PATIszon Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Pudlowa jest MOJA:loveu: A Kenia tez nurkuje po kamienie:eviltong: Ale zdjec nie mam .....:shake: Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='niedzwiedzica']Gochgoch-airedale zostały wyhodowane do polowań na wydry , większość z nich kocha wodę , pluskają się radośnie i namiętnie ;) A twój wyżeł w wodzie miód-malina :loveu: a ja po prostu dzięki Tobie zobaczyłam to na własne oczy:p a jeśli one tak na wydry idą to ja Was będę unikać bo mój Hugol w wodzie zupełnie jak wydra wygląda:loveu::loveu: [quote name='wiq']o błocie zapomniałałam;) czy to jest konkurs skoków w błoto :mad::mad: :megagrin::megagrin::megagrin: [quote name='PATIszon']Pudlowa jest MOJA:loveu: A Kenia tez nurkuje po kamienie:eviltong: Ale zdjec nie mam .....:shake: wszystko do nadrobienia!!!:multi: czekamy! p.s. gratuluję szalonego pudla Quote
shangri_la Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 oo gochgoch fajny temacik , szkoda tylkoz e moja sucz juz 3ci rok uczy sie plywac :evil_lol: a co dopiero wkoczyc do wody?? o nieeee:oops:, jak wyzdrowieje (tzn jak ja wyzdrowieje) to postaram sie nakrecic filmik z nauki to wszyscy padną ze śmiechu ( sucz narazie lezie po dnie na tylnych łapach za zabawką i plynie dopiero jak wyskakuje zeby ja schwytac, przy czymwszystkiemu towarzyszy wielka fontanna wytwarzana przez łaki przednie które sobei wiosłują dla utrzymania lepszej równowagi :diabloti:) pozdrawiam Quote
ewelinabuck Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ja wstawiam takei bo nie mam skokow:placz: :placz: mam wyskok Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 shangri_la napisał(a):oo gochgoch fajny temacik , szkoda tylkoz e moja sucz juz 3ci rok uczy sie plywac :evil_lol: a co dopiero wkoczyc do wody?? o nieeee:oops:, jak wyzdrowieje (tzn jak ja wyzdrowieje) to postaram sie nakrecic filmik z nauki to wszyscy padną ze śmiechu ( sucz narazie lezie po dnie na tylnych łapach za zabawką i plynie dopiero jak wyskakuje zeby ja schwytac, przy czymwszystkiemu towarzyszy wielka fontanna wytwarzana przez łaki przednie które sobei wiosłują dla utrzymania lepszej równowagi :diabloti:) pozdrawiam hej! już się nie mogę doczekać na filmik!!!! zdrowiej szybko!!!! Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 ewelinabuck napisał(a):nie mam skokow:placz: :placz: jak to ? a pudel się nie liczy?? rewelka:loveu: zapraszamy częściej!!! Quote
Mokka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Moja parka Więcej skoków już chyba nie mam, bo rzadko bywamy nad wodą :razz: . Ale, jeśli wolno, to mam harce i pląsy, również radosne :lol: Leon próbował wciągnąć grubego na głęboką wodę... I utopić? :-o Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='Mokka'] jeśli wolno, to mam harce i pląsy, również radosne :lol: jasne!!! nie Ty pierwsza złamałaś zasadę :megagrin: masz jeszcze grubego, czy już utopiony:p Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Jo-acha napisał(a): Hej! Spróbuję z owczarkiem no....owczarek wymiata!!! witamy! Quote
Mokka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='gochgoch'] masz jeszcze grubego, czy już utopiony:p Gruby nie mój, ale żyje, ma się dobrze i panowie nadal się przyjaźnią :lol: . Jedziemy razem na wakcje. NAD WODĘ :lol: . Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Mokka napisał(a):Gruby nie mój, ale żyje, ma się dobrze i panowie nadal się przyjaźnią :lol: . Jedziemy razem na wakcje. NAD WODĘ :lol: . oooo...no to czekamy na spektakularną fotorelację!!! Quote
KaRa_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 A mogą być zdjęcia jak moja staruszka przeskakuje wode?:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 I jeszcze skoki w wodzie mojej Sabuni;) Chcę zaznaczyć,że Sabcia miałą wtedy ok 11lat podczas robienia tych fotek, jak widać ma duużo wigoru jeszcze:diabloti: najwazniejsze by byl jak najwiekszy plusk:lol: Tu ze zdobyczą Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 no no, widzę, że wątek się rozwija :cool3: Oto skok: Quote
Alicja Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='Maga100']no no, widzę, że wątek się rozwija :cool3: Oto skok: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:FOKA.............:evil_lol: Quote
olcha Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name='gochgoch']nieeee???!!! to dla Ciebie specjalnie: patrz i zapamiętaj!!! :cool3::cool3: :crazyeye: :roflt: ahahahaha nie mogę :lol: [quote name='gochgoch']i jedno mocno szalone :lol: :lol: :lol: [quote name='Maga100']no no, widzę, że wątek się rozwija :cool3: Oto skok: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To jak dla mnie wygrywa :klacz: :klacz: :klacz: Quote
ewelinabuck Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 TO JA WSTAWIAM PLYWALNICZO WSKAKUJACE-WYSKAKUJACE ;) Quote
Martyna Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 no to moze ja jeszcze dorzuce troche flatow co by wiq nie czula sie samotna :diabloti: Quote
BBeta Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Świetny temat, właśnie przejrzałam cały ;) Piękne fotki, ja niestety mam tylko pływające, żadnych skoków :-( Quote
anetta Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Rewelacyjny topic :lol: Wiecej, wiecej latajacych!! :klacz: Wszystkie sa genialne! Pati!! :o Ale masz PUDLA! :cool1: Quote
gochgoch Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='KaRa_TC']najwazniejsze by byl jak najwiekszy plusk:lol: i o to chodzi, i o to chodzi!!!!:p witamy!!! Maga100 - ostatni skok pany!!!!! ewelinabuck - witamy!!! czekamy na rozój wydarzeń!!! hej Martyna! witamy!!! Flaty suuuper!!! [quote name='BBeta']Świetny temat, właśnie przejrzałam cały ;) Piękne fotki, ja niestety mam tylko pływające, żadnych skoków :-( a taam! dawaj! już na niejedno ustępstwo poszliśmy!!! najważniejsze, żeby było duużo wody!!!:p [quote name='anetta']Rewelacyjny topic :lol: Wiecej, wiecej latajacych!! :klacz: Wszystkie sa genialne! witamy , witamy!!! zapraszamy znowu - jeszcze się bęęęędzie działo!!!!! a do mnie to już nie zajrzy...a tak kiedys było miło...a teraz juz ze trzy lata minęły.. Quote
gochgoch Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 i z dedykacją dla anetty żeby naszą galerię jeszcze kiedyś odwiedziła... Quote
*zaba* Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Nie,no jak zrobi sie cieplej to rudy bedzie mial "przechlapane" w kazdym tego slowa znaczeniu:evil_lol: .Mieszkamy nad morzem,ma skakac i juz,bo jak nie...:mad: Quote
ewelinabuck Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 moje pieski niechetne na jakiekolwiek wskakiwanie:placz: Quote
Recommended Posts