gochgoch Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 olcha napisał(a):Jakie super zdjęcie! Jak on zdąrzył zrobić stójkę? :crazyeye: ta stójka to pozory... :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
PATIszon Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='gochgoch'] patrz trzy posty wyżej...:p jeśli potrzebujesz więcej info to mogę priv...To ja albo slepa, albo Dogo mnie nie lubi..... Serio nie widzialam tego posta. Ok dzieki, czyli Canon, wszystko jasne :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Więc jeśli chodzi o wodę, to możemy zaprezentować dość bogaty repertuar biegów przez wodę: oraz zdecydowanie skromniejszy zestaw SKOKOW: To co? Wygrałyśmy? :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 hahaaa świetny świetny wątek :klacz: ehhh szkoda, żen ie mam się czym pochwalić, no ale pooglądać warto :loveu::loveu::loveu: Quote
Maga100 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 przybyłam na specjalne zaproszenie :p poszukam zdjęć mojego skoczka. Oczywiście on najchętniej skacze wwtedy, gdy nie mam aparatu :cool1: Quote
Maga100 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 skoku jeszcze nie znalazłam, ale gdyby Leon miał możliwość, to na pewno by wskoczył :evil_lol: a jednak skok też jest Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Marysia_i_gończy napisał(a):To co? Wygrałyśmy? :evil_lol: Witamy kolejnego szaleńca!!!!!!!! I pytam jedynie: CZY SATYSFAKCJA CI NIE WYSTARCZY KOBITO???!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='malawaszka']hahaaa świetny świetny wątek :klacz: ehhh szkoda, żen ie mam się czym pochwalić, no ale pooglądać warto :loveu::loveu::loveu: Bardzo dobre podejście do sprawy!!!! [quote name='Mokka']dorzucę mojego durnotę no rzeczywiście lekko durnowato!!! witamy! mam nadzieję, że to nie koniec popisów w tym jakże nietypowym akwenie...:megagrin::megagrin: [quote name='Maga100'] kolejny unikatowy akwen..witamy!:loveu: Quote
*zaba* Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']skoku jeszcze nie znalazłam, ale gdyby Leon miał możliwość, to na pewno by wskoczył :evil_lol: O matko i corko, az sie poplakalam ze smiechu! Chyba juz kazdy dzien bede tu zaczynac:diabloti: No i jeszcze ten artysta... Quote
malawaszka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Maga a Ty masz więcej skoków Leona :mad:proszę tu nie ściemniać :diabloti: Quote
PATIszon Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Skoro moga byc psy w misce, to moze w wannie tez?:cool3: http://www.zippyvideos.com/3134208936813656/pudel_plywa/ Quote
Mokka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Właśnie chciałam Cię prosić o wstawienie tego filmiku. Pudel rulez :loveu: . Quote
Maga100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='malawaszka']Maga a Ty masz więcej skoków Leona :mad:proszę tu nie ściemniać :diabloti: nie ściemniam :mad: szukam :mad: i znajduję :p Quote
alive Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Cala2']Alive - gdzie robiłas zdjęcia Czuchy nad woda? to gdzies w Warszawie czy na jakimś wyjezdzie? Chcialabym mojego malucha zaznajomic z woda i najlepiej zeby to bylo sprawdzone miejsc. Moze cos polecicie w Warszawie lub bliskich okolicach ... Pozdrawiam Zdjęcia robione były w okolicach Wyszkowa :) a w okolicach Warszawy niestety nie znam żadnego fajnego miejsca kąpielowego :( Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Maga100']przybyłam na specjalne zaproszenie :p poszukam zdjęć mojego skoczka. Oczywiście on najchętniej skacze wwtedy, gdy nie mam aparatu :cool1: a ja Cie zaanonsowałam....:diabloti: cieszysz sie...... Quote
niedzwiedzica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Superzaste fotki :multi: az miło pooglądać, wiec i ja dorzucę parę :evil_lol: I grupowo ;) Quote
olcha Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='gochgoch']ta stójka to pozory... :megagrin::megagrin::megagrin: Ale świetne zdjęcie w każdym razie :klacz: :lol: [quote name='Mokka']dorzucę mojego durnotę Buahahahahha ostatnie jest świetne! Hahahaa nie wiedziałam, że psy potrafia nurkować :roflt: Quote
Mokka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 olcha napisał(a): Buahahahahha ostatnie jest świetne! Hahahaa nie wiedziałam, że psy potrafia nurkować :roflt: On skacze na główkę, jest z lekka upośledzony umysłowo :evil_lol: . Wszystkie Lełony są trochę dziwne. On też Lełon, więc stąd to wszystko ;) . Quote
PATIszon Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='Mokka'] Wszystkie Lełony są trochę dziwne. Tak, zgadzam sie z pania w calej rozciaglosci. Ps. czy ja mam jechac jutro do Plocka czy nie? <Moze zaloze ankiete?:cool3: Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 PATIszon, pudel rewelka... to jakiś znajomy? :evil_lol::evil_lol: niedzwiedzica witamy!!! terrierów dotąd w wodzie nie widziałam!!! są doskonałe!!! Maga100, twój beżowy to niezły zawodnik, a tak skromnie z balią zaczęłaś...:loveu: [quote name='olcha']Hahahaa nie wiedziałam, że psy potrafia nurkować :roflt: nieeee???!!! to dla Ciebie specjalnie: patrz i zapamiętaj!!! :cool3::cool3: Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 to ja jeszcze dorzucę kilka zeszłorocznych... i jedno mocno szalone Quote
niedzwiedzica Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Gochgoch-airedale zostały wyhodowane do polowań na wydry , większość z nich kocha wodę , pluskają się radośnie i namiętnie ;) A twój wyżeł w wodzie miód-malina :loveu: Quote
Recommended Posts