bazylowa Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [FONT=Century Gothic]A może być wyskok z wody?? o taki: [/FONT] Quote
PATIszon Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A ja tez mam jakies nowe foty. Teraz spadam na trening, jak wroce to cos wrzuce...:razz: Quote
PATIszon Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Za kare wylaczyli mi edytor swoich wlasnych postow? :hmmmm: ...boszzz chyba sie poplacze:diabloti: No dobra, teraz fotki. Niestety jakosc marna jak diabli, nie mam pojecia czemu tak wyszlko, czas mialm jak na ten aparat przyzwoicie krotki, bo slonce walilo z tylu jak ta lala, ale wyszlo jak wyszlo :niewiem: Hmmm widze, ze musimy popracowac nad wybiciem sie do przodu zamiast do gory...:roll: Quote
olcha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 [quote name='PATIszon'] :mdleje: ŁAAAAAAAAAAAAAAŁ niezłe! http://images12.fotosik.pl/76/32e9c5642f2e8006.jpg[/img] [img]http://images12.fotosik.pl/76/a2a2522a362c79c2.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
shangri_la Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 no i jak obiecałam- nagrałam ten filmik. widac ze dzwonia ale nie wiadomo w ktorym kosciele :evil_lol: czyli spacer po dnie wg Biruni: http://www.youtube.com/watch?v=NIDCbiA-s8g pozdrawiam Quote
wiq Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 zaraz sprobuje obejrzec, bo z moim kompem roznie bywa;) dzisiejsze Quote
gochgoch Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 heeej!!! trochę nas nie było.....ale poskakaliśmy Quote
Medorowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Super temat:cool2: Super skoki :cool2::cool2::cool2: Quote
basia2202 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 hihi :) czy to samoloty.. czy to supermeny...? ;) niee.. to super psyyyy!!:) latające w dodatku;) ekstra wątek:) jak Zuzanka będzie miała swoje pierwsze wodowanie, też sie dołączymy:) ale.. to pewnie dopiero na wakacjach:) Quote
PATIszon Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='gochgoch'] gochgoch, widze, ze obie musimy nad technika teraz popracowac! Twoj skacze jakby w dol, prawda? A moja znowu za bardzo w gore sie odbija, a w sumie chodzi o to zeby psy skakaly w dal, no nie?:evil_lol: Quote
gochgoch Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='PATIszon'] gochgoch, widze, ze obie musimy nad technika teraz popracowac! Twoj skacze jakby w dol, prawda? A moja znowu za bardzo w gore sie odbija, a w sumie chodzi o to zeby psy skakaly w dal, no nie?:evil_lol: no poćwiczymy i może się kiedyś spotkamy na małe zawody w wąskim gronie...heeee ale Pati.. na tej fotce Twój pies wygląda jakby się wybił 20 metrów wcześniej.. suuuuper!!!!:multi: Quote
gochgoch Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 a teraz pokaże Wam moją ulubioną fotkę : no i wyderka - spojrzenie z góry... Quote
PATIszon Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='gochgoch']no poćwiczymy i może się kiedyś spotkamy na małe zawody w wąskim gronie...heeee OK to proponuje znalezc jakies fajne jezioro z pomostem, gdzies miedzy Bydgoszcza a Poznaniem. Mowie serio. Zrobimy sobie jakis weekend skokow do wody. ale Pati.. na tej fotce Twój pies wygląda jakby się wybił 20 metrów wcześniej.. suuuuper!!!!:multi: Nie wiem, byc moze tak bylo. Ja stalam gdzies z tylu, to nie wiem. Ona wogole skacze efektownie, ale nie efektywnie :niewiem: Quote
gochgoch Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 basia2202 napisał(a):hihi :) czy to samoloty.. czy to supermeny...? ;) niee.. to super psyyyy!!:) latające w dodatku;) ekstra wątek:) jak Zuzanka będzie miała swoje pierwsze wodowanie, też sie dołączymy:) ale.. to pewnie dopiero na wakacjach:) zapraszamy po inicjacji wodnej zatem!!!! PATIszon napisał(a): OK to proponuje znalezc jakies fajne jezioro z pomostem, gdzies miedzy Bydgoszcza a Poznaniem. Mowie serio. Zrobimy sobie jakis weekend skokow do wody. no byłoby super!!!! pomyślimy!:loveu: ja niedługo zacznę przyjeżdżać do Bydgoszczy często, ale bez psiaka niestety.... :watpliwy: Quote
gochgoch Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 KaRa_TC napisał(a):Prawie jak skok:evil_lol: niesamowite!!! jaki dzikus....hiii Quote
KaRa_ Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='gochgoch']niesamowite!!! jaki dzikus....hiii Nawidok wody to głupieje:lol: Quote
PATIszon Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 A ja mam nowy sprzeciorrrr. :razz: :diabloti: :cool3: Quote
wiq Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 zazdroszcze;) ja tylko nowe fotki:eviltong: już ciemnawo było :/ Quote
wiq Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 heh, a my codziennie obskakujemy z 5 stawów:shake::evil_lol: Quote
PATIszon Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 No to na pozegnanie lata: Pudel sie nie odwazyla.... Ale zainstalowana we wodzie dzielnie darla do brzegu z pilka w dziobie Quote
Recommended Posts