sama do suczki pojadę. Suczka może tam zostać do czasu znalezienia jej domu. Trzeba tylko 90 letniej Pani pomóc w postaci przywiezienia karmy, zaszczepienia suki i wysterylizować ją trzeba.

Posted

Nie dziwię się,że jest nieśmiała po tych "zabiegach",częściową zmianą miejsca zamieszkania..;)
Sorki za moje "uważne" czytanie-już w pierwszym zdaniu wątku napisałaś,że to sunia MISIA :)